Ψέκασμα αρσενικού γάτου

Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ...
Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ...
Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;; :(
Φοβάμαι πως ναι...:) Ειναι οτι πιο αποτελεσματικο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την καφετιέρα??!!!!!:blink: :blink:
Βικτωρια εσυ εφαρμοσες καθλου το συστημα να τον πηγαινεις εσυ και να του κανεις παρεα την ωρα που κανει τσισα?
Εμενα πιανει, αλλα αλοιμονο μας αν ξεχασουμε....
Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει:(. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου.
Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει:P

Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα!:(

Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει:(. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου.
Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει:P
Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια...
Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο.
Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις":lol: !

Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια...
Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο.
Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις":lol: !

ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!!:lol: :lol:

Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα!:(
Οχι!!!! Περίμενε λιγο....:P

Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι!:mad:
Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα.

Ψέκασμα

Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες;

Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους.

Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ;

Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος.

μα τι ασχετος κτηνιατρος!!:(:mad:

Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...:confused::|...

Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε.
Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο.

Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει....
Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα.

Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά":). Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο.

μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει!

Μπράβο, καλά νέα! :)

αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S

Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε

Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα!

Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο...
Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του!
Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό;
Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back