δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα...
Αγχώθηκα πολύ όπως καταλαβαίνετε.Σκέφτηκα τα χειρότερα...Μόλις της τελειώνει ο οίστρος της για τρίτη φορά και από Δευτέρα μου είπε ο γιατρός να κανονίσω να την πάω για την στείρωση...Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι...;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
πηγαινε την στον κτηνιατρο! σκεφτομαι μηπως ειναι κανενας ογκος ετσι που το ακουω...μπορει να ειναι καλοηθης αλλα δεν ξερω να σου πω περισσοτερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι μαλακη η φουσκα; Μετακινειται;

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Επισης οταν της κανεις εμβολιο για λυσσα ή λευχαιμια, να προσεχεις να γινεται στα πισω ποδια. Νομιζω στο αριστερο ειναι για λευχαιμια και στο δεξι για λυσσα, δεν ειμαι σιγουρη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool