Ωραία πέρασα...

spyridon1979

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο spyridon1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
..δεν μπορω να πω...το Γκαζι και ειδικα τα μεζαδακια του mamacas με καλο κρασι ειναι φοβερα...γυρισα πριν απο λιγο σπιτι και...βρηκα αυτον τον ντροπαλο κυριο στην εξωπορτα...αρσενικος και νομιζω μεγαλος σε ηλικια...του εβαλα κατι μπιφτεκια απ το μεσημερι που ειχα και λιγη ξηρη τροφη και ουτε που τ αγγιξε..βλεμμα περιεργο..στεναχωρο..λες και ντρεπεται που ηρθε στην πορτα μου για υπνο...ο μικρος για σημερα θα κοιμηθει-κοιμαται ηδη -μεσα και αυριο βλεπουμε..οι πιτσιρικες μου παντως δεν ειναι καθολου εχθρικες με τον "καλοδεχουμενο" ταλαιπωρημενο επισκεπτη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν να μου φαίνεται ότι το έχουν εγκαταλείψει το σκυλάκι:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω,πω τι θλυμμενο σκυλακι ειναι αυτο?Τον εβαλες μεσα στο σπιτι?

και εγω αυτο πιστευω...λυπηρο...θα δω αυριο...ο κυριος κοιμαται απ την ωρα που μπηκε μεσα..θα τον παω την δευτερα στον γιατρο και θα τον κρατησω..με παραξενευσε που δεν εφαγε και που δεν μου κουνησε την ουρα του...

...δεν μπορουσα να τον αφησω εξω...ευτυχως ειναι αρκετα μεγαλο το σπιτι...την εχει αραξει διπλα στην πορτα της αποθηκης και εχει πεσει σε ληθαργο...

...δεν μπορουσα να τον αφησω εξω...ευτυχως ειναι αρκετα μεγαλο το σπιτι...την εχει αραξει διπλα στην πορτα της αποθηκης και εχει πεσει σε ληθαργο...
Εσυ δεν εχεις δυο γατουλες?Μεγαλουτσικες αν θυμαμαι(οχι μωρα παντος)η κανω λαθος?Δεν φοβοσουν πως θα αντιδρασουν οι γατες?
Ο καημενος ποιος ξερει τι εχει τραβηξη...δωσε του χρονο.Μοιαζει σαν λαμπραντορ με κατι αλλο..

..με τετοιο βλεμμα που αντικρυσα δεν ειχα περιθωρια..να κανω τι?να τον διωξω?περιεργως οι μικρες αντεδρασαν καλα...αδιαφορα..και που πηγα και τις χαιδεψα μετα δεν ειχα γκρινια...θα δουμε αυριο με το πρωτο φως..εχω αυλη και μπροστα και πισω οποτε ειμαι λιγο χαλαρος..παντως δεν μου παει η καρδια να τον αφησω..δεν σου φαινεται και εσενα οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια?

..με τετοιο βλεμμα που αντικρυσα δεν ειχα περιθωρια..να κανω τι?να τον διωξω?περιεργως οι μικρες αντεδρασαν καλα...αδιαφορα..και που πηγα και τις χαιδεψα μετα δεν ειχα γκρινια...θα δουμε αυριο με το πρωτο φως..εχω αυλη και μπροστα και πισω οποτε ειμαι λιγο χαλαρος..παντως δεν μου παει η καρδια να τον αφησω..δεν σου φαινεται και εσενα οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια?
Αυτο θα το καταλαβεις αν σε αφησει να δεις τα δοντια του.Ετσι στη φωτο δεν μου φαινεται για μεγαλο.Απο που το συμπερανεις αυτο,το τριχωμα του το βλεπω λαμπερο και ας ειναι βρομικος το βλεπεις.Βασικα να μην ειναι αρρωστο μονο κρατα το σημερα μακρια απο τις γατες και οταν σου πει ο γιατρος σε τι κατασταση ειναι τοτε προχωρα.Παντως ειναι ωραιο σκυλι.Αρσενικο ειναι?

ναι...κυριος...

ναι...κυριος...
Μπορεις να πλησιασεις και σιγα σιγα χαϊδευοντας του το κεφαλι να σηκωσεις λιγο τα ουλα και να δεις τα δοντια,στους κυνοδοντες τι χρωμα εχει το δοντι(κοντα στη βαση,κοντα στα ουλα),κιτρινο η καφε?

Τον καημενο,τοση θλιψη...Αντε να δουμε τι θα πει ο γιατρος,απεκτησες και σκυλοσυγκατοικο ε;Ομορφος ειναι παντως!

Μπράβο σου πάντως. Οντως ο σκυλάκος φαίνεται σαν χαμένος, σαν θλιμμένος δεν ξέρω τι να πω...τι κρίμα αν τον εγκατέλειψαν. Ενημέρωσέ μας..

ειναι πολυ ομορφος.Μπραβο που τον βοηθησες.Αμα δεν τρωει και τα μπιφτεκια:hmm: καλο ειναι να μην ερθει σε επαφη με τις δικιες σου μεχρι να παει στο γιατρο.Δες οταν ενεργηθει τα κοπρανα του .Για να δεις αν ειναι αφυδατωμενος τραβηξε λιγο το δερμα απο το σβερκο του και αν επανερθει αμεσως δεν εχει προβλημα.Και οταν ολα πανε καλα ....ξερεις ενα ωραιο site με ονοματα οστε να βρεις το καταληλλο για αυτον:)

Γλυκο μου σκυλάκι..βρήκες έναν καλό κυριο να σου κανει συντροφιά :-)
Ανυπομονω να δω τι θα πει ο γιατρός, και να ζήσει το σκυλουρινι, ευτυχισμενο μαζι σου
Μπραβο σου

Αχ ο καημενος ... Φαινεται τοσο καλος... Μακαρι να ειναι καλα!

Καλησπερα σας....
Ο λυπημενος κυριος το μεσημερακι εφαγε και μαλιστα καλα..τροφη για σκυλους ΑΑ'..(οποτε μαλλον δεν του αρεσε η μαγειρικη μου εχθες το βραδυ)...ουρα ακομη δεν εχει κουνησει και ακουσα την συμβουλη σας και τον εχω στην πισω αυλη μακρια απ τις πιτσιρικες μου...επισης ακομη δεν εχω ακουσει καν το γαυγισμα του..το απογευμα που εβαζα το αμαξι στο garage τον ειδε ενας γειτονας και μου ειπε οτι τον ειχε δει τον σκυλακο εξω απο ενα ξυλουργειο 4 στενα μακρια απ το σπιτι μου και οτι μαλλον ειναι δικος του(του ξυλουργου)... δηλ. τον ταιζει και το αφηνει εξω απ το μαγαζι...εγω αυριο θα περασω απο 'κει,και ελπιζω να μου πει αυτα που θελω να ακουσω..
α)οτι το σκυλι ειναι εμβολιασμενο και αν δεν ειναι οτι θα το παει στον γιατρο..
β)οτι το σκυλι δεν ζει και φροντιζετε μονο "ωρες καταστηματων" και οτι δεν θα το ξαναπετυχω εξω
γ)οτι δεν το εχει κακοποιησει
δ)οτι δεν ειναι κανενας βλαμμενος(ξερετε σαν καποιος π.χ. που κυνηγα τα ζωα με φλομπερ -λεω εγω-επειδη δεν βρεθηκε καποιος να του τραβηξει ενα κλοτσηδη καλο για να το θυμαται)

Αν κατι απ τα παραπανω δεν ισχυσει εγω θα τον κρατησω τον μικρο,θα παμε στον γιατρο αυριο,και στον "ιδιοκτητη" του θα του στειλω μια φωτογραφια του μικρου,περασμενη σε ενα λουρακι να το βγαζει βολτα...
Και εννοειται οτι οποτε βγαινουμε βολτα θα ξερουμε σε ποιο μαγαζι μπροστα θα κανουμε τις φυσικες μας αναγκες..ο μικρος..εγω θα ειμαι ο 'ηθικος αυτουργος"...:up:

P.S. το μαγαζι του εχει αυλη και μαλιστα μεγαλη...και μαλλον ειναι ιδιοκτητο..οποτε ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...
Φιλικα ..Σπυρος..

Μπράβο σου Σπύρο!!! Πραγματικά από τις φωτογραφίες φαίνεται ταλαιπωρημένο το σκυλάκι, μου δίνει την εντύπωση ότι έχει κατάθλιψη...

Spyridon από όσα γράφεις για ακεφιά και άρνηση σίτισης νομίζω ότι έχει ερλειχίωση, κάτι πάρα πολύ συνηθισμένο τέτοια εποχή που όμως θεραπεύεται. Επίσης ίσως έχει δυροφυλλαρίωση δηλαδή σκουλήκι της καρδιάς που επίσης θεραπεύεται. Υπάρχει ένα διπλό τέστ στους κτηνιάτρους όπου ανιχνεύονται και τα δύο. Καμμία σχέση όμως με λαμπραντόρ αλλά γλύκας. Να είσαι καλά που τον προσέχεις.

Spyridon άκυρο το προηγούμενο αλλά τα τέστ να τα κάνεις.
Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις στην φωτογραφία με το λουράκι και ....μικροτσίπ.

Μπραβο Σπυρο,πολυ υπευθυνη σταση,αλλοι ουτε για το δικο τους ζωακι δεν κανουν ετσι!Ειλικρινα με εχεις εντυπωσιασει,μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι ανθρωποι σαν εσενα!Περιμενουμε νεα σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back