nirvana.girl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
γεια σας παιδια.....και μενα ι γατα μ νομιζω πως δεν ακουει....προχτες ειχε πολλα τσιμπουρια στα αυτια της...και την ψεκασα με κατσαριδωκτονο οικιακης χρισεως στην περιοχη των αυτιων και στο κεφαλακι τ....σημερα βλεπω οτι δν μπορει να πατησει στα ποδια τ και εχει ασταθεια...επισης ειναι λιγο αδιαθετη ...να φαει θελει αλλα δεν μπορει να σταθει και πεφτει με το κεφαλι μεσα στο μπωλ....!!!λετε να φταιει που τησ εριξα κατσαριδοκτονο??![]()
Τι είπες τώρα;;;

Αυτό που έκανες απαγορεύεται, είναι πολύ πιθανό η γάτα σου να έχει πάθει μεγάλη ζημιά εξαιτίας του σπρέυ αυτού. Κανένας "μεγάλος" δεν ήταν στο σπίτι που να ξέρει κάτι παραπάνω και να σε συμβουλέψει όπως έπρεπε; Κτηνίατρο έχετε για τη γάτα; ΜΗΠΩΣ, πριν κάνεις οτιδήποτε πάνω στο ζωντανό, να τον έπαιρνες ένα τηλέφωνο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενας λόγος και για τα ζωάκια που δεν επιτρέπεται.
Σιγουρα το ζωάκι εινα αδιαθετο απο αυτο αν και δεν ειμαι κτηνίατρος, πρεπει να το πας αμέσως να το δει κάποιος γιατρός
RedCat
Διάσημο μέλος
Αν παλι μας δουλευεις νομιζω οτι τα σχολεια αρχίζουν την επομενη Πεμπτη. Περασε την ώρα σου με κανενα βιβλίο, θα σου φανεί χρήσιμο και στο μέλλον....
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα έλεγα να τον πας όσο πιο γρήγορα γίνεται σε ένα κτηνίατρο
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
την ψεκασα με κατσαριδωκτονο οικιακης χρισεως στην περιοχη των αυτιων και στο κεφαλακι τ....
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
Αν δεν κάνεις πλάκα, ελπίζω ήδη να έχεις πάει τη γάτα στον κτηνίατρο.
Αν δεν την έχεις πάει ήδη, μπορεί και να πεθάνει.
Σε παρακαλώ στο εξής να μην είσαι τόσο επιπόλαιη. Οι περισσότερες ζωές (ανθρώπινες και μη) χάνονται από τις ανθρώπινες ανοησίες. Ήταν μεγάλη ανοησία να της ρίξεις εντομοκτόνο γιατί τα εντομοκτόνα είναι δηλητήρια.
Κι αν θέλεις να έχεις γάτες ή οποιοδήποτε κατοικίδιο, μάθε πρώτα απ' όλα να σέβεσαι τη ζωή τους και την υγεία τους και μην ξανακάνεις τίποτα χωρίς να ρωτήσεις προηγουμένως τον κτηνίατρο.
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις ναπάλμ.λετε να φταιει που τησ εριξα κατσαριδοκτονο??![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Την ίδια απορία έχω κι εγώ...απο ποτε τα γατάκια παθαίνουν ωτιτιδα απο τσιμπούρια στα αυτια;;;;;

Αλλά, είτε λέει αλήθεια είτε όχι, ας ακούσει καλύτερα τα πέντε πράγματα που πρέπει να ακούσει εδώ μέσα για το τι σημαίνει φιλοζωία.
moukelis
Επιφανές μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την ίδια απορία έχω κι εγώ...
Αλλά, είτε λέει αλήθεια είτε όχι, ας ακούσει καλύτερα τα πέντε πράγματα που πρέπει να ακούσει εδώ μέσα για το τι σημαίνει φιλοζωία.
Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα!!!!
Το τι βλέπω εγω απο περιστατικά στο νοσοκομείο δεν περιγράφεται το ιδιο κάνουν και στους ανθρώπους και μετα τους κάνουμε εισαγωγή στα επείγοντα που δουλέυω για να σώσουμε την ζωή τους.
Τι να πεις..υπάρχει μεγάλη ελλειψη ενημέρωσης για οτι αφορα θέματα υγείας αλλα και για τα ζώα γενικότερα.

Για το κατσαριδοκτόνο παιδια δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω που ψέκασαν ορισμένοι σε ζωάκια, αν το ζωάκι μας εχει οποιοδήποτε πρόβλημα να το πάμε αμέσως στο γιατρο και να μην κάνουμε κατι που θα βάλει την ζωή του σε κίνδυνο.
Ο όρος φιλοζωια δυστυχώς σε αυτη την χώρα ορισμένοι δεν ξέρουν τι σημαινει πραγματικα και δεν το λεω για την κοπέλα αλλα απο πολλα παραδείγματα που βλέπω..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις ναπάλμ.

Και ίσως να μπει κ στο φορουμ του Τριανταφυλλίδη να μάθει κ από εκεί άλλα 5Την ίδια απορία έχω κι εγώ...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όχι, maroula, να το λες και για την κοπέλα. Ακόμα κι αν δεν το έκανε, και μόνο που το σκέφτηκε δείχνει την ασχετοσύνη της.και δεν το λεω για την κοπέλα
Η ασχετοσύνη, φυσικά, διορθώνεται, εφ' όσον το θελήσει η ίδια...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ποιος είναι αυτός καλέ; Με πιάνεις αδιάβαστη! Κανένας γκάου είναι;;;
Και ίσως να μπει κ στο φορουμ του Τριανταφυλλίδη να μάθει κ από εκεί άλλα 5
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μας τρελάνεις θες???????Γρηγορα στο γιατρο, το δηλητηριασες το ζωακι!!!!γεια σας παιδια.....και μενα ι γατα μ νομιζω πως δεν ακουει....προχτες ειχε πολλα τσιμπουρια στα αυτια της...και την ψεκασα με κατσαριδωκτονο οικιακης χρισεως στην περιοχη των αυτιων και στο κεφαλακι τ....σημερα βλεπω οτι δν μπορει να πατησει στα ποδια τ και εχει ασταθεια...επισης ειναι λιγο αδιαθετη ...να φαει θελει αλλα δεν μπορει να σταθει και πεφτει με το κεφαλι μεσα στο μπωλ....!!!λετε να φταιει που τησ εριξα κατσαριδοκτονο??![]()
Aretha το ναπαλμ ενδείκνυται ή θελει κατι πιο ισχυρο?
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το καλύτερο φάρμακο είναι το Eimizagarkifainoumi, με ενισχυμένο accent, σε κάψουλες των 1500!!!!Να μας τρελάνεις θες???????Γρηγορα στο γιατρο, το δηλητηριασες το ζωακι!!!!
Aretha το ναπαλμ ενδείκνυται ή θελει κατι πιο ισχυρο?

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, maroula, να το λες και για την κοπέλα. Ακόμα κι αν δεν το έκανε, και μόνο που το σκέφτηκε δείχνει την ασχετοσύνη της.
Η ασχετοσύνη, φυσικά, διορθώνεται, εφ' όσον το θελήσει η ίδια...
Συμφωνώ Zbeebz δεν πρεπει να συμπεριφερόμαστε έτσι σε ενα ζώακι αν δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε ενα ζωο που εχει οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθουμε σε εναν γιατρο και να μην κάνουμε κατι που θα κινδυνέυσει η ζωή του..
Η παραπάνω πράξη ειναι απαραδεκτη!!!! αν και γιατι εχω την εντυπωση οτι μας δουλευει ολους εδω μέσα;;;

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοιταξε δεν ξερω τι κανει αυτο, αλλα εγω θελω ενα φαρμακο που θα γυριζει και τις γατες αναποδα εκτος απο τις κατσαριδες![]()
Καλό!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
)Τι ναπάλμ παιδιά,τα τσιμπούρια ειναι επιμονα,ρίχτε καμιά ατομική...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool