Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι Ο ΓΙΟΣ μου!![]()
μιλησε η ελληνιδα μανα........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΜΑΝΑ...!μιλησε η ελληνιδα μανα........![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

καλε τι ειναι αυτα τα αισχη??

ειναι πολυ πουτανακι η γατα σου!!τετοιο στησιμο δεν εχω ξαναδει!!

και ο μικρος ο δικος μου ανεβαινει πανω στην Μπιανκα, την δαγκωνει στην καρωτιδα και μετα της γλειφει οοολο το κεφαλι!!μεχρι εκει ομως!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΜΑΝΑ...!
αμαν παναγιτσα μου.....ακομα χειροτερα...!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Eγω τα θεωρουσα αθωα!Που να σκεφτω οτι αυτο το γλειψιμο ηταν πονηρο?
Ειχε "βουβο" οιστρο η ρουφιανα και εξεραγει αποτομα!
![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος
καλε τι ειναι αυτα τα αισχη??
ειναι πολυ πουτανακι η γατα σου!!τετοιο στησιμο δεν εχω ξαναδει!!
και ο μικρος ο δικος μου ανεβαινει πανω στην Μπιανκα, την δαγκωνει στην καρωτιδα και μετα της γλειφει οοολο το κεφαλι!!μεχρι εκει ομως!!![]()
μηπως πρεπει να μιλαμε λιγο πιο σεμνα?

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη αλλα τι σε πειραξε ακριβως??μηπως πρεπει να μιλαμε λιγο πιο σεμνα?![]()
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βεβαια πρεπει να τονισω οτι αφιερωνει αξιολογο χρονο στα προκαταρκτικα!!!!Σπανιζουν τετοιοι αντρες!!!!

Περα απο την πλακα,πριν απο στειρωση εχω την εντυπωση οτι πρεπει να γινεται ελεγχος οσο αφορα την αναπνοη και την καρδια του ζωου,για το ενδεχομενο που εχει θεμα με την ναρκωση.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
συγνωμη αλλα τι σε πειραξε ακριβως??
αν δεις κανα δυο σελιδες πριν....το επισημανε και η Δεισδαιμονα....

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
εισαι ολα τα λεφτα!!Καλα Ελενα,πολυ πλακα ειχαν τα βιντεακια σου!!!!Ο καημενουλης ο Σηφης ειναι σαν αβγαλτο λυκειοπαιδο που τα εχει χαμενα!!!Βεβαια πρεπει να τονισω οτι αφιερωνει αξιολογο χρονο στα προκαταρκτικα!!!!Σπανιζουν τετοιοι αντρες!!!!
![]()

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα αλλα δεν ειπα και τιποτααν δεις κανα δυο σελιδες πριν....το επισημανε και η Δεισδαιμονα....![]()
που*νιτσα ειπα την σελενα ποιον προσβαλλει αυτο?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλα αλλα δεν ειπα και τιποτα
που*νιτσα ειπα την σελενα ποιον προσβαλλει αυτο?
ουτε εμενα μπορει να με πειραζουν....απλα σου ανεφερα το ποστ της δεισδαιμονας...και ειναι γεγονος οτι εμας μπορει να μην μας πειραζουν καποια πραγματα...αλλα το φορουμ εχει καποιους κανονισμους που πρεπει να τους τηρουμαι...

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξι εγκο ζιτο σιγκνομι... χα χα θυμασαι??ουτε εμενα μπορει να με πειραζουν....απλα σου ανεφερα το ποστ της δεισδαιμονας...και ειναι γεγονος οτι εμας μπορει να μην μας πειραζουν καποια πραγματα...αλλα το φορουμ εχει καποιους κανονισμους που πρεπει να τους τηρουμαι...![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Kαλημερα!Γκρινιαζει ολη την ωρα και παρακαλαει το Σηφη!καλημερα ελενα!!τι κανει η ιεροδουλη γατα σου??![]()
Κανει το "κλαμα μωρου" και δεν μπορω να κοιμηθω ολο το βραδυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνω!!Kαλημερα!Γκρινιαζει ολη την ωρα και παρακαλαει το Σηφη!Κανει το "κλαμα μωρου" και δεν μπορω να κοιμηθω ολο το βραδυ!
![]()

Υπομονή λίγες μέρες να της περάσει και μετά βουρ για στείρωση!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
popppi
Νεοφερμένο μέλος

Μου θυμίζει Καστράτο και Λουκρητία του Αρκά, που η Λουκρητία τρίβεται αλλά ο Καστράτο δεν μπορεί να της κάτσει!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool