speranza
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα όμως μου προέκυψε ένα θέμα που δεν ξέρω τι να κάνω και ζητώ ιδέες. Η αποκλειστική νοσοκόμα που φροντίζει τον σύντροφό μου, μου είπε πως στην πολυκατοικία επί της οδού Αγκύρας 5 στη Πλατεία Βικτωρίας και στον τελευταίο όροφο έχει μια κυρία εγκαταλείψει δύο γάτες και έχει μέρες να εμφανιστεί. Στη πολυκατοικία μένουν αλλοδαποί και μια γιαγιά. Πως θα σωθουν οι γάτες; έχω πάρει διάφορα τηλέφωνα αλλά απάντηση καμία. Μήπως έχει κάποιος από εσας αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα;
speranza
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Εννοείς ότι οι γάτες είναι μέσα στο διαμέρισμα;
Ξέρετε τίποτα για την κυρία που τις φροντίζει; Αν όχι, μια λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το υγειονομικό, αρκεί να υπάρχει κάποιος που θα τις πάρει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Τα ζώα κλαίνε; έχουν φαγητο; είναι μόνο στο μπαλκόνι;
αν επέμβει το υγειονομικο συνήθως ανοίγουντην πόρτα και τα ξαμολάνε στο δρόμο....
ruko
Διάσημο μέλος
αν επέμβει το υγειονομικο συνήθως ανοίγουντην πόρτα και τα ξαμολάνε στο δρόμο....
Ναι, γι' αυτό έλεγα να υπάρχει κάποιος από δίπλα να τα μαζέψει. Δεν γίνεται έτσι;

Αν οι γείτονες είναι συνεννοήσιμοι και υπάρχει κανένα κοντινό μπαλκόνι, ίσως μπορείτε να τους βάλετε λίγη τροφή (καλύτερα κονσέρβα, γιατί χρειάζονται και νερό), μέχρι να δείτε τι θα κάνετε.
speranza
Νεοφερμένο μέλος
Καλώς ήρθες.
Εννοείς ότι οι γάτες είναι μέσα στο διαμέρισμα;Ξέρετε τίποτα για την κυρία που τις φροντίζει; Αν όχι, μια λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το υγειονομικό, αρκεί να υπάρχει κάποιος που θα τις πάρει.
Δεν ξέρομε τίποτα για την κυρία παρά μόνο ότι έχει εξαφανιστεί. Οι γάτες είναι στη βεράντα και η κοπέλα που που το είπε (αποκλειστική του συντρόφου μου στο νοσοκομείο) δεν βλέπει να υπάρχει τροφή. Μπορώ να τις πάρω στον κήπο μου.
sreranza
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος εκεί να μαζέψει, να δεί, να φροντίσει, και να στειρώσει, αν δεν είναι ήδη, τα γατιά.
speranza
Νεοφερμένο μέλος
Τότε λογικά με την δήλωση μιας γειτόνισσας μπορεί να ανοίξει το υγειονομικό, η αστυνομία ή και η πυροσβεστική υποθέτω...
Αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος εκεί να μαζέψει, να δεί, να φροντίσει, και να στειρώσει, αν δεν είναι ήδη, τα γατιά.
Επειδή είναι αλλοδαποί ακούν για υπηρεσίες και τρέχουν θα πάω η ίδια μετά το νοσοκομείο και κάτι θα καταφέρω. Έχω και όλα τα απαιτούμενα στο αυτοκίνητο...... και θα πάω για δράση. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
sreranza
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι υπήρξε;Υπήρξε κάποια εξέλιξη;

speranza
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα,
Περάσαμε στο διαμέρισμα μέσω της ταράτσας της διπλανής πολυκατοικίας. Προς το παρόν τους πηγαίνομε φαί και νερό και γινόμαστε φίλοι (γιατί περιμένανε τα κακόμοιρα την πρώην κυρία τους μπροστά στη μπαλκονόπορτα και είχαν αγριέψει). Αυτές τις μέρες θα τα πιάσω πιστεύω να τα πάρω Κηφισιά.
speranza
julia
Διακεκριμένο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
τυχερες μέσα στην ατυχια τους οι γατούλες..θα γίνουν και ΚηφισιώτισεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

speranza
Νεοφερμένο μέλος
Τελικώς οι ψιψίνες δεν ...... έφυγαν από τα Πατήσια. Όταν πλέον είχαμε γίνει φίλες και πήγα για να μετακομίσομε εμφανίστηκε η νέα ένοικος του διαμερίσματος και αιφνιδίως προέκυψε μεγάλος έρωτας μεταξύ των τριών τους. Έμεινα εγώ με τα κλουβάκια στο χέρι! αλλά χαλάλι και η γυμναστική που έκανα για να περνάω από τη μία ταράτσα στην άλλη.

Speranza
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπράβο σας!!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool