Ψηλάφησα κάτι...

Elly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους...Χαϊδεύοντας χθες τη Μπιάνκα, ψηλάφησα κάτω από το δέρμα, στο ύψος των πλευρών της κάτι σαν φούσκα, μεγάλη σαν 2ευρω και κάτι.Όχι πολύ φουσκωτή, πιο πολύ απλωμένη θα έλεγα...:(δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα...:/:Αγχώθηκα πολύ όπως καταλαβαίνετε.Σκέφτηκα τα χειρότερα...Μόλις της τελειώνει ο οίστρος της για τρίτη φορά και από Δευτέρα μου είπε ο γιατρός να κανονίσω να την πάω για την στείρωση...Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι...;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οτι κ αν ειναι ειναι πιο σημαντικο απο τη στειρωση της...
πηγαινε την στον κτηνιατρο! σκεφτομαι μηπως ειναι κανενας ογκος ετσι που το ακουω...μπορει να ειναι καλοηθης αλλα δεν ξερω να σου πω περισσοτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t= σε αυτο το λινκ μπορεις να γραψεις στον γιατρο του site και μολις το δει να σου απαντησει!!!!!!! ελπιζω να παν ολα καλα με την γατουλα σου:):)

πηγαινε την στον κτηνιατρο ASAP. Που ακριβως ειναι αυτη η φουσκα; Αν ειναι σε καποιο απο τα πισω ποδια ή αναμεσα στους ωμους μη το καθυστερεις ουτε λεπτο! Το μυαλο μου παει στο χειροτερο: vaccine associated sarcoma. Απο οτι καταλαβα ομως η γατουλα ειναι μικρη και ισως να μην ειναι κατι σοβαρο. Για να εισαι σιγουρη ομως πηγαινε να την δει κτηνιατρος.
Ειναι μαλακη η φουσκα; Μετακινειται;

Όχι δεν μετακινείται.Δεν πονάει.Ούτε είναι και μαλακή.Ο γιατρός του σάιτ, μου είπε ότι μάλλον είναι κύστη από το εμβόλιο που έκανα πριν κάποιες μέρες.:hmm:

Αφου θα την πας στο γιατρο για στειρωση, ας το κοιταξει και αυτο. Εγω παντως μαλλον συμφωνω με το γιατρο του site. Το πιο σημαντικο ειναι η διαθεση της. Αφου ειναι η ιδια, δεν ειναι κατι αμεσα ανησυχητικο. Αν ομως ανησυχεις παρα πολυ, πηγαινε την στο γιατρο νωριτερα. Μια παραπανω επισκεψη....

Μόλις μίλησα και με άλλο γιατρό...χαλαρά μου είπε!!!Συμφωνεί με το γιατρό!

αν της εκανες εμβολιο τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας πιστευω. Ο δικος μου ειχε εμφανισει ενα μπαλακι αναμεσα στο ποδι και τα πλευρα, αλλα ηταν σαν μπιζελακι και πιο μικρο μια βδομαδα αφοτου του ειχα κανει εμβολιο. Τον πηγα στην κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν ηταν τιποτα, οτι ηταν απο το εμβολιο και οτι θα του φυγει. Τι εμβολιο τις εκανες; Αν ηταν για την λευχαιμια ή την λυσσα, προτεινω να το συζητησεις με τον κτηνιατρο σου αν θα πρεπει να τα επαναλαβεις στο μελλον. Αυτα τα 2 εμβολια ευθυνονται για το vaccine associated sarcoma (επιθετικη μορφη καρκινου που εμφανιζεται νομιζω σε 1/30,000 γατες). Εγω θα του κανω το επαναληπτικο για την λευχαιμια τον αυγουστο και μετα θα του το κανω καθε 3 χρονια αντι για καθε χρονο (ερευνες εχουν δειξει οτι η γατα εχει αντισωματα για τουλαχιστον 3 χρονια). Καλο θα ηταν οι κτηνιατροι να ενημερωνουν για τους κινδυνους αυτων των 2 εμβολιων. Τεσπα, ξεφυγα απο το θεμα παλι. Περαστικα στην μικρουλα σου :)

Επισης οταν της κανεις εμβολιο για λυσσα ή λευχαιμια, να προσεχεις να γινεται στα πισω ποδια. Νομιζω στο αριστερο ειναι για λευχαιμια και στο δεξι για λυσσα, δεν ειμαι σιγουρη :hmm:

Δεν ήταν ούτε για λευχαιμία ούτε για λύσσα το εμβόλιο...Δεν τα ήξερα τα παραπάνω...Θα ενημερωθώ!!Ευχαριστώ πολύ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back