chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Φοβάμαι πως ναι...Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ...
Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;;![]()
Ειναι οτι πιο αποτελεσματικο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγειτην καφετιέρα??!!!!!![]()
![]()
Βικτωρια εσυ εφαρμοσες καθλου το συστημα να τον πηγαινεις εσυ και να του κανεις παρεα την ωρα που κανει τσισα?
Εμενα πιανει, αλλα αλοιμονο μας αν ξεχασουμε....
. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου.Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια...Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου.
Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει![]()
Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο.
Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις"
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια...
Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο.
Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις"!
ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι!!!! Περίμενε λιγο....Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα!![]()

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα.
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες;
Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους.
Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ;
aretha
Περιβόητο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο.
drusilia
Διάσημο μέλος
Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα.
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
. Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο...
Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του!
Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό;
Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool