ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά, υποψιάζομαι ότι λειτουργεί σαν "θηλυκό", μυρίζει αρσενικές ορμόνες και ψεκάζει! Αλλά είναι περίεργο αυτό, δεδομένου ότι το έχουμε στειρώσει!
Καλά, με το πάπλωμα είναι όντως εφιάλτης! Αν κάνει πιπί στο ίδιο σημείο, ψέκασέ το με το γνωστό απωθητικό σπρέι, μήπως μάθει και δεν ξαναπλησιάσει.
Marmanga, καμία σχέση με κυριαχικό! Είναι το πιο γλυκό γατουλάκι που είχαμε ποτέεε...

zorica
Διάσημο μέλος
Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο...
Το νέο μας άσπρο γατάκι, όταν βρει το πουκάμισο του άντρα του σπιτιού και μυρίσει την περιοχή της μασχάλης....... το στοχεύει και κάνει πιπί πάνω του!
Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό;
Δεν το κάνει στα δικά μου ρούχα. Κάθε φορά τρέχουμε να τα κρύψουμε... Δεν τολμάμε να τα αφήσουμε σε κοινή πρόσβαση! Είχε καμιά σας ανάλογο πρόβλημα;

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Πρόβλημα-με-ούρηση.219298/
Προσπάθησε να εξαντλήσεις την πιθανότητα να συντρέχει λόγος υγείας...
Προσωπικά, ο Χουζούρης το κάνει τα τελευταία 3 χρόνια. Και το κάνει όταν κάτι του τη σπάει και ειδικότερα για ψυχολογικούς λόγους!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Κάνει-πιπί-παντού.219153/
nia79
Νεοφερμένο μέλος
εχω 1 κεραμιδογατο κ μπαινει στο σπιτι για φαι κ ελαχιστες φορες για να κοιμηθει. οταν ειχα αγορασει την ερη ζηλεψε παααρααα πολυ κ μου ξεκινησε τις ζηλειες κ μου ψεκαζε κ εμενα το σπιτι... περασε αρκετο διαστημα για να το σταματησει αυτο η μαλλον το σταματησε οταν την συνηθησε. πιστευω πως ηταν ζηλεια!!!!!
Βούλα1
Νεοφερμένο μέλος
Την έχω περίπου 1 μήνα και από τις πρώτες μέρες έκανε τσισάκια εκτός από τη τουαλέτα της και πάνω σε ένα σημείο του καναπέ όσπου αναγκάστηκα να το καλύψω με πλαστικό (όχι ότι έλυσα το πρόβλημα ).
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι, πηγαίνει κανονικά. Από την πρώτη μέρα που το υιοθετήσαμε!
Βασικά, υποψιάζομαι ότι λειτουργεί σαν "θηλυκό", μυρίζει αρσενικές ορμόνες και ψεκάζει! Αλλά είναι περίεργο αυτό, δεδομένου ότι το έχουμε στειρώσει!
Καλά, με το πάπλωμα είναι όντως εφιάλτης! Αν κάνει πιπί στο ίδιο σημείο, ψέκασέ το με το γνωστό απωθητικό σπρέι, μήπως μάθει και δεν ξαναπλησιάσει.
Marmanga, καμία σχέση με κυριαχικό! Είναι το πιο γλυκό γατουλάκι που είχαμε ποτέεε...![]()
Το κυριαρχικό που σου λέει η Marmanga δεν έχει σχέση με το γλυκό του χαρακτήρα. Έχει σχέση με τη φύση των αιλουροειδών να μαρκάρουν σημεία στο σπίτι για να δηλώσουν τη παρουσία τους.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
΄καλημέρα σε όλους
Έχω σχεδόν το ίδο πρόβλημε με τη Πέρσα μου .(περσική,silver ,κούκλα)Επειδή είναι νέο μέλος της οικογένειας θα κάνω υπομονή μήπως το ξεπεράσει ,υποπτέυομαι ότι μπορεί και να ζηλεύει μιάς και ο Ντέντε μου(αγκύρας,κατάλευκος, γαλανομάτης )είναι ο κύριος του σπιτιού μετά τον Τάμι μου φυσικά
Την έχω περίπου 1 μήνα και από τις πρώτες μέρες έκανε τσισάκια εκτός από τη τουαλέτα της και πάνω σε ένα σημείο του καναπέ όσπου αναγκάστηκα να το καλύψω με πλαστικό (όχι ότι έλυσα το πρόβλημα ).
Κοίτα σύμπτωση... Πέρσα είχα κι εγώ... Περσική μπλε και μου λέρωνε τους καναπέδες και τα χαλιά στον οίστρο της... εφιάλτης...
Βούλα1
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κάθε γάτα έχει διαφορετικό οίστρο... και χαρακτήρα..

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γατούλης μου μεγαλώνει, έχει αρχίσει να χάνει τα παιδικά δοντάκια, πάνω στο παντελόνι μου για την ακρίβεια!!!
Και απʼ ότι δείχνουν τα στοιχεία και η μυρωδιά, χθες το βράδυ αφού εγκατέλειψε το κρεβάτι μου (τη συζυγική μας φωλιά) και πήγε στο σαλόνι, αποφάσισε σε μια γωνία του σπιτιού να αφήσει λίγο από το αντρικό του ταμπεραμέντο... Το οποίο και ανακάλυψα το πρωί τυχαία! Τα πρώτα σημάδια αυτής της νέας συμπεριφοράς φάνηκαν χθες το πρωί όπου τον ξύπνησα χαϊδεύοντας τον, ο μικρούλης φάνηκε να χάρηκε πολύ και μάλλον του έφυγε μια σταγόνα την οποία προσπάθησε να εξαφανίσει γλύφοντας με μανία η τουλάχιστον έτσι φάνηκε. Καταλαβαίνω πως αυτό μάλλον σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε λίγο νωρίτερα την στείρωση. Είμαστε μόλις 4 1/2 μηνών.Με ανησυχούν όμως επιπλέων κάποιες άλλες περίεργες για την μέχρι τώρα πορεία του συμπεριφορές που δεν ξέρω αν συνδέονται καν με το γεγονός αυτό η και την απώλεια των δοντιών του, έτσι έχω να σας κάνω τις εξής ερωτήσεις και να θέσω τους παρακάτω προβληματισμούς. Αν ξέρετε κάτι πολύ θα με βοηθήσετε.
- Σήμερα το πρωί παρατήρησα επίσης έξω από την αμμολεκάνη του στο πάτωμα κάτι καφετί σημάδια, θεώρησα πως λέρωσε κάπως την πατούσα του και στην συνέχεια το πάτωμα, την στιγμή λοιπόν που εγώ καθάριζα αυτός βρισκόταν έξω από την αμμολεκάνη σε στάση έτοιμος να ενεργηθεί και απέβαλε δεν ξέρω από που μια αφρώδες καφετί μάζα περιτριγυρισμένη με βλέννα, κακά σίγουρα δεν ήταν. Τι μπορεί να ήταν?????
- Από χθες ο γατούλης είναι πολύ νωχελικός και χαδιάρης, ιδιαίτερα όμως ομιλητικός, κυρίως με τους επισκέπτες, ενώ συνήθως δεν βγάζει άχνα. Να σημαίνει αυτό ότι έχουμε ορμές???
- Τέλος δεν τρώει ξηρά τροφή, μήπως πονούν τα ούλα του?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το αφρώδες δεν μπορεί να ήταν εμετός γιατί δεν βγήκε από το στόμα.
Είναι πλήρως εμβολιασμένος.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κάτι δεν μου κολλάει... ή έχει οίστρο/θηλυκό ή είναι αγοράκι και είναι μεγαλύτερο... Αλλά αφού άλλαξε δόντια, άρα δεν παίζει.
Αν δεν είναι σίγουρα θηλυκό.. τότε καλό θα ήταν να το πήγαινες μια βόλτα σε έναν γιατρό.

Επίσης το ότι δεν τρώει ΚΑΘΟΛΟΥ ξηρά δεν είναι καλό, καθόλου καλό θα έλεγα..

Η κονσέρβα παχαίνει, χαλάει τα δόντια, κάνει πέτρα, πρόβλημα στα νεφρά, και στο συκώτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool