aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμας τα λαμπακια χαλασανε...
Καποιος εκοψε ή εφαγε το καλοδιο, αλλα που θα παει, θα βρουμε την ενοχηηηηηη......![]()
![]()
Δε λες πάλι καλά που δεν έπαθε ηλεκτροπληξία!!!...
Εγώ έχω στολίσει τη βεράντα και φοβάμαι να τα βάλω στην πρίζα γιατί το βράδυ που στριφοργυρίζει και σκαλίζει γενικώς μπορεί να του έρθει έμπνευση να δαγκώσει τα μπαλάκια και να τον βρω ψητό το πρωί....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Σαρδέλα - λαμπάκια 1-0!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
απιστευτη η σαρδελα!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ φάση οι γάτες και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα 

Προσέχετε μόνο τις ηλεκτροπληξίες
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Αν και η μαμα μου λέει πως θα ήταν καλύτερο για φέτος να στολίζαμε καραβάκι.....
(ούτε μπάλες, ούτε χρυσόσκονες, ούτε πελώρια λουλουδάκια....ίσως μπορέσουμε να σώσουμε κάτι

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nota Laz
Νεοφερμένο μέλος
Που και που με πιάνει υστερία στη σκέψη της ηλεκτροπληξίας. Αλλά είναι τόσο έξυπνα αυτά τα ζώα που δεν υπάρχει περίπτωση να το πάθουν.
Το αποκορύφωμα είναι όταν το δένδρο ξεστολίζεται. Θρήνος!
Γυρνάει δεξιά και αριστερά ζητώντας τη "σκιά" του. Το αγαπάει πολύ. Πέρυσι το ξεστόλισα 11/02 για να τις κάνω το χατήρι να κάθεται από κάτω.
Φέτος σκέφτομαι να βγάλω έγκαιρα τα στολίδια και να το αφήσω μέχρι τον Αύγουστο για δροσιά στο σαλόνι....
Η Πόπη το αξίζει αυτό κι ας γελάνε όλοι με μένα!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο 'οταν στολίζαμε ο Ποκίτο ήθελε να σκαρφαλώσει πάνω! Πάντως όλα δείχνουν ότι θα επιβιώσει!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος σκέφτομαι να βγάλω έγκαιρα τα στολίδια και να το αφήσω μέχρι τον Αύγουστο για δροσιά στο σαλόνι....
Η Πόπη το αξίζει αυτό κι ας γελάνε όλοι με μένα!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
Οταν φευγω απο το δωματιο, τα μικρα σκαρφαλωνουν μεχρι πανω και μολισ μπω παλι στο δωματιο κανουν τισ παπιες και καθονται ακινητα αναμεσα στα κλαδια λεσ και δεν θα τα δω και με κοιτανε με υφος " δεν σκαρφαλωσαμε εμεις το δεντρο εκεινο φταιει για ολα"
Τι να κανω...χαλαλι τους. Σκεφτομαι και εγω να το αφησω οπως η Nota Laz, αλλα οχι γιατι τα δικα μου ειναι γλυκα και συμπεριφερονται ομορφα οπως η γατουλα τισ η Ποπη, αλλα γιατι τι να το κανω το δεντρο-δρομιο του χρονου ετσι οπως εγινε?? Τουλαχιστον ας παιζουν να μην παει χαμενο

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Δεν νομίζω να καταφέρουμε να εχουμε δεντρο για πολύ και βαριεμαι θανάσιμα το μάζεμα αλλά ελπίζω μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνακι1
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνακι1
Νεοφερμένο μέλος
κι εμένα έτσι κάνει..βλέπεις το δέντρο στα κάτω κλαδιά δεν έχει στολίδια γιατί τα ρίχνει..όταν τα βάλουμε πίσω τα ξαναρίχνει έτσι τα αφήσαμε κάτω στο πάτωμα να παίζει!!
Εμενα τα δικα μου ως σωστα αγριμια, εχουν κανει το δεντρο ονυχοδρομιο. Σιγα σιγα το ξεστολιζω απο κατω και εχει πηξει στα στολιδια στα πανω κλαδια..Οταν φευγω απο το δωματιο, τα μικρα σκαρφαλωνουν μεχρι πανω και μολισ μπω παλι στο δωματιο κανουν τισ παπιες και καθονται ακινητα αναμεσα στα κλαδια λεσ και δεν θα τα δω και με κοιτανε με υφος " δεν σκαρφαλωσαμε εμεις το δεντρο εκεινο φταιει για ολα"
![]()
Τι να κανω...χαλαλι τους. Σκεφτομαι και εγω να το αφησω οπως η Nota Laz, αλλα οχι γιατι τα δικα μου ειναι γλυκα και συμπεριφερονται ομορφα οπως η γατουλα τισ η Ποπη, αλλα γιατι τι να το κανω το δεντρο-δρομιο του χρονου ετσι οπως εγινε?? Τουλαχιστον ας παιζουν να μην παει χαμενο
![]()
![]()
![]()
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Φετος λογω πενθους δεν στολισαμε το σπιτι οποτε δεν εχουμε δει τις αντιγρασεις του Σαββα! Αν και τοσο πονηρος που ειναι σιγουρα κατι θα εκανε. Τωρα του χρονου θα μαθουμε!
Πολυ ωραιες οι ιστοριες ολων! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool