spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Εσυ δεν εχεις δυο γατουλες?Μεγαλουτσικες αν θυμαμαι(οχι μωρα παντος)η κανω λαθος?Δεν φοβοσουν πως θα αντιδρασουν οι γατες?...δεν μπορουσα να τον αφησω εξω...ευτυχως ειναι αρκετα μεγαλο το σπιτι...την εχει αραξει διπλα στην πορτα της αποθηκης και εχει πεσει σε ληθαργο...
Ο καημενος ποιος ξερει τι εχει τραβηξη...δωσε του χρονο.Μοιαζει σαν λαμπραντορ με κατι αλλο..
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αυτο θα το καταλαβεις αν σε αφησει να δεις τα δοντια του.Ετσι στη φωτο δεν μου φαινεται για μεγαλο.Απο που το συμπερανεις αυτο,το τριχωμα του το βλεπω λαμπερο και ας ειναι βρομικος το βλεπεις.Βασικα να μην ειναι αρρωστο μονο κρατα το σημερα μακρια απο τις γατες και οταν σου πει ο γιατρος σε τι κατασταση ειναι τοτε προχωρα.Παντως ειναι ωραιο σκυλι.Αρσενικο ειναι?..με τετοιο βλεμμα που αντικρυσα δεν ειχα περιθωρια..να κανω τι?να τον διωξω?περιεργως οι μικρες αντεδρασαν καλα...αδιαφορα..και που πηγα και τις χαιδεψα μετα δεν ειχα γκρινια...θα δουμε αυριο με το πρωτο φως..εχω αυλη και μπροστα και πισω οποτε ειμαι λιγο χαλαρος..παντως δεν μου παει η καρδια να τον αφησω..δεν σου φαινεται και εσενα οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια?
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Μπορεις να πλησιασεις και σιγα σιγα χαϊδευοντας του το κεφαλι να σηκωσεις λιγο τα ουλα και να δεις τα δοντια,στους κυνοδοντες τι χρωμα εχει το δοντι(κοντα στη βαση,κοντα στα ουλα),κιτρινο η καφε?ναι...κυριος...
moukelis
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
καλο ειναι να μην ερθει σε επαφη με τις δικιες σου μεχρι να παει στο γιατρο.Δες οταν ενεργηθει τα κοπρανα του .Για να δεις αν ειναι αφυδατωμενος τραβηξε λιγο το δερμα απο το σβερκο του και αν επανερθει αμεσως δεν εχει προβλημα.Και οταν ολα πανε καλα ....ξερεις ενα ωραιο site με ονοματα οστε να βρεις το καταληλλο για αυτον
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανυπομονω να δω τι θα πει ο γιατρός, και να ζήσει το σκυλουρινι, ευτυχισμενο μαζι σου
Μπραβο σου
roza
Νεοφερμένο μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο λυπημενος κυριος το μεσημερακι εφαγε και μαλιστα καλα..τροφη για σκυλους ΑΑ'..(οποτε μαλλον δεν του αρεσε η μαγειρικη μου εχθες το βραδυ)...ουρα ακομη δεν εχει κουνησει και ακουσα την συμβουλη σας και τον εχω στην πισω αυλη μακρια απ τις πιτσιρικες μου...επισης ακομη δεν εχω ακουσει καν το γαυγισμα του..το απογευμα που εβαζα το αμαξι στο garage τον ειδε ενας γειτονας και μου ειπε οτι τον ειχε δει τον σκυλακο εξω απο ενα ξυλουργειο 4 στενα μακρια απ το σπιτι μου και οτι μαλλον ειναι δικος του(του ξυλουργου)... δηλ. τον ταιζει και το αφηνει εξω απ το μαγαζι...εγω αυριο θα περασω απο 'κει,και ελπιζω να μου πει αυτα που θελω να ακουσω..
α)οτι το σκυλι ειναι εμβολιασμενο και αν δεν ειναι οτι θα το παει στον γιατρο..
β)οτι το σκυλι δεν ζει και φροντιζετε μονο "ωρες καταστηματων" και οτι δεν θα το ξαναπετυχω εξω
γ)οτι δεν το εχει κακοποιησει
δ)οτι δεν ειναι κανενας βλαμμενος(ξερετε σαν καποιος π.χ. που κυνηγα τα ζωα με φλομπερ -λεω εγω-επειδη δεν βρεθηκε καποιος να του τραβηξει ενα κλοτσηδη καλο για να το θυμαται)
Αν κατι απ τα παραπανω δεν ισχυσει εγω θα τον κρατησω τον μικρο,θα παμε στον γιατρο αυριο,και στον "ιδιοκτητη" του θα του στειλω μια φωτογραφια του μικρου,περασμενη σε ενα λουρακι να το βγαζει βολτα...
Και εννοειται οτι οποτε βγαινουμε βολτα θα ξερουμε σε ποιο μαγαζι μπροστα θα κανουμε τις φυσικες μας αναγκες..ο μικρος..εγω θα ειμαι ο 'ηθικος αυτουργος"...

P.S. το μαγαζι του εχει αυλη και μαλιστα μεγαλη...και μαλλον ειναι ιδιοκτητο..οποτε ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...
Φιλικα ..Σπυρος..
menia
Δραστήριο μέλος
zozo sapoo
Νεοφερμένο μέλος
zozo sapoo
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις στην φωτογραφία με το λουράκι και ....μικροτσίπ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool