Ψύλλοι και εξωπαράσιτα

Αν δεν είναι μωράκι, μπορείς να της βάζεις strongold αμπούλα. Είναι πολύ πιο εύκολη στην εφαρμογή, δεν υπάρχει κίνδυνος να το γλείψει και επιπλέον προστατεύει το γατάκι από μια μεγαλύτερη γκάμα παράσιτων (σκοτώνει ακόμη και κάποια ενδοπαράσιτα).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της έβαλα τέτοιο κ οι ψύλλοι κάναν πάρτυ...Τίποτα δεν έγινε γι,αυτό κατέληξα στο Frontline
Thanks

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συχνά οι ψύλλοι έχουν συνηθίσει και τα σπρέυ, και τις αμπούλες...
Εγώ του Κίκη του έχω ΚΑΙ λουράκι για τους ψύλλους, αλλά και πάλι βρίσκω.:redface:

Τώρα για το πόσο διαρκεί, ανάλογα αν η γάτα βγαίνει έξω...

Ακόμα παλεύουμε αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.....τα χαλιά και όλο το σπίτι έχει ψεκαστεί .....ο γάτος είναι κουρεμένος οπότε ανά δύο μέρες του βγάζω και ένα ψύλλο.....Τον ψάχνω κάθε μέρα αρκετές φορές....ευτυχώς που επειδή είναι κουρεμένος ό,τι και να περπατάει πάνω του αμέσως το βλέπω.....εκτός από το κεφάλι:mad::mad::mad::mad:
Η κτηνίατρος έχει πάθει σοκ.....τόσο ανθεκτικούς ψύλλοι......Πιστεύω όμως πια ότι το ftontline δεν τους πιάνει τόσο.....τουλάχιστον αυτούς που έχει ο γάτος μου.....το stronghold τί είναι??????

Ακόμα παλεύουμε αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.....τα χαλιά και όλο το σπίτι έχει ψεκαστεί .....ο γάτος είναι κουρεμένος οπότε ανά δύο μέρες του βγάζω και ένα ψύλλο.....Τον ψάχνω κάθε μέρα αρκετές φορές....ευτυχώς που επειδή είναι κουρεμένος ό,τι και να περπατάει πάνω του αμέσως το βλέπω.....εκτός από το κεφάλι:mad::mad::mad::mad:
Η κτηνίατρος έχει πάθει σοκ.....τόσο ανθεκτικούς ψύλλοι......Πιστεύω όμως πια ότι το ftontline δεν τους πιάνει τόσο.....τουλάχιστον αυτούς που έχει ο γάτος μου.....το stronghold τί είναι??????

Το stronghold ειναι σα το frontline, αλλα πολυ πιο δυνατο.

Εαν εχεις λουλουδια μπορει απο κει να προερχοντε οι ψυλοι ... παρε σεμπασιλ ειναι για ζωα αλλα δεν γραφει για γατες , ψεκασε ομως τις γλαστρες σου , οι ψυλοι ζουν στο χωμα .

Δε νομιζω να εχει θεμα αν το γλυψει,αλλα καλο θα ειναι να εχει στεγνωσει απο πανω της για να εισαι σιγουρη.Παντως ειναι το πιο ακινδυνο σε σχεση με τις αμπουλες(σε οτι αφορα το γλυψιμο)γιατι το χρησιμοποιουν και οταν ειναι σε εγκυμοσυνη το ζωακι.Κραταει 20-25 μερες η δραση του και καλο θα ειναι το γατακι να μην εχει κανει μπανιο 1- 2μερες πριν και μετα την εφαρμογη.
Με το σπρει μπορεις να ψεκαζεις κατα καιρους(εγω βαζω μια φορα το μηνα)φωλια της γατουλας,χαλια και αλλα σημεια σκοτεινα και πιθανα για φωλια ψυλλων.:)

Ψύλλοι!!

Καλησπέρα σας!!!
Πριν λίγο που γύρισα σπίτι, και τον έπιασα στα χάδια τον μικρούλη μου, είδα στην κοιλιά του χαμηλά, ανάμεσα στα πίσω πόδια ένα μικρό μαύρο (σαν σκουπιδάκι στην αρχή), αλλά όταν πήγα να το βγάλω, περπάτησε:hmm::hmm::hmm:
Το έψαξα πάλι και με το που προσπάθησα να το βγάλω, σαν να βγηκε λίγο στην επιφάνεια, και μετα πηγε παρακατω. Μετά έφυγε ο Καίσαρας και τον κυνήγαγα.
Είναι πολύ μικρούλι, μαύρο. Ενα είδα μονο.
Ο γατούλης δεν έχει βγει έξω καθόλου εδώ και ένα μηνα που τον έχω και απο μια πρόχειρη ματια που του ειχε ρίξει ο γιατρος όταν τον είχαμε παει, δεν είδε εξωπαράσιτα. Απο που μπορει να προήλθε και κυρίως τι ειναι???
μπορει να του μεταφερει καμια αρρώστια?? γιατι δεν μπορώ να το βγάλωωωωωωωωω:(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας!!!
Πριν λίγο που γύρισα σπίτι, και τον έπιασα στα χάδια τον μικρούλη μου, είδα στην κοιλιά του χαμηλά, ανάμεσα στα πίσω πόδια ένα μικρό μαύρο (σαν σκουπιδάκι στην αρχή), αλλά όταν πήγα να το βγάλω, περπάτησε:hmm::hmm::hmm:
Το έψαξα πάλι και με το που προσπάθησα να το βγάλω, σαν να βγηκε λίγο στην επιφάνεια, και μετα πηγε παρακατω. Μετά έφυγε ο Καίσαρας και τον κυνήγαγα.
Είναι πολύ μικρούλι, μαύρο. Ενα είδα μονο.
Ο γατούλης δεν έχει βγει έξω καθόλου εδώ και ένα μηνα που τον έχω και απο μια πρόχειρη ματια που του ειχε ρίξει ο γιατρος όταν τον είχαμε παει, δεν είδε εξωπαράσιτα. Απο που μπορει να προήλθε και κυρίως τι ειναι???
μπορει να του μεταφερει καμια αρρώστια?? γιατι δεν μπορώ να το βγάλωωωωωωωωω:(:(:(:(:(:(

λογικα ειναι ψυλλος..παρτου μια αμπουλα για τα εξωπαρασιτα και βαλτου τη στο σβερκο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο Καισαράκος έχει μικρό μαύρο κατοικίδιο :(

Απο το σβέρκο που θα του την βάλω θα κάνει δουλειά αν ο ψύλλος ειναι χαμηλά στην κοιλιά του???
Απο που την παίρνουμε την αμπούλα αυτη?

Απο το σβέρκο που θα του την βάλω θα κάνει δουλειά αν ο ψύλλος ειναι χαμηλά στην κοιλιά του???
Απο που την παίρνουμε την αμπούλα αυτη?

ναι αμε θα κανει..απο πετ σοπ ή απο τον κτηνιατρο σου..

Όταν πήγες τον γατούλη στον κτηνίατρο δεν του έβαλε αμπούλα για τα εξωπαράσιτα και χαπάκι για τα ενδοπαράσιτα???:hmm::hmm::hmm:

Όταν τον πήρα απο το pet shop του είχαν κάνει θεραπεία και για τα εξώ και για τα ενδπαράσιτα. Το έγραφε και στο βιβλιάριό του. Τον πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο και μου είπε να τον ψεκάσω με frontline.

Όταν τον πήρα απο το pet shop του είχαν κάνει θεραπεία και για τα εξώ και για τα ενδπαράσιτα. Το έγραφε και στο βιβλιάριό του. Τον πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο και μου είπε να τον ψεκάσω με frontline.

Ποιό εύκολα θα καθαρίσεις με μια αμπούλα STRONGHOLD και το ζωάκι δεν στρεσσάρεται. Με το ψέκασμα δεν νομίζω να καταφέρεις πολλά πράγματα γιατί πρέπει να το κρατάνε 2.
Τα πετ σόπ δεν είναι εγγύηση και η αποπαρασίτωση γίνεται κάθε 1 με 2 μήνες:)

Εγώ που έχω ένα μεγάλο μαύρο τι μπορώ να κάνω;

εντάξει ελπίζω αυτό να είναι μαθημα κ για τους υπόλοιπους

Τον κράταγε η μαμα μου και ο άντρας μου. :( Περιττό να σας πώ πόσο πολύ τσαντίστηκε και εκνευρίστηκε και τρόμαξε κλπ.
Έχω και μια αμπούλα.
Να του την βάλω λέτε? Στο λαιμό πάει αυτή ε??

εντάξει ελπίζω αυτό να είναι μαθημα κ για τους υπόλοιπους
ποιό?? τι έγινε? τι έχασα???

Τον κράταγε η μαμα μου και ο άντρας μου. :( Περιττό να σας πώ πόσο πολύ τσαντίστηκε και εκνευρίστηκε και τρόμαξε κλπ.
Έχω και μια αμπούλα.
Να του την βάλω λέτε? Στο λαιμό πάει αυτή ε??

στο σβερκο..αλλα βαλτην μετα απο 2-3 μερες

Τι να κάνω για τους ψύλλους;

Γεια σας! Θα ηθελα να ρωτησω, σχετικα με τους ψυλλους. Σημερα το πρωι πηγα να παρω μια κρεμα για τις τριχομπαλες και ο γιατρος με ρωτησε αν η γατα εχει ψυλλους.εντωμετακυ ψυλλους δεν ειχε ποτε πριν.μου εδωσε (προληπτικα μαλλον) το frontline combo για την εξαλειψη ψυλλων, κροτωνων και ψυλλων.οταν γυρισα σπιτι και εψαξα το τριχωμα της νομιζω οτι βρηκα εναν να τρεχει. Αλλα δε βρηκα αλλον.Απο χτες εξυνε και το αυτι της και ηταν ανυσυχη.Αυτο το σκευασμα μηπως γνωριζετε, ειναι αρκετο? Η πρεπει να την παω στον κτηνιατρο μηπως της δωσει και κατι αλλο? μενουμε και στον 4ο οροφο και βγαινει μονο στο μπαλκονι πως μπορει να κολλησε?Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα ανησυχω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back