chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 11:54 Η chouzouris: #21 08-05-07 11:54 Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ... Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η Ismini έγραψε: #22 08-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ... Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;; Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι πως ναι... Ειναι οτι πιο αποτελεσματικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:22 Η Κείρα έγραψε: #23 08-05-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: την καφετιέρα??!!!!! Βικτωρια εσυ εφαρμοσες καθλου το συστημα να τον πηγαινεις εσυ και να του κανεις παρεα την ωρα που κανει τσισα? Εμενα πιανει, αλλα αλοιμονο μας αν ξεχασουμε.... Click για ανάπτυξη... Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:24 Η aiorasky έγραψε: #24 08-05-07 14:24 Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:27 Η Ismini έγραψε: #25 08-05-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:31 Ο Vana Balafa: #26 08-05-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Click για ανάπτυξη... ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:35 Η Ismini έγραψε: #27 08-05-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ... Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η Ismini έγραψε: #22 08-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ... Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;; Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι πως ναι... Ειναι οτι πιο αποτελεσματικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:22 Η Κείρα έγραψε: #23 08-05-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: την καφετιέρα??!!!!! Βικτωρια εσυ εφαρμοσες καθλου το συστημα να τον πηγαινεις εσυ και να του κανεις παρεα την ωρα που κανει τσισα? Εμενα πιανει, αλλα αλοιμονο μας αν ξεχασουμε.... Click για ανάπτυξη... Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:24 Η aiorasky έγραψε: #24 08-05-07 14:24 Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:27 Η Ismini έγραψε: #25 08-05-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:31 Ο Vana Balafa: #26 08-05-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Click για ανάπτυξη... ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:35 Η Ismini έγραψε: #27 08-05-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Πηγαίνω την Μπεζ συνοδεία στην τουαλέτα, διότι διαφορετικά την βαράνε οι άλλοι. Πρωί και βράδυ... Πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον Χουζούρη;;;; Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι πως ναι... Ειναι οτι πιο αποτελεσματικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:22 Η Κείρα έγραψε: #23 08-05-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: την καφετιέρα??!!!!! Βικτωρια εσυ εφαρμοσες καθλου το συστημα να τον πηγαινεις εσυ και να του κανεις παρεα την ωρα που κανει τσισα? Εμενα πιανει, αλλα αλοιμονο μας αν ξεχασουμε.... Click για ανάπτυξη... Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:24 Η aiorasky έγραψε: #24 08-05-07 14:24 Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:27 Η Ismini έγραψε: #25 08-05-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:31 Ο Vana Balafa: #26 08-05-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Click για ανάπτυξη... ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:35 Η Ismini έγραψε: #27 08-05-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: την καφετιέρα??!!!!! Βικτωρια εσυ εφαρμοσες καθλου το συστημα να τον πηγαινεις εσυ και να του κανεις παρεα την ωρα που κανει τσισα? Εμενα πιανει, αλλα αλοιμονο μας αν ξεχασουμε.... Click για ανάπτυξη... Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:24 Η aiorasky έγραψε: #24 08-05-07 14:24 Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:27 Η Ismini έγραψε: #25 08-05-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:31 Ο Vana Balafa: #26 08-05-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Click για ανάπτυξη... ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:35 Η Ismini έγραψε: #27 08-05-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:27 Η Ismini έγραψε: #25 08-05-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:31 Ο Vana Balafa: #26 08-05-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Click για ανάπτυξη... ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:35 Η Ismini έγραψε: #27 08-05-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αν πω στους ξενους ανθρωπους να πανε τον Icare στην τουαλετα και να του κανουν και παρεα θα τα μαζεψουν κι οπου φυγει φυγει. Θα τα παρατησουν τα ζωάκια συξυλα κι ας εχουν πληρωσει ενα σωρό λεφτά τα πεθερικά μου. Εγω πιο πολύ απορώ που δεν τον βλεπουν και τον πατανε. Είναι μεγάλος σαν αρνακι. Καλά τους κανει Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:31 Ο Vana Balafa: #26 08-05-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Click για ανάπτυξη... ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:35 Η Ismini έγραψε: #27 08-05-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι βεβαια να τους το πεις αυτο....Γι αυτο το ειπα μονο στη Βικτωρια... Ειναι αρκετα "ακραια" λυση αλλα αποδιδει περισσοτερο. Εμεις ουτε τον παταμε, ουτε τιποτα, αλλα επιμένει να κανει τσισα του παντου (ευτυχως οχι πανω μας). Προτιμα τα "συνορα" του σπιτιου. Εξωπορτα, μπαλκονι κυριως. Απο εκει μπαινουν οι "εισβολεις" ! Click για ανάπτυξη... ευτυχώς που δεν "είδε" και την Αργυρούλα σαν "εισβολέα", να αρχίσει να την ψεκάζει ασύστολα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:35 Η Ismini έγραψε: #27 08-05-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: Δηλαδη για να καταλαβω: Αφου στηρωθουν συνεχιζουν να το κανουν; Αυτοκτονω τωρα! Click για ανάπτυξη... Οχι!!!! Περίμενε λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η purina έγραψε: #28 09-05-07 09:02 Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακους εκει επειδη ειναι μαβρο να αναψουν κανα φως οι χαζοι! Εγω μονο καταλαθος εχω πατησει το ντινακι μου οταν ειχε μπλεχτει στα ποδια μου και δε το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:31 Ο Cat's Miaow: #29 17-10-07 13:31 Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψέκασμα Ρε παιδιά το ψέκασμα του γάτου δεν είναι όταν σηκώνει την ουρά και κάνει ένα σύντομο τρεμούλιασμα τόσο η ουρά του όσο και η ράχη του και λούζει με μικρή ποσότητα κάθετες επιφάνειες; Εγώ για ψέκασμα το ξέρω αυτό. Το λέω αυτό γιατί μιλήσαμε με την κτηνιάτρο και μας λέει μά τόσο μικρό να τον στειρώσετε ; Ο γάτος μου είναι 6 με 7 μηνών. Με κάνει να νοιώθω τύψεις ή ότι κάνω κάτι λάθος. Άλλα όσο διάβασα τέτοια ηλικία τα στειρώνουν όλοι τα γατιά τους. Μα αφού ψεκάζει; Αυτό δεν είναι το ψέκασμα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #30 17-10-07 13:36 Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όντως, αυτό είναι το ψέκασμα και η ηλικία του είναι μια χαρά ηλικία για στείρωση. Αλλάξτε κτηνίατρο και στειρώστε τον γατούλη, είναι κρίμα να βασανίζεται ο καημένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η AGGELIKI έγραψε: #31 17-10-07 13:38 μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα τι ασχετος κτηνιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:42 Η julia έγραψε: #32 17-10-07 13:42 Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σϋμφωνώ με τα παραπάνω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 13:44 Ο Cat's Miaow: #33 17-10-07 13:44 Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δεν μου είπε ότι δεν είναι ψέκασμα , απλώς μου είπε να περιμένουμε κι άλλο για να αναπτυχθεί πλήρως αλλά άμα ψεκάζει να τον φέρουμε. Κτηνιάτρο αλλάξαμε ήδη γιατί η άλλη κτηνίατρος μας έλεγε μετά τον 1ο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #34 20-10-07 15:16 Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά, αν σας φύγει και τον ψάχνετε όμως θα σας στον βρει ο κτηνίατρος;;; Για ρώτησέ τον γιατι ειμαι περίεργη τι θα απαντήσει.... Κι ο γατούλης μου ο πρώτος δεν ψέκαζε, ή τουλάχιστον δεν τον είχα δει εγώ να το κάνει, αλλά τον έχασα γιατι το καθυστερούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 03:59 Ο Cat's Miaow: #35 21-10-07 03:59 Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον γατούλη μου τον στείρωσα και είναι μια χαρά. Δεν είχαμε προβλήματα. Νιαουρίζει λιγότερο (αν και εξακολουθεί να κάνει βόλτες στην κουπαστή της ταράτσας) , παίζει όπως πριν και γουστάρει αγκαλίτσες και χάδια στα γόνατα του "μπαμπά". Μια χαρά... μου έφυγε και ένα βάρος μπας και φύγει-πηδήξει από τον 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:29 Η AGGELIKI έγραψε: #36 21-10-07 10:29 μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβο σας!πολυ καλα νεα!σε λιγο και καρο θα σταματησει να νιαουριζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η drusilia έγραψε: #37 21-10-07 11:08 Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο, καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η mespairos: #38 25-10-07 11:41 αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: manose Riama Ramsis99 ANTONELLA Roulita16248 Κώστας Δ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε σειρά του Μπέκερ τώρa :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η Mia_m έγραψε: #39 25-10-07 13:20 Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι και μια φίλη μου που είχε γάτο τα ίδια της λέγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:08 Η Julian έγραψε: #40 25-02-08 20:08 Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατουράει επανειλημμένα και στοχευμένα! Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο... Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.