myrtos
Δραστήριο μέλος
καλορίζικο!!![]()
![]()
Ευχαριστώ βρε mimikaki
αλλα μαλλον λειπουν πολλα απο την στη σπιτονοικοκυρά Ζητάει ένα τρελό ενοίκιο και αύξηση 8% τον χρόνο. Δηλαδή για να βγάζω το ενοίκιο μόνο ,θα πρέπει να ανεβάζω τις τιμές 3 φορές πάνω κάθε χρόνο ,από ότι ανεβαίνουν οι μισθοί. Την Τεταρτη θα μου απαντησει .Την Δευτερα θα δω και για αλλού
Και εχω φτιαχτει με την ιδεα ασχημα @!#$$%#$!%!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ψάχνε και αλλού και μην υποκύψεις ίσως αν δεί ότι είσαι αδιάλαχτη να το ξανασκεφτεί!

Γιατι μου φαινεται υπερβολικη η αυξηση.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ωστόσο μπήκα στο λούκι λόγο στρωμένου μαγαζιού θέσης επίπλων κτλ. Το να ανοίξω καινούργιο τώρα δεν λέει. Δεν είναι η ευκαιρία που θα πιεστώ τώρα Σε 2 χρόνια είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο που θα σχολάει και ο μικρός μου
στις 4 . Σορρυ που σας ζαλίζω
myrtos
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

α! και κατι ασχετο.. ωραιο ονομα εχεις.. Αμαλία..

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 8% ειαι παλαβο!!!! Μπορεις να ρωτησεις αν θες εναν δικηγορο για το αν αυτο αποτελει καταχρηστικο ορο. Δεν ξερω κι εγω, αλλα ρωτα για να ξερεις που βρσκεσαι....
Το 8% είναι τσιμπημένο, ωστόσο δεν είναι καταχρηστικός όρος. Ο καθένας εκμισθώνει με τους όρους που θέλει.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγνωμη αν καταλαβα καλα η σπιτονοικοκιρα σουσου ζηταει περισσοτερα υπολογιζοντας οτι τωρα που θα εχεις το petshop θα βγαζεις περισσοτερα χρηματα;
α! και κατι ασχετο.. ωραιο ονομα εχεις.. Αμαλία..![]()
![]()
μελινάκι, από ότι κατάλαβα εννοεί την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού

myrtos
Δραστήριο μέλος
το κεφάλι μου.Θα δείξει. Η που το ανοίγω ή που πάω Κεφαλλονιά. Και μου είπε και η μαμά μου που είναι εκεί ότι έχει κάτι γατάκια μούρλια.
Το ένα μοιάζει στο Μύρτο
Σε ευχαριστώ πολύ μελινάκι
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool