Ψώνισα... pet shop

καλορίζικο!! :up: :up:

Ευχαριστώ βρε mimikaki :) αλλα μαλλον λειπουν πολλα απο την στη σπιτονοικοκυρά :down: και με νομιζει για πλουσια.
Ζητάει ένα τρελό ενοίκιο και αύξηση 8% τον χρόνο. Δηλαδή για να βγάζω το ενοίκιο μόνο ,θα πρέπει να ανεβάζω τις τιμές 3 φορές πάνω κάθε χρόνο ,από ότι ανεβαίνουν οι μισθοί. Την Τεταρτη θα μου απαντησει .Την Δευτερα θα δω και για αλλού:( Και εχω φτιαχτει με την ιδεα ασχημα @!#$$%#$!%!:( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω καλε τι τραβας κ εσυ κακομοιρα μου μην αγχωνεσαι κ αμα σου πει τιποτα τρελλα ποσα τοτε ψαξε για αλλο μαγαζι πιο οικομνομικο κτοτε θα ερθουμε ολες μαζι να το στησουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα καλά την την έπιασε τώρα και αυτή??? Ενα απλό πετ θέλεις να ανοίξεις όχι χρυσορυχείο!!!:mad: :mad:

Ψάχνε και αλλού και μην υποκύψεις ίσως αν δεί ότι είσαι αδιάλαχτη να το ξανασκεφτεί!:hmm:

Ειναι νομιμα αυτα που ζηταει?
Γιατι μου φαινεται υπερβολικη η αυξηση.

Πες τα ντε. :mad: Ωστόσο μπήκα στο λούκι λόγο στρωμένου μαγαζιού θέσης επίπλων κτλ. Το να ανοίξω καινούργιο τώρα δεν λέει. Δεν είναι η ευκαιρία που θα πιεστώ τώρα Σε 2 χρόνια είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο που θα σχολάει και ο μικρός μου:inlove: στις 4 . Σορρυ που σας ζαλίζω :redface:

Το πετ σοπ λειτουργει κανονικα τωρα?

Ναι και περιμένει εμένα αν θα το πάρω ή θα κλείσει:(

Το 8% ειαι παλαβο!!!! Μπορεις να ρωτησεις αν θες εναν δικηγορο για το αν αυτο αποτελει καταχρηστικο ορο. Δεν ξερω κι εγω, αλλα ρωτα για να ξερεις που βρσκεσαι....

συγνωμη αν καταλαβα καλα η σπιτονοικοκιρα σουσου ζηταει περισσοτερα υπολογιζοντας οτι τωρα που θα εχεις το petshop θα βγαζεις περισσοτερα χρηματα;:hmm:
α! και κατι ασχετο.. ωραιο ονομα εχεις.. Αμαλία..:redface: :redface:

Το 8% ειαι παλαβο!!!! Μπορεις να ρωτησεις αν θες εναν δικηγορο για το αν αυτο αποτελει καταχρηστικο ορο. Δεν ξερω κι εγω, αλλα ρωτα για να ξερεις που βρσκεσαι....

Το 8% είναι τσιμπημένο, ωστόσο δεν είναι καταχρηστικός όρος. Ο καθένας εκμισθώνει με τους όρους που θέλει.

συγνωμη αν καταλαβα καλα η σπιτονοικοκιρα σουσου ζηταει περισσοτερα υπολογιζοντας οτι τωρα που θα εχεις το petshop θα βγαζεις περισσοτερα χρηματα;:hmm:
α! και κατι ασχετο.. ωραιο ονομα εχεις.. Αμαλία..:redface: :redface:

μελινάκι, από ότι κατάλαβα εννοεί την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού :)

Διαπραγματεύσεις και νούμερα και τιμάριθμοι και ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ :blink: το κεφάλι μου.Θα δείξει. Η που το ανοίγω ή που πάω Κεφαλλονιά. Και μου είπε και η μαμά μου που είναι εκεί ότι έχει κάτι γατάκια μούρλια.:P Το ένα μοιάζει στο Μύρτο :inlove: Σε ευχαριστώ πολύ μελινάκι:redface: :redface: :happy:

Αμαλία τι έγινε με το petshop? Χάθηκες από το forum!!! Έχεις πήξει στη δουλειά? Που στο εύχομαι δηλαδή...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back