Ωραία πέρασα...

επρεπε να δεις τη βλεμμα αντικρυσα εχθες το βραδυ...εχω και στο εξοχικο μου μεγαλα σκυλια,αλλα αυτο το βλεμμα δεν το εχω ξανασυναντησει ποτε...αν μιλουσε θα μου ζητουσε συγνωμη που αναγκαστηκε να κοιμηθει στην εξωπορτα μου....δεν νομιζω να υπηρχε ανθρωπος που να μην του ανοιγε το σπιτι του για φιλοξενια..αφου και οι πιτσιρικες μου δεν αντεδρασαν....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η καημενη η ψυχουλα...Πρεπει να ειναι πολυ ευγενικος.Αυτος ο κυριος που δεν τον φροντιζει,δεν ξερει τι καρδια χανει...Αντε να παει στο γιατρο να δουμε αν θα τον κρατησεις να του βρουμε ενα ομορφο ονομα ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

..εννοειται!!!θα γινει μαγκας μεγαλος...και θα πηγαινουμε στο μικρολιμανο για βολτα και θα πειραζουμε τετραποδες δεσποινιδες..θα γινουμε "κορτακηδες"...χεχε...
Ευχομαι μονο να μην μου πει κατι στεναχωρο ο γιατρος αυριο....να ειναι δηλαδη απλα παραμελημενος και οχι με καποιο μη αναστρεψιμο προβλημα υγειας

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην ψυχούλα αυτή.:)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά από θέμα υγείας στον σκυλάκο και τώρα που βρήκε εσένα σίγουρα θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του σαν βασιλιάς!:up::up:

..εννοειται!!!θα γινει μαγκας μεγαλος...και θα πηγαινουμε στο μικρολιμανο για βολτα και θα πειραζουμε τετραποδες δεσποινιδες..θα γινουμε "κορτακηδες"...χεχε...
Ευχομαι μονο να μην μου πει κατι στεναχωρο ο γιατρος αυριο....να ειναι δηλαδη απλα παραμελημενος και οχι με καποιο μη αναστρεψιμο προβλημα υγειας
Μην αγχωνεσαι,οτι κι αν ειναι,ακομα και μη αναστρεψιμο προβλημα υγειας,με σωστη αγωγη και φροντιδα,σιγουρα θα εχει αρκετα και ποιοτικα χρονια ζωης.Να δεις με τροφη και χαδια θα γινει αλλος σκυλος μεσα σε μερικες μερες!

Μπράβο ρε Σπύρο. Είσαι πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. Έχεις υπεύθυνη στάση σε πολλά πράγματα:)

Περιμένουμε νέα του σκυλάκου..Οσο για τα αλλα απλα Σπύρο εισαι πολυ συνειδητοποιημενος. Αν ολοι σκεφτοντουσαν ετσι, δεν θα υπηρχαν αυτά τα βλέμματα...

...HALOOOOOOO!!!!!
"ειμαι υγιεστατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα...πηγα βολτα...κουνησα την ουρα μου σε μια sexy σκυλιτσα μιας γιαγιας...πηγα στον γιατρο..αποπαρασιτωθηκα..με πονεσε και λιγο αλλααααα...ειμαι αντρας...και δεν μασησα με την βροχη...πηγα γυμναστηριο με τον roomate μου και με χαιδευαν ολοι και ολες..."
Καλησπερα...ειναι περιπου 10-11ετων, ημιαιμος κατι με κολευ..τον ειχε μια οικογενεια που αν καταλαβα καλα(απ τον δαιμονιο ξυλουργο απ το τοκυο που ρωτησα) πεθανε ο πατερας,η οικογενεια μετακομισε εκτος αττικης και ο κυριος εμεινε 2 χρονια στον δρομο απεναντι απ το σπιτι να περιμενει...και αυτος που εχει το ξυλουργειο οποτε το θυμοταν τον ταιζε(μισο σουβλακι-κανα κομματι πιτσα-κοτοπουλο...gourmet γευσεις δηλαδη)..ειναι μοναχικος...σιγα σιγα θα επανελθει μου ειπε ο γιατρος...εξετασεις αιματος οκ..μια στοματιτιδα μονο απο την κακη διατροφη..ολα καλα...κατι θα παρει απο μενα...κατι θα μαθω και εγω...ετσι ειναι αυτες οι σχεσεις..
Αυριο εχουμε ψωνια και το weekend εχουμε εξοχικο να γνωρισουμε τα μεγαλα σκυλια...
Οι πιτσιρικες μου τον δεχτηκαν παρα πολυ καλα...πηγαινουν κοντα του διστακτικα...τον κοιτανε...τον μυριζουν...και φευγουν...μαλλον τον καταλαβαινουν τον κακομοιρη οτι δεν ειναι εχθρικος παρα μονο οτι θελει ηρεμια..
Φιλικα...Σπυρος

..Εννοειται..οτι καν δεν μπηκα στον κοπο να ρωτησω τον "τζεπετο" αν θα μπορουσα να κρατησω τον σκυλο....του το εθεσα ως γεγονος...το οποιο απλα επρεπε να αποδεχτει...

...HALOOOOOOO!!!!!
"ειμαι υγιεστατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα...πηγα βολτα...κουνησα την ουρα μου σε μια sexy σκυλιτσα μιας γιαγιας...πηγα στον γιατρο..αποπαρασιτωθηκα..με πονεσε και λιγο αλλααααα...ειμαι αντρας...και δεν μασησα με την βροχη...πηγα γυμναστηριο με τον roomate μου και με χαιδευαν ολοι και ολες..."
Καλησπερα...ειναι περιπου 10-11ετων, ημιαιμος κατι με κολευ..τον ειχε μια οικογενεια που αν καταλαβα καλα(απ τον δαιμονιο ξυλουργο απ το τοκυο που ρωτησα) πεθανε ο πατερας,η οικογενεια μετακομισε εκτος αττικης και ο κυριος εμεινε 2 χρονια στον δρομο απεναντι απ το σπιτι να περιμενει...και αυτος που εχει το ξυλουργειο οποτε το θυμοταν τον ταιζε(μισο σουβλακι-κανα κομματι πιτσα-κοτοπουλο...gourmet γευσεις δηλαδη)..ειναι μοναχικος...σιγα σιγα θα επανελθει μου ειπε ο γιατρος...εξετασεις αιματος οκ..μια στοματιτιδα μονο απο την κακη διατροφη..ολα καλα...κατι θα παρει απο μενα...κατι θα μαθω και εγω...ετσι ειναι αυτες οι σχεσεις..
Αυριο εχουμε ψωνια και το weekend εχουμε εξοχικο να γνωρισουμε τα μεγαλα σκυλια...
Οι πιτσιρικες μου τον δεχτηκαν παρα πολυ καλα...πηγαινουν κοντα του διστακτικα...τον κοιτανε...τον μυριζουν...και φευγουν...μαλλον τον καταλαβαινουν τον κακομοιρη οτι δεν ειναι εχθρικος παρα μονο οτι θελει ηρεμια..
Φιλικα...Σπυρος

Γειά σου ρε Σπύρο. Καλά είναι και πολύ παιδί ο φιλαράκος σου. Θα κάνετε ωραίες βολτούλες μαζί:)

Ενα μεγαλο μπραβο σου και παλι.
Ακου εμεινε να περιμενει ο φουκαρας...ποσο συγκινητικα ειναι τα ζώα..

Μπράβοοοοοοοοοοοο!Πολυ πολυ καλα νεα!Θα τον κρατησεις λοιπον ε;Περιμενουμε νεες φωτο με λουρακι και ονομα!:D

είναι θλιβερό το πως μερικοί φέρονται στα ζωάκια.εγώ πιστεύω ότι ο κύριος είναι τυχερός που βρέθηκε στο δρόμο σου :inlove::greycat:

Τώρα οι δύο κύριοι θα βολτάρουν παρέα:up:

Καλά συγκινήθηκα. :cry: Περίμενε 2 χρόνια το καημένο μου; Ψυχούλα μου...:(

Μπράβο σου! Εύχομαι να περάσετε καλά οι 2 σας.

Oxxxxxxxx,το σκεφτομουν το σκυλακο χτες...Μου εφυγε ενα βαρος.Πολυ χαιρομαι Σπυρο που σε βρηκε εσενα.;)Περιμενουμε και αλλες φωτο και αλλα νεα σας.:up:

Μπράβο Σπύρο. Ίσως τελικά τα 2 χρόνια μοναξιάς και καρτερικότητας, να έφεραν αυτό το αίσιο τέλος για τον μοναχικό κύριο.
Πιστεύω ότι σε σένα θα βρει ότι του έχει λείψει από την ζωή του μέχρι τώρα.
Να 'σαι πάντα καλά.

Τι τυχερός σκύλος αλλα και τι τυχερός ανθρωπος...εχεις δικιο Σπύρο..θα κερδίσετε μόνο ο ένας απο τον άλλο..να'σαι καλά..

Σπύρο καλησπέρα.Πως πάει η συγκατοίκηση ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back