spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχομαι μονο να μην μου πει κατι στεναχωρο ο γιατρος αυριο....να ειναι δηλαδη απλα παραμελημενος και οχι με καποιο μη αναστρεψιμο προβλημα υγειας
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

menia
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μην αγχωνεσαι,οτι κι αν ειναι,ακομα και μη αναστρεψιμο προβλημα υγειας,με σωστη αγωγη και φροντιδα,σιγουρα θα εχει αρκετα και ποιοτικα χρονια ζωης.Να δεις με τροφη και χαδια θα γινει αλλος σκυλος μεσα σε μερικες μερες!..εννοειται!!!θα γινει μαγκας μεγαλος...και θα πηγαινουμε στο μικρολιμανο για βολτα και θα πειραζουμε τετραποδες δεσποινιδες..θα γινουμε "κορτακηδες"...χεχε...
Ευχομαι μονο να μην μου πει κατι στεναχωρο ο γιατρος αυριο....να ειναι δηλαδη απλα παραμελημενος και οχι με καποιο μη αναστρεψιμο προβλημα υγειας
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
"ειμαι υγιεστατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα...πηγα βολτα...κουνησα την ουρα μου σε μια sexy σκυλιτσα μιας γιαγιας...πηγα στον γιατρο..αποπαρασιτωθηκα..με πονεσε και λιγο αλλααααα...ειμαι αντρας...και δεν μασησα με την βροχη...πηγα γυμναστηριο με τον roomate μου και με χαιδευαν ολοι και ολες..."
Καλησπερα...ειναι περιπου 10-11ετων, ημιαιμος κατι με κολευ..τον ειχε μια οικογενεια που αν καταλαβα καλα(απ τον δαιμονιο ξυλουργο απ το τοκυο που ρωτησα) πεθανε ο πατερας,η οικογενεια μετακομισε εκτος αττικης και ο κυριος εμεινε 2 χρονια στον δρομο απεναντι απ το σπιτι να περιμενει...και αυτος που εχει το ξυλουργειο οποτε το θυμοταν τον ταιζε(μισο σουβλακι-κανα κομματι πιτσα-κοτοπουλο...gourmet γευσεις δηλαδη)..ειναι μοναχικος...σιγα σιγα θα επανελθει μου ειπε ο γιατρος...εξετασεις αιματος οκ..μια στοματιτιδα μονο απο την κακη διατροφη..ολα καλα...κατι θα παρει απο μενα...κατι θα μαθω και εγω...ετσι ειναι αυτες οι σχεσεις..
Αυριο εχουμε ψωνια και το weekend εχουμε εξοχικο να γνωρισουμε τα μεγαλα σκυλια...
Οι πιτσιρικες μου τον δεχτηκαν παρα πολυ καλα...πηγαινουν κοντα του διστακτικα...τον κοιτανε...τον μυριζουν...και φευγουν...μαλλον τον καταλαβαινουν τον κακομοιρη οτι δεν ειναι εχθρικος παρα μονο οτι θελει ηρεμια..
Φιλικα...Σπυρος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
...HALOOOOOOO!!!!!
"ειμαι υγιεστατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα...πηγα βολτα...κουνησα την ουρα μου σε μια sexy σκυλιτσα μιας γιαγιας...πηγα στον γιατρο..αποπαρασιτωθηκα..με πονεσε και λιγο αλλααααα...ειμαι αντρας...και δεν μασησα με την βροχη...πηγα γυμναστηριο με τον roomate μου και με χαιδευαν ολοι και ολες..."
Καλησπερα...ειναι περιπου 10-11ετων, ημιαιμος κατι με κολευ..τον ειχε μια οικογενεια που αν καταλαβα καλα(απ τον δαιμονιο ξυλουργο απ το τοκυο που ρωτησα) πεθανε ο πατερας,η οικογενεια μετακομισε εκτος αττικης και ο κυριος εμεινε 2 χρονια στον δρομο απεναντι απ το σπιτι να περιμενει...και αυτος που εχει το ξυλουργειο οποτε το θυμοταν τον ταιζε(μισο σουβλακι-κανα κομματι πιτσα-κοτοπουλο...gourmet γευσεις δηλαδη)..ειναι μοναχικος...σιγα σιγα θα επανελθει μου ειπε ο γιατρος...εξετασεις αιματος οκ..μια στοματιτιδα μονο απο την κακη διατροφη..ολα καλα...κατι θα παρει απο μενα...κατι θα μαθω και εγω...ετσι ειναι αυτες οι σχεσεις..
Αυριο εχουμε ψωνια και το weekend εχουμε εξοχικο να γνωρισουμε τα μεγαλα σκυλια...
Οι πιτσιρικες μου τον δεχτηκαν παρα πολυ καλα...πηγαινουν κοντα του διστακτικα...τον κοιτανε...τον μυριζουν...και φευγουν...μαλλον τον καταλαβαινουν τον κακομοιρη οτι δεν ειναι εχθρικος παρα μονο οτι θελει ηρεμια..
Φιλικα...Σπυρος
Γειά σου ρε Σπύρο. Καλά είναι και πολύ παιδί ο φιλαράκος σου. Θα κάνετε ωραίες βολτούλες μαζί

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακου εμεινε να περιμενει ο φουκαρας...ποσο συγκινητικα ειναι τα ζώα..
moukelis
Επιφανές μέλος

mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο σου! Εύχομαι να περάσετε καλά οι 2 σας.
zorica
Διάσημο μέλος
Περιμενουμε και αλλες φωτο και αλλα νεα σας.
Voula
Διάσημο μέλος
Πιστεύω ότι σε σένα θα βρει ότι του έχει λείψει από την ζωή του μέχρι τώρα.
Να 'σαι πάντα καλά.
RedCat
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool