Ωχ! Ζευγαρώνουν!

Καλα και τοσο καιρο νομιζα οτι αυτο ηταν παιχνιδι και οτι εχουν αγνα αισθηματα!:down: Πειτε μου οτι θα αγαπιουνται και θα παιζουν ετσι και μετα τη στειρωση...:/::/::/:

https://www.youtube.com/watch?v=fApB8k1VSsg
:lol::lol::lol: καλα ο δικος σου ειναι και πολυ ρομαντικος γατουλλης...εμενα ο ρουτης μου πριν στειρωθει που του εκανε κουκου ηταν πολυ βαρβατος μονο δαγκωνε. δεν ειχε ουτε χαδια ουτε φιλακια:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο σειριος και η μοιρα παντως, και στειρωμενα παλι ζευγαρωνουν:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστα μωρε τα παιδια να ζησουν τον ερωτα τους :lol: Αφου ο Σηφακος ειναι στειρωμενος και δεν υπαρχει κινδυνος εγκυμοσυνης μπορεις να περιμενεις να της περασει ο οιστρος για να την πας για στειρωση (μη ξεχναμε τον κινδυνο πυομητρας).

Καλα και τοσο καιρο νομιζα οτι αυτο ηταν παιχνιδι και οτι εχουν αγνα αισθηματα!:down: Πειτε μου οτι θα αγαπιουνται και θα παιζουν ετσι και μετα τη στειρωση...:/::/::/:

ναι καλε........θα συνεχισουν να γλειφονται και να κανουν γουτσου γουτσου.....μην φοβασαι!!!:lol::lol::lol:

αστα μωρε τα παιδια να ζησουν τον ερωτα τους :lol: Αφου ο Σηφακος ειναι στειρωμενος και δεν υπαρχει κινδυνος εγκυμοσυνης μπορεις να περιμενεις να της περασει ο οιστρος για να την πας για στειρωση (μη ξεχναμε τον κινδυνο πυομητρας).
Ποσες μερες κραταει?Το βραδυ εκλαιγε εξω απο την πορτα μου,πρωτη φορα το κανει αλλα με μια αλλιωτικη φωνη...:cry: Δαιμονιστικε το γατι μου!:lol:
Παντως εχει γινει πολυ χαδιαρα...:hmm:

Παρατηρησα συχνοουρια και γλειφει το πιπι της ειδικα μετα την τουαλετα...
Δεν βγαζει ομως καποιο υγρο,την κοιταω συνεχεια.:redface::|

νομιζω κραταει 3-4 μερες...

νομιζω κραταει 3-4 μερες...
Μακαρι γιατι δεν αντεχεται....Ολη την ωρα παραπονιεται γροοου μιαρρρ μιαρρρ δε βαζει γλωσσα!Μ'αρεσει που την ειχα και για μωρο ακομα την πουταν*τσα!:lol::lol::lol::lol:

αμμ σου ταλεγα εγωωωω:P:P

αμμ σου ταλεγα εγωωωω:P:P
:lol::lol::lol::lol::lol:

Παρατηρησα οτι ψιλοκαινε τα αυτακια της...Σα να εχει πυρετο...:hmm:

αφου καιγεται το κοριτσι...εχει παρει φωτια απο τις...καψουρες:P:P

αφου καιγεται το κοριτσι...εχει παρει φωτια απο τις...καψουρες:P:P
:lol::lol::lol::lol::lol: Σα δε ντρεπεται λεω εγω!

Βρε Έλενα, τα 'χουμε πει κι άλλη φορά... Στο φόρουμ εκφραζόμαστε πιο κόσμια απ' ό,τι στο τηλέφωνο.
Σε παρακαλώ.

:lol::lol::lol::lol:..εχω πεθανει απο το γελιο με τα βιντεο..μου θυμισες την fluffy μου οταν ειχε οιστρο..εμενα εβγαζε υγρακια..δεν ειχε συχνοουρια..στην δικια μου ο οιστρος κραταγε 4-5 μερες μπορει και λιγο παραπανω..εμενα στην δικια μου δεν εκανε εξετασεις..απλα το βραδυ δεν επρεπε να φαει την πηγα πρωι και μου την κρατησε μεχρι αργα το απογευμα γιατι ηθελε να δει πως θα ξυπναγε και αν ολα ηταν ενταξει..επισης μου εκανε ενεσιμη αντιβιωση οποτε δεν χρειαστηκε να της δινω μετα αντιβιωση σπιτι..και οταν την πηρα σπιτι μου ειπε(αν θυμαμαι καλα) να την ταισω καλυτερα την επομενη μερα το πρωι..χωρις να ειμαι σιγουρη..παντως μαρεσει που την εγλειφε κι ολας οταν την ειχε καβαλησει..δεν δαγκωνε απλα:lol::lol:ρομαντικουλης:P

:lol::lol::lol: παντως ελενα ενα θα σου πω..εχεις πολυ ρομαντικο αντρα!:rolleyes::rolleyes: ολο φιλακια και αγκαλιτσες ειναι..:rolleyes: ετσι ειναι οι σωστοι αντρες!:cool: οχι κατευθειαν στο κρεβατι και τελος!:P:lol::lol::lol:

Δες και τη θετική πλευρά: ξέρεις τί ωραίες καλλιτεχνικές φωτογραφίες μπορείς να βγάλεις;;) :lol:Γι' αυτό το βίντεο μιλάω...

Τέλεια το βιντεάκια Έλενα!:up::lol::lol::lol::lol::lol::P
Το Σηφαλιώ όμως είναι πολύ ρομαντικό αγοράκι!:inlove::inlove:
Προβλέπω τα περισσότερα γατοκορίτσια του φόρουμ ...να ζηλεύουν την Σελενίτσα!:P:P:P

Τώρα είδα το θεματάκι!!:):)Όντως ο Σηφάκος είναι πολύ ρομαντικός και μου φαίνεται ότι σαν να έχει αμηχανία.:P:PΠάντως μην ανησυχείς για την στείρωση, όλα μια χαρά θα πάνε!!!:):)

Τώρα είδα το θεματάκι!!:):)Όντως ο Σηφάκος είναι πολύ ρομαντικός και μου φαίνεται ότι σαν να έχει αμηχανία.:P:PΠάντως μην ανησυχείς για την στείρωση, όλα μια χαρά θα πάνε!!!:):)
Exει αμηχανια γιατι δεν ξερει τι ακριβως θελει η Σελινα να της κανει!:lol::lol::lol:
Α μωρε τον κακομοιρη,τον τσιγκλαει συνεχεια:/:

Exει αμηχανια γιατι δεν ξερει τι ακριβως θελει η Σελινα να της κανει!:lol::lol::lol:
Α μωρε τον κακομοιρη,τον τσιγκλαει συνεχεια:/:

δεν μπορω να καταλαβω γιατι αγχωνεσαι τοσο....ο σηφης δεν καταλαβαινει....ουτε και προκειται...το εκλαμβανει σαν παιχνιδι...που ειναι το προβλημα καλε???:lol::lol::lol:........

δεν μπορω να καταλαβω γιατι αγχωνεσαι τοσο....ο σηφης δεν καταλαβαινει....ουτε και προκειται...το εκλαμβανει σαν παιχνιδι...που ειναι το προβλημα καλε???:lol::lol::lol:........
Ειναι Ο ΓΙΟΣ μου!:mad::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back