Ψάχνω τον Άι-Βασίλη μου!...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Aθηνα:Γιατι δεν το κλεινεις βρε μαμα...ακουσα ενα μυνημα στον υπολογιστη...λες να βρεθηκε ο Αη-Βασιλης μου???
Μανατζερ:Καστε...αν θες να σε υιοθετησει ενας καλος Αη-Βασιλης θα πρεπει να γινεις διασημη...
Αθηνα:Τραβα με απο αυτη τη γωνια....ΟΧΙ απ' αυτη...αντε κλειστο τωρα(πατουσα....) η πριμαντονα θελει φαι(ΓΚΟΥΠ!).....
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ομορφη...εσυ!!!!Διαμαντενια μου συγγνωμη κιε γω μα αυτη η τσιλιβιθρα μου εχει παρει τα μυαλα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, μιας κι έχω προσωπική άποψη για την κουκλίτσα (την είδα σήμερα), έχω να σας πω κάτι που η κακιά Μαρίνα ξέχασε να αναφέρει... (Μα Μαρίνα μου, τα ξεχνάνε αυτά; :P ) Η Αθηνά έχει υπέρ-υπέροχο τρίχωμα! Το τρίχωμά της είναι πραγματικά βελούδινο! Τρία γατιά έχω, κανένα δεν έχει τέτοιο απαλό τρίχωμα! Την χάιδευα και δεν το πίστευα!

Επίσης η μικρή έχει πολύ επιδέξια χεράκια-πατουσάκια. Καθόταν ξαπλωμένη και με τα χεράκια της μου έκανε κόλπα! Δεν της εύχομαι καλή τύχη, εύχομαι συγχαρητήρια στην μαμά (ή στον μπαμπά) που θα αποκτήσει προκαταβολικά, γιατί την τύχη την έχει σίγουρη!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πραγματικα πανεμορφη!!!!!!! ευχομαι να εχει μια καλη τυχη και να ειναι πολυ ευτυχισμενη!!!!

οσων αφορα την ομοιπαθητικη θα συμφωνησω!!! εγω βεβαια ειχα αλλεργια στον καφε και στον ηλιο την ανοιξη!!!! οπου με εβλεπε ο ηλιος εβγαζα καντιλες!!! μετα την ομοιπαθητικη κυκλοφορω απο την ανοιξη με κοντομανικο!!!!;)

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!:)
Όσο για τα περί ομοιοπαθητικής τα έχω ήδη μεταφέρει!
Δεν χάνει τίποτα αν δοκιμάσει, ειδικά αν έχει ελπίδες να απαλλαγεί από κάτι που τον ταλαιπωρεί χρόνια...

Λοιπόν, μιας κι έχω προσωπική άποψη για την κουκλίτσα (την είδα σήμερα), έχω να σας πω κάτι που η κακιά Μαρίνα ξέχασε να αναφέρει... (Μα Μαρίνα μου, τα ξεχνάνε αυτά; :P ) Η Αθηνά έχει υπέρ-υπέροχο τρίχωμα! Το τρίχωμά της είναι πραγματικά βελούδινο! Τρία γατιά έχω, κανένα δεν έχει τέτοιο απαλό τρίχωμα! Την χάιδευα και δεν το πίστευα!

Επίσης η μικρή έχει πολύ επιδέξια χεράκια-πατουσάκια. Καθόταν ξαπλωμένη και με τα χεράκια της μου έκανε κόλπα! Δεν της εύχομαι καλή τύχη, εύχομαι συγχαρητήρια στην μαμά (ή στον μπαμπά) που θα αποκτήσει προκαταβολικά, γιατί την τύχη την έχει σίγουρη!:D
Αυτό με το τρίχωμα φαίνεται ότι είναι σαν αυτά τα λούτρινα. Πριν από 3 μήνες που φιλοξενούσα κάτι φίλους με τη γάτα τους είχε αυτό το τρίχωμα. Δεν το πίστευα και ζήλεψα για να είμαι ειλικρινής;)

Και εγώ πρώτη φορά αγγίζω τέτοιο τρίχωμα σε γάτα, και έχω χαϊδέψει άπειρες...
Γυαλιστερό και μεταξένιο! Απίστευτο!
Όταν μου το είπε με τόση έμφαση και η myrtle, λέω ¨α, οκ, δεν είναι ιδέα μου...¨

μακαρι να βρει ενα καλο σπιτακι η γατουλα!ευχομαι τα καλλυτερα μεσα απ την καρδια μου!

Σήμερα με πήρε τηλ η πεθερά μου , και μου μιλούσε ¨με τη μύτη¨...
Κρυωμένη είσαστε;; της λέω
Όχι , μου κάνει...έχω στενοχωρηθεί για την Αθηνά που θα την δώσουμε (έκλαιγε... :P ), νιώθω τύψεις,θέλω να βγάλεις την αγγελία, και θα την πάρει η Σέβη... (αδελφή άντρα μου) και έτσι θα την βλέπω και εγώ όποτε πηγαίνω...

Οπότε η αγγελία κλειδώνεται , γιατί η πεθερά έχει ανεβάσει πίεση από...τύψεις.... :P
(από την ημέρα που αναγκάστηκε να την δώσει κλαίει...)

Αχ τί σου είναι το πεπρωμένο , που έχει πει ο Νταλάρας ( και ο Βαγγελάκης! :P )
Λοιπόν, η αγγελία ανοίγει για να σας ενημερώσω για τα νέα δεδομένα!...
Αν έχεις τύχη διάβαινε...
Είναι κάποια γατάκια που το παλεύεις να τα αποκαταστήσεις ,
και όλο βάζεις φωτογραφίες, και δώστου το παλεύεις και το ξαναπαλεύεις,
και δεν χτυπάει το τηλέφωνο που λέει και η Βίσση,
και είναι άλλα που είναι τυχερούλικα!

Και ναι, έχουν δίκιο ότι τα πανθηράκια είναι τυχερούλια και γουράκια ! :D
(συνυπολογίζω την παράμετρο ότι ο George82 είναι πολύ γουρλής στις αγγελίες παιδιά... Ζωρζ, αλήθεια, τί κάνεις 1-1-2012 στις 00:01;;; δεν έρχεσαι μια βόλτα για ποδαρικό προς κερατσίνι;; :P )

Την αγγελία την είχα κλειδώσει...με την προοπτική να έπαιρνε την Αθηνά η αδελφή του άντρα μου...με κόπους και θυσίες όμως, γιατί έχει πολλά γατούνια υπό την κηδεμονία της...

Και χθες βράδυ χτυπάει το κινητό μου, από ένα νούμερο που δεν το ήξερα...
Να σας πω την αλήθεια, ψηνόμουν άσχημα να μην το σηκώσω
γιατί έχω άδεια σήμερα και σκέφτηκα ότι θα είναι από τη δουλειά να με χώσουν και να μου την μαμήσουν την αδειούλα μου... ;)

Χτύπαγε , χτύπαγε, δεν το σήκωνα εγώ... και στο τέλος λέω, δε γαμ....;;; ας το σηκώσω...

Και ήταν μια κοπελιά από Πάτρα, που ενδιαφερόταν για την Αθηνούλα! :) :D
...ήταν απογοητευμένη γιατί είχε κανονίσει να υιοθετήσει άλλο γατάκι
και την κρέμασαν τελευταία στιγμή ενώ τα είχε κανονίσει όλα...

Και ως fun των πανθηρακίων της έκανε κλικ η Αθηνούλα μας!:)

Σκεφτείτε ότι όταν έγραφα την αγγελία και έβαζα τίτλο ¨ψάχνω τον Άι-Βασίλη μου¨
σκεφτόμουν ¨ωχ, θα περάσουν τα Χριστούγεννα, θα παμε για Πάσχα, και θα έχω ακόμα τίτλο για Αί-Βασίλη... ¨ ;)
Και να που πριν έρθουν καλά-καλά τα Χριστούγεννα το κατσαριδόνι μας βρίσκει σπιτάκι!!

Θέλουμε τις ευχούλες σας!!! :)
( Με τον ψυχοθεραπευτούλη έπιασαν τόπο δεν φαντάζεστε πόσο! )
l022.jpg

ii009-3.jpg
ll001.jpg

Θα γινει κατοικος Πατρας δηλαδη η Αθηνουλα???

Ναι η σκατούλα! :D

Πολύ καλά τα νέα σας. Προφανώς η νέα της μανούλα από την Πάτρα θα την έχει μοναχογατοπαίδι και στα όπα όπα.. Πότε με το καλό θα την πάρει στην αγκαλιά της;

Πολύ καλά τα νέα σας. Προφανώς η νέα της μανούλα από την Πάτρα θα την έχει μοναχογατοπαίδι και στα όπα όπα.. Πότε με το καλό θα την πάρει στην αγκαλιά της;
Δεν θα είναι μοναχοπαίδι!! (αλλά στα όπα-όπα θα την έχει!)
Θα έχει και αδελφούλη, άλλης... συνομοταξίας ! :P
Θα έχει αδελφούλη έναν σκυλάκο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στη μαμά γιατί την άκουσα πολύ ψαγμένη σχετικά με την προσαρμογή
και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά! :)

Μπράβο, βρε Μαρίνα!!! :clapup:
Χαίρομαι πολύ για την τύχη της μικρής και που θα βρει το νέο της σπίτι στην Πάτρα, μια πόλη που γενικά μου αρέσει πολύ! ;)
Για το αν είμαι γουρλής δεν ξέρω, εάν είμαι πάντως τότε να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ σε όλα τα ζώα που ψάχνουν να βρουν ένα μόνιμο σπιτικό. ;)
Πότε θα "ροβολήσει" για Πάτρα η Αθηνά;

Αύριο φεύγει το μωρό μας! :)
Και τώρα τα έχουμε μαζέψει και τα 5 ( :P ) (ακόμα δεν το πιστεύω πώς κατάφερα και έχω τόσα γατιά σπίτι μου... :redface: )
και τους δίνουμε γκουρμέ εορταστικό γευματάκι!

Μπράβο βρε Μαρίνα!!!

(διπλοτσεκάρισσε τη νέα μαμά, ξέρεις εσύ...)

Μαρίνα μπράβο:clapup::clapup: τυχερή η Αθηνούλα σου!!!!

Συγχαρητήρια.:clapup::clapup::clapup::clapup:Εύχομαι ο πανθηράκος να απολαύσει πολλά πατρινά καρναβάλια :P

Με το καλο να ερθεις στα μερη μας ,ομορφη μαυρουλα Αθηνα.:D:D

Mανούλα σου στέλνω αυτές τις φωτογραφίες μου ,
γιατί στενοχωρήθηκες που σήμερα δεν ήρθα τελικά στην αγκαλίτσα σου όπως είχε κανονιστεί,
ξέρω ότι ανυπομονείς και χαίρομαι πολύ γ'αυτό ,
είναι αυτό που λέμε ¨η αγάπη άργησε μια μέρα¨...
Αύριο ελπίζω να είναι καλά η ¨μεταφορέας¨ μου και να με φέρει στην αγκαλίτσα σου!
-Αθηνά! :flowers:

ooo_026-----.jpg

ooo027.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back