Ψαροκόκαλα

Χαζη απορια αλλα πρεπει να ρωτησω:κεφαλια γαριδας επιτρεπονται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαροκόκκαλα!

Ο πατερας μου δε λεει να σταματησει να δινει ψαροκοκκαλα στα αδεσποτακια!:mad:Δεν καταλαβαινει!Του εξηγω του εξηγω..αυτος εκει!Εχει το πιο μεγαλο ξεροκεφαλο!Λεει οτι τοσα χρονια δινανε στο χωριο ψαροκοκκαλα στις γατες,καμια δε θυμαται να πνιγηκε απο κοκκαλο!:mad::down: Μα την αδεσποτη δεν θα την καταλαβεις αν πνιγει,θα ερθει θα φαει και θα φυγει,ακομα και οταν θα παει τουαλετα δεν θα εισαι εκει να δεις αν θα κανει αιμα κτλ.
Οτι και να λεω,οσο κι αν σκυλιαζω ματαια!Και το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι εδω οκ τα πεταω τα κοκκαλα,οσο ειμαι Κρητη ομως συνεχιζει και τους πεταει τα αγκαθια!:down: Τι να κανω?Εχω απελπηστει!:(
Αν παθει κατι κανενα απο τα αδεσποτακια που ταιζει ποιος θα το βοηθησει?Δεν πλησιαζουν καν να τα πιασεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και κροκετες να εχουμε,αυτος θα ριξει τα ψαροκοκκαλα αν φαμε ψαρι!Για να κανει οικονομια και τις(πανφθηνες) κροκετες!:down: Τις κροκετες τις εχει σαν ειδος πολυτελειας μονο για τις μερες που δδεν εχει να τους ριξει τιποτα αλλο(συμπεριλαμβανομενο και το γαλα που μενει με το κακαο!:blink:) Οσο και να λεω οτι η σοκολατα ειναι δηλητηριο...τιποτα!:mad:

Εγώ όποτε έχω μεγάλο ψάρι ,το ψήνω με το κεφάλι το οποίο δεν τρώω ποτέ.Μαζεύω όλα τα κεφάλια μαζί με την πέτσα και τα δίνω στα αδεσποτάκια. Και αρέσουν και σε σκύλους και σε γάτες, περισσότερο από τις κροκέτες.;)
Τα ψαραοκόκκαλα καλύτερα να αποφεύγονται γιατί μπορούν να γίνουν επικίνδυνα.:hmm:
Φυσικά τα δικά μου ...που να καταδεχτούν να φάνε κεφάλι ψαριού.:down:Εδώ άσπρο ψαχνό ψαράκι τους δίνω και το τρώνε με χίλια ζόρια.:mad:

αφου ο πατερας σου δεν σ' ακουει, προσπαθησε να τον πεισεις να τρωτε σαρδελλα και γαβρο που εχουν μικρα αγκαθια και δεν προκειται να παθουν τιποτα οι γατες. Και το γαλα σοκολατα να το πινετε ολο για να μην καταληγει στις γατες :hmm:

Και κροκετες να εχουμε,αυτος θα ριξει τα ψαροκοκκαλα αν φαμε ψαρι!Για να κανει οικονομια και τις(πανφθηνες) κροκετες!:down: Τις κροκετες τις εχει σαν ειδος πολυτελειας μονο για τις μερες που δδεν εχει να τους ριξει τιποτα αλλο(συμπεριλαμβανομενο και το γαλα που μενει με το κακαο!:blink:) Οσο και να λεω οτι η σοκολατα ειναι δηλητηριο...τιποτα!:mad:

δεν ειναι οτι ειναι μονο δηλητηριο....μπορουν να παθουν ανεπανορθωτη βλαβη απο τη ζαχαρη...ουτε ζαχαρη επιτρεπεται!!!!!

αφου ο πατερας σου δεν σ' ακουει, προσπαθησε να τον πεισεις να τρωτε σαρδελλα και γαβρο που εχουν μικρα αγκαθια και δεν προκειται να παθουν τιποτα οι γατες. Και το γαλα σοκολατα να το πινετε ολο για να μην καταληγει στις γατες :hmm:
Δυστυχως δεν προκειται να τους πεισω να μην τρωνε τσιπουρα π.χ. για καποιο τετοιο λογο...Οσο για το γαλα,οσο μενει καμια φορα απο τα δημητριακα μου το πεταω αν και λεει αστο να το δωσω στις γατες!Οταν λειπω ομως?
δεν ειναι οτι ειναι μονο δηλητηριο....μπορουν να παθουν ανεπανορθωτη βλαβη απο τη ζαχαρη...ουτε ζαχαρη επιτρεπεται!!!!!
Το ξερω αγαπη μου αλλα δεν καταλαβαινει!!Τι να κανω?

Δυστυχως δεν προκειται να τους πεισω να μην τρωνε τσιπουρα π.χ. για καποιο τετοιο λογο...Οσο για το γαλα,οσο μενει καμια φορα απο τα δημητριακα μου το πεταω αν και λεει αστο να το δωσω στις γατες!Οταν λειπω ομως?

Το ξερω αγαπη μου αλλα δεν καταλαβαινει!!Τι να κανω?

βγαλε το μαστιγιο!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P

παλια οταν δεν γνωριζα ουτε εγω ουτε η μαμα μου πολλα πραγματα για την διατροφη των γατιων διναμε και ψαροκοκκαλα και γαλα. μετα ομως που μια φορα μια γατα μας κινδυνεψε απο τα κοκκαλα, και καθε φορα που διναμε γαλα τα επιανε διαρροια, δεν ξαναδωσε αυτα τα πραγματα. ευτυχως για να μαθουμε δεν την πληρωσε καποιο γατακι..

Εγώ όποτε έχω μεγάλο ψάρι ,το ψήνω με το κεφάλι το οποίο δεν τρώω ποτέ.Μαζεύω όλα τα κεφάλια μαζί με την πέτσα και τα δίνω στα αδεσποτάκια. Και αρέσουν και σε σκύλους και σε γάτες, περισσότερο από τις κροκέτες.;)
Τα ψαραοκόκκαλα καλύτερα να αποφεύγονται γιατί μπορούν να γίνουν επικίνδυνα.:hmm:
Φυσικά τα δικά μου ...που να καταδεχτούν να φάνε κεφάλι ψαριού.:down:Εδώ άσπρο ψαχνό ψαράκι τους δίνω και το τρώνε με χίλια ζόρια.:mad:
Του Κούλη να δεις Νίκη πόσο του άρεσε το ψάρι...άφηνε στην άκρη και την καλύτερη κονσέρβα για σαρδέλα και κεφάλι τσιπούρας...μην σου πω για τηγανιτά μπακαλιαράκια..ολόκληρα τα κατάπινε...:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back