Ωτίτιδα.... Πώς κάνεις καλά τον γάτο;

γεια σας παιδια.....και μενα ι γατα μ νομιζω πως δεν ακουει....προχτες ειχε πολλα τσιμπουρια στα αυτια της...και την ψεκασα με κατσαριδωκτονο οικιακης χρισεως στην περιοχη των αυτιων και στο κεφαλακι τ....σημερα βλεπω οτι δν μπορει να πατησει στα ποδια τ και εχει ασταθεια...επισης ειναι λιγο αδιαθετη ...να φαει θελει αλλα δεν μπορει να σταθει και πεφτει με το κεφαλι μεσα στο μπωλ....!!!λετε να φταιει που τησ εριξα κατσαριδοκτονο??:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας παιδια.....και μενα ι γατα μ νομιζω πως δεν ακουει....προχτες ειχε πολλα τσιμπουρια στα αυτια της...και την ψεκασα με κατσαριδωκτονο οικιακης χρισεως στην περιοχη των αυτιων και στο κεφαλακι τ....σημερα βλεπω οτι δν μπορει να πατησει στα ποδια τ και εχει ασταθεια...επισης ειναι λιγο αδιαθετη ...να φαει θελει αλλα δεν μπορει να σταθει και πεφτει με το κεφαλι μεσα στο μπωλ....!!!λετε να φταιει που τησ εριξα κατσαριδοκτονο??:/:

Τι είπες τώρα;;;:blink::blink::blink::mad:

Αυτό που έκανες απαγορεύεται, είναι πολύ πιθανό η γάτα σου να έχει πάθει μεγάλη ζημιά εξαιτίας του σπρέυ αυτού. Κανένας "μεγάλος" δεν ήταν στο σπίτι που να ξέρει κάτι παραπάνω και να σε συμβουλέψει όπως έπρεπε; Κτηνίατρο έχετε για τη γάτα; ΜΗΠΩΣ, πριν κάνεις οτιδήποτε πάνω στο ζωντανό, να τον έπαιρνες ένα τηλέφωνο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κάνει να ρίξεις κατσαριδοκτόνο σε ζώα το γράφει και στις οδηγίες χρήσεως εδω και στο νοσοκομείο που μας έρχονται περιστατικά με παιδια που μερικές μαμάδες ψεκάζουν στα κεφαλάκια των παιδιων τους λες και ειναι για ψείρες τα κάνουμε αμέσως εισαγωγή δυστυχώς υπαρχουν και τέτοια περιστατικά. Για τους ανθρώπους θεωρείται δηλητηρίαση ως εισαγωγή
Ενας λόγος και για τα ζωάκια που δεν επιτρέπεται.

Σιγουρα το ζωάκι εινα αδιαθετο απο αυτο αν και δεν ειμαι κτηνίατρος, πρεπει να το πας αμέσως να το δει κάποιος γιατρός

αν αληθευει αυτο που γραφεις λυπαμαι το ερημο το ζωντανο που εχει πεσει στα χερια σου. και ναι πιθανοτατα του έχεις κανει σοβαρή βλάβη..
Αν παλι μας δουλευεις νομιζω οτι τα σχολεια αρχίζουν την επομενη Πεμπτη. Περασε την ώρα σου με κανενα βιβλίο, θα σου φανεί χρήσιμο και στο μέλλον....

Μα δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι δυνατόν να έριξες κατσαριδοκτόνο;
Θα έλεγα να τον πας όσο πιο γρήγορα γίνεται σε ένα κτηνίατρο

την ψεκασα με κατσαριδωκτονο οικιακης χρισεως στην περιοχη των αυτιων και στο κεφαλακι τ....

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
Αν δεν κάνεις πλάκα, ελπίζω ήδη να έχεις πάει τη γάτα στον κτηνίατρο.
Αν δεν την έχεις πάει ήδη, μπορεί και να πεθάνει.
Σε παρακαλώ στο εξής να μην είσαι τόσο επιπόλαιη. Οι περισσότερες ζωές (ανθρώπινες και μη) χάνονται από τις ανθρώπινες ανοησίες. Ήταν μεγάλη ανοησία να της ρίξεις εντομοκτόνο γιατί τα εντομοκτόνα είναι δηλητήρια.
Κι αν θέλεις να έχεις γάτες ή οποιοδήποτε κατοικίδιο, μάθε πρώτα απ' όλα να σέβεσαι τη ζωή τους και την υγεία τους και μην ξανακάνεις τίποτα χωρίς να ρωτήσεις προηγουμένως τον κτηνίατρο.

Εγω εχω την εξής απορία απο ποτε τα γατάκια παθαίνουν ωτιτιδα απο τσιμπούρια στα αυτια;;;;; Συγνώμη αλλα αυτο πρώτη φορά το ακούω...αν αληθευει αυτο που έκανες δεν ήταν καθόλου σωστο για το ζωάκι ποιος ξέρει τι μπορει να παθει

λετε να φταιει που τησ εριξα κατσαριδοκτονο??:/:
Την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις ναπάλμ.

απο ποτε τα γατάκια παθαίνουν ωτιτιδα απο τσιμπούρια στα αυτια;;;;;
Την ίδια απορία έχω κι εγώ... :hmm:
Αλλά, είτε λέει αλήθεια είτε όχι, ας ακούσει καλύτερα τα πέντε πράγματα που πρέπει να ακούσει εδώ μέσα για το τι σημαίνει φιλοζωία.

Καλά πλάκα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;Εριξες κατσαριδοκτόνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Γρηγορα στο γιατρο!Ξέρεις κάποιον στο Βόλο;Ήμαρτον πια...

Αλλά, είτε λέει αλήθεια είτε όχι, ας ακούσει καλύτερα τα πέντε πράγματα που πρέπει να ακούσει εδώ μέσα για το τι σημαίνει φιλοζωία.

Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα!!!!

Το τι βλέπω εγω απο περιστατικά στο νοσοκομείο δεν περιγράφεται το ιδιο κάνουν και στους ανθρώπους και μετα τους κάνουμε εισαγωγή στα επείγοντα που δουλέυω για να σώσουμε την ζωή τους.
Τι να πεις..υπάρχει μεγάλη ελλειψη ενημέρωσης για οτι αφορα θέματα υγείας αλλα και για τα ζώα γενικότερα.:blink::blink:

Για το κατσαριδοκτόνο παιδια δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω που ψέκασαν ορισμένοι σε ζωάκια, αν το ζωάκι μας εχει οποιοδήποτε πρόβλημα να το πάμε αμέσως στο γιατρο και να μην κάνουμε κατι που θα βάλει την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο όρος φιλοζωια δυστυχώς σε αυτη την χώρα ορισμένοι δεν ξέρουν τι σημαινει πραγματικα και δεν το λεω για την κοπέλα αλλα απο πολλα παραδείγματα που βλέπω..

Την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις ναπάλμ.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Και ίσως να μπει κ στο φορουμ του Τριανταφυλλίδη να μάθει κ από εκεί άλλα 5

και δεν το λεω για την κοπέλα
Όχι, maroula, να το λες και για την κοπέλα. Ακόμα κι αν δεν το έκανε, και μόνο που το σκέφτηκε δείχνει την ασχετοσύνη της.
Η ασχετοσύνη, φυσικά, διορθώνεται, εφ' όσον το θελήσει η ίδια...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Και ίσως να μπει κ στο φορουμ του Τριανταφυλλίδη να μάθει κ από εκεί άλλα 5
Ποιος είναι αυτός καλέ; Με πιάνεις αδιάβαστη! Κανένας γκάου είναι;;;

Να μας τρελάνεις θες???????Γρηγορα στο γιατρο, το δηλητηριασες το ζωακι!!!!

Aretha το ναπαλμ ενδείκνυται ή θελει κατι πιο ισχυρο?

Να μας τρελάνεις θες???????Γρηγορα στο γιατρο, το δηλητηριασες το ζωακι!!!!

Aretha το ναπαλμ ενδείκνυται ή θελει κατι πιο ισχυρο?
Το καλύτερο φάρμακο είναι το Eimizagarkifainoumi, με ενισχυμένο accent, σε κάψουλες των 1500!!!! :lol::lol::lol::lol:

Όχι, maroula, να το λες και για την κοπέλα. Ακόμα κι αν δεν το έκανε, και μόνο που το σκέφτηκε δείχνει την ασχετοσύνη της.
Η ασχετοσύνη, φυσικά, διορθώνεται, εφ' όσον το θελήσει η ίδια...

Συμφωνώ Zbeebz δεν πρεπει να συμπεριφερόμαστε έτσι σε ενα ζώακι αν δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε ενα ζωο που εχει οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθουμε σε εναν γιατρο και να μην κάνουμε κατι που θα κινδυνέυσει η ζωή του..
Η παραπάνω πράξη ειναι απαραδεκτη!!!! αν και γιατι εχω την εντυπωση οτι μας δουλευει ολους εδω μέσα;;;:blink::blink:

Κοιταξε δεν ξερω τι κανει αυτο, αλλα εγω θελω ενα φαρμακο που θα γυριζει και τις γατες αναποδα εκτος απο τις κατσαριδες:lol:

Κοιταξε δεν ξερω τι κανει αυτο, αλλα εγω θελω ενα φαρμακο που θα γυριζει και τις γατες αναποδα εκτος απο τις κατσαριδες:lol:

Καλό!!!!!!!!!!:happy::happy:

Παιδιά νομιζω μας δουλευει.Άντε να ανοιξουν τα σχολεια,δεν εχουν τα ερμα με τι να ασχοληθουν(μετα θα εχουν να ασχολουνται με τα ψυχικα τραυματα που θα τους προκαλω:P)Τι ναπάλμ παιδιά,τα τσιμπούρια ειναι επιμονα,ρίχτε καμιά ατομική...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back