Ψιψίνες που κινδυνεύουν

speranza

Νεοφερμένο μέλος

Ο speranza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 71 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια σας, είμαι νέο μέλος. Έχω αρκετές γαλούλες τη Ζωή (είναι η κυρία του σπιτιού), Τον Τρικούπη και τη Ρίτα που είναι εντός και εκτός, τη Λιλή που είναι μόνο εκτός που μόλις έκανε 5 γατάκια.
Σήμερα όμως μου προέκυψε ένα θέμα που δεν ξέρω τι να κάνω και ζητώ ιδέες. Η αποκλειστική νοσοκόμα που φροντίζει τον σύντροφό μου, μου είπε πως στην πολυκατοικία επί της οδού Αγκύρας 5 στη Πλατεία Βικτωρίας και στον τελευταίο όροφο έχει μια κυρία εγκαταλείψει δύο γάτες και έχει μέρες να εμφανιστεί. Στη πολυκατοικία μένουν αλλοδαποί και μια γιαγιά. Πως θα σωθουν οι γάτες; έχω πάρει διάφορα τηλέφωνα αλλά απάντηση καμία. Μήπως έχει κάποιος από εσας αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα;
speranza

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες.

Εννοείς ότι οι γάτες είναι μέσα στο διαμέρισμα; :/: Ξέρετε τίποτα για την κυρία που τις φροντίζει; Αν όχι, μια λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το υγειονομικό, αρκεί να υπάρχει κάποιος που θα τις πάρει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η πόρτα ανοίγει, εύκολα ή δύσκολα... τα γατιά είναι πάντα το θέμα τί θα γίνουν.

Της έχει εγκαταλείψει όντως; Μήπως είναι μέσα και της έχει συμβεί κάτι;
Τα ζώα κλαίνε; έχουν φαγητο; είναι μόνο στο μπαλκόνι;
αν επέμβει το υγειονομικο συνήθως ανοίγουντην πόρτα και τα ξαμολάνε στο δρόμο....

αν επέμβει το υγειονομικο συνήθως ανοίγουντην πόρτα και τα ξαμολάνε στο δρόμο....

Ναι, γι' αυτό έλεγα να υπάρχει κάποιος από δίπλα να τα μαζέψει. Δεν γίνεται έτσι;:(
Αν οι γείτονες είναι συνεννοήσιμοι και υπάρχει κανένα κοντινό μπαλκόνι, ίσως μπορείτε να τους βάλετε λίγη τροφή (καλύτερα κονσέρβα, γιατί χρειάζονται και νερό), μέχρι να δείτε τι θα κάνετε.

Καλώς ήρθες.

Εννοείς ότι οι γάτες είναι μέσα στο διαμέρισμα; :/: Ξέρετε τίποτα για την κυρία που τις φροντίζει; Αν όχι, μια λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το υγειονομικό, αρκεί να υπάρχει κάποιος που θα τις πάρει.

Δεν ξέρομε τίποτα για την κυρία παρά μόνο ότι έχει εξαφανιστεί. Οι γάτες είναι στη βεράντα και η κοπέλα που που το είπε (αποκλειστική του συντρόφου μου στο νοσοκομείο) δεν βλέπει να υπάρχει τροφή. Μπορώ να τις πάρω στον κήπο μου.
sreranza

Τότε λογικά με την δήλωση μιας γειτόνισσας μπορεί να ανοίξει το υγειονομικό, η αστυνομία ή και η πυροσβεστική υποθέτω...

Αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος εκεί να μαζέψει, να δεί, να φροντίσει, και να στειρώσει, αν δεν είναι ήδη, τα γατιά.

Τότε λογικά με την δήλωση μιας γειτόνισσας μπορεί να ανοίξει το υγειονομικό, η αστυνομία ή και η πυροσβεστική υποθέτω...

Αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος εκεί να μαζέψει, να δεί, να φροντίσει, και να στειρώσει, αν δεν είναι ήδη, τα γατιά.

Επειδή είναι αλλοδαποί ακούν για υπηρεσίες και τρέχουν θα πάω η ίδια μετά το νοσοκομείο και κάτι θα καταφέρω. Έχω και όλα τα απαιτούμενα στο αυτοκίνητο...... και θα πάω για δράση. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
sreranza

Μακάρι... θα περιμένουμε νέα.

Υπήρξε κάποια εξέλιξη;

Διάσωση

Καλησπέρα,
Περάσαμε στο διαμέρισμα μέσω της ταράτσας της διπλανής πολυκατοικίας. Προς το παρόν τους πηγαίνομε φαί και νερό και γινόμαστε φίλοι (γιατί περιμένανε τα κακόμοιρα την πρώην κυρία τους μπροστά στη μπαλκονόπορτα και είχαν αγριέψει). Αυτές τις μέρες θα τα πιάσω πιστεύω να τα πάρω Κηφισιά.
speranza

Καλά νέα είναι αυτά. Τουλάχιστον τρώνε...:)

Μπραβο Sperantza ...για όλο αυτό που έκανες...:) τυχερες μέσα στην ατυχια τους οι γατούλες..θα γίνουν και Κηφισιώτισες

Μπράβο κι από μένα και καλή επιτυχία. Γράψε μας νέα και αν χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να τη ζητήσεις.:)

Διάσωση

Τελικώς οι ψιψίνες δεν ...... έφυγαν από τα Πατήσια. Όταν πλέον είχαμε γίνει φίλες και πήγα για να μετακομίσομε εμφανίστηκε η νέα ένοικος του διαμερίσματος και αιφνιδίως προέκυψε μεγάλος έρωτας μεταξύ των τριών τους. Έμεινα εγώ με τα κλουβάκια στο χέρι! αλλά χαλάλι και η γυμναστική που έκανα για να περνάω από τη μία ταράτσα στην άλλη.:up:
Speranza

Τι τελεα νεα γι αυτες πολύ φανταστικα μπραβο μπραβο σου αξιζουν πολλα ευγε που τισ πηρες χαμπαρι κι ασχοληθηκες

Να και το Πασχαλινό Θαύμα!!!:up:
Μπράβο σας!!

Τυχερες οι ψιψινες αλλα τυχερη κ η νεα ενοικος που ειχε δωρο-εκπληξη! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back