lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά δαγκώνει τις δεντροβελόνες και ανησυχώ μήπως τις τρώει αλλά δε νομίζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Για όλα τα κακά γατάκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Πολύ καλό!!!![]()
Για όλα τα κακά γατάκια

Σαν να βλέπω την Ηλέκτρα μου!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ένα θα σου πω... σήμερα η δικιά μου έπιασε δουλειά από τις 06:00 το πρωί... Τι δουλειά? Ξεστόλιζε το δέντρο! Έβγαζε τα στολίδια ένα ένα και έπαιζε μπάλα στο πάτωμα.
τι χρωμα ειναι το δεντρο σου??? αν θελεις να διαπιστωσεις αν το τρωει,θα κανεις κατι πολυ απλο και....διασκεδαστικο...θα κοιταξεις τα...κακακια του...

.....ξεεεεεεερω γιατι στο λεω...και γιατι σε ρωτησα για το χρωμα του δεντρου σου...ο μπουκακος μου,εχει μανια να τρωει το δεντρο,και εγω νομιζα απλως οτι τα τσακαναει...αμ δε...οταν ειδα τα κακακια του,ειχε κατι κατακοκκινες γραμμες...περιττο να σου πω οτι στην αρχη κατατρομαξα γιατι νομιζα οτι αιμμοραγουσε..
μεχρι που κοιταξα καλυτερα και ειδα οτι ηταν ινες απο το...κατακοκκινο μου δεντρο...

και φετος εχω και αλλο προβλημα,τον διαολο που ονομαζεται πουπυ....βλεπω προχτες το βραδυ να σειεται ολοκληρο το δεντρο μαζο με τα στολιδακια και τα...φωτακια αναμμενα...τι ναδω...η πουπυ σκαρφαλωμενη επανω στο δεντρο
..

natalouko
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς για εκείνη δεν είναι μόνη της στο σπίτι, οπότε πήραμε ένα ωραιότατο γατόδεντρο για τα αδελφάκια της και θα το χαίρεται και εκείνη!!!αρα δεν έχει δωράκι φέτος για την Ηλέκτρα![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
το πρωι το μαζευαμε απο κατω το βραδυ το βρισκαμε παλι κατω..ωσπου η μαμα μου βαρεθηκε και πηγε και πηρε κλαδια μεγαλα απο ανθοπωλειο(ριζες πλατανου για την ακριβεια) και στολιζουμε αυτα..και οταν περνανε τα χριστουγεννα τα ξεστολιζουμε και τα εχουμε διακοσμητικα..ναι μεν δεν χαιρομαστε δεντρο αλλα βρηκαμε την υγεια μας
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τυχερή η ΗλέκτραΕυτυχώς για εκείνη δεν είναι μόνη της στο σπίτι, οπότε πήραμε ένα ωραιότατο γατόδεντρο για τα αδελφάκια της και θα το χαίρεται και εκείνη!!!![]()
με γεια σας και καλά χριστούγεννα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
Επειδή κι εμένα μου αρέσει να μιλάω με αποδείξεις, ορίστε το δικό μας δέντρο πέρισυ τα Χριστούγεννα...
Βέβαια, ο Γκάνταλφ ήταν τότε 4 μηνών και ελαφρύς, πάντως το δέντρο δεν γλίτωσε απ΄τη μανία του... ανέβαινε και κατέβαζε ένα ένα τα στολίδια, γέμισε η κοιλιά του χρυσόσκονη από τις μπάλες, πέρασε πολλές ώρες ρίχνοντας τρελούς ύπνους ανάμεσα στα κλαδιά, πάντως το δέντρο δεν το έριξε κάτω
Αυτή τη χρονιά, ο Γκάνταλφ είναι 5 κιλά γαϊδούρι, ο Ιβάν είναι μεγαλούτσικος και υποψιάζομαι ότι το δέντρο θα περάσει νέες δοκιμασίες. Πάντως θα το στολίσω, κι ό,τι γίνει... αν μη τι άλλο, θα απολαύσουμε θέαμα με τόσο παιχνίδι από δυο τρελές γάτες στο σπίτιΚι αν έρθουν επισκέπτες και μας πουν τι έπαθε το δέντρο και γιατί είναι τσουρούτικο, θα πούμε ότι παίζουν τα παιδιά
![]()

ετσι βρήκα τη μαγιασήμερα αλλά δεν προλαβα να τη φωτογραφησω γτ καταλαβε οτι έκανε σκανταλιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ένα θα σου πω... σήμερα η δικιά μου έπιασε δουλειά από τις 06:00 το πρωί... Τι δουλειά? Ξεστόλιζε το δέντρο! Έβγαζε τα στολίδια ένα ένα και έπαιζε μπάλα στο πάτωμα.
το ιδιο κανει και ο δικος μου!!!
Δεν ειναι χαριτωμενα οταν το ξεστολιζουν; Ανυπομονω να ριξει το δεντρο κατω
Ζηλευω που εχετε μεγαλα δεντρα... εμεις εχουμε ενα μικρουλι γιατι δεν εχουμε χωρο να βαλουμε ενα πιο μεγαλο. Μακαρι να ειχαμε μεγαλο δεντρο να σκαρφαλωνε (αν και λιγο χλωμο το βλεπω γιατι με το βαρος που εχει θα γκρεμισει και το σπιτι μαζι).
Ευτυχως το δεντρο δεν το μασουλαει... εχει μανια στις καραμελες-στολιδια με γευση μεντα. Δεν πιστευω να ειναι επικινδυνα αν μασουλησει κανενα (τι αλλο μπορει να εχουν εκτος απο ζαχαρη και μεντα;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Είναι και λιχούδης ο Ναρούτο εεε...Κακό στα δόντια θα του κάνουν οι καραμέλες αλλά υπάρχουν και χειρότερα..παλιά είχα γάτο που του άρεσαν τα λουκούμια..του κολλούσε και στα δόντια και μασουλούσε μια ώρα για να το ξεκολλήσει..το ιδιο κανει και ο δικος μου!!!Δεν ειναι χαριτωμενα οταν το ξεστολιζουν; Ανυπομονω να ριξει το δεντρο κατω
![]()
Ζηλευω που εχετε μεγαλα δεντρα... εμεις εχουμε ενα μικρουλι γιατι δεν εχουμε χωρο να βαλουμε ενα πιο μεγαλο. Μακαρι να ειχαμε μεγαλο δεντρο να σκαρφαλωνε (αν και λιγο χλωμο το βλεπω γιατι με το βαρος που εχει θα γκρεμισει και το σπιτι μαζι).
Ευτυχως το δεντρο δεν το μασουλαει... εχει μανια στις καραμελες-στολιδια με γευση μεντα. Δεν πιστευω να ειναι επικινδυνα αν μασουλησει κανενα (τι αλλο μπορει να εχουν εκτος απο ζαχαρη και μεντα;)

Τώρα όσον αφορά το δέντρο όταν ήταν μικρά είχαν μανία να ανεβαίνουν στην κορυφή..τώρα μόνο τα λαμπάκια τους κάνουν εντύπωση και πηγαίνουν κοντά και τα μυρίζουν...περιτό βέβαια να σου πώ ότι ο αλήτης μου το έχει διπλοκατουρήσει και αναγκαστήκαμε και πήραμε καινούργιο φέτος ..να δούμε για πόσο θα φτουρήσει...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Είναι και λιχούδης ο Ναρούτο εεε...Κακό στα δόντια θα του κάνουν οι καραμέλες αλλά υπάρχουν και χειρότερα..παλιά είχα γάτο που του άρεσαν τα λουκούμια..του κολλούσε και στα δόντια και μασουλούσε μια ώρα για να το ξεκολλήσει..Τώρα όσον αφορά το δέντρο όταν ήταν μικρά είχαν μανία να ανεβαίνουν στην κορυφή..τώρα μόνο τα λαμπάκια τους κάνουν εντύπωση και πηγαίνουν κοντά και τα μυρίζουν...περιτό βέβαια να σου πώ ότι ο αλήτης μου το έχει διπλοκατουρήσει και αναγκαστήκαμε και πήραμε καινούργιο φέτος ..να δούμε για πόσο θα φτουρήσει...
![]()

ειμαστε καλα παιδια και βουρτσιζουμε τα δοντια μας (θα μας φερει δωρα ο αι βασιλης!). Ευτυχως μονο τα μασουλαει και δεν τα τρωει... ισως τα βγαλω αν δω οτι το συνεχιζει.
Συνηθως τα σκυλια κατουρανε σε δεντρα
Στο τελος σε βλεπω να καταληγεις με δεντρο σε γλαστρα
Τουλαχιστον θα το ποτιζει ο Βρουκος 

natalouko
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε πολύ Έλενα!!!Τυχερή η Ηλέκτρα
με γεια σας και καλά χριστούγεννα.

Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα!!!

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά από τότε Κύριος!!!!οπότε δεν ανησυχώ μήπως φάει τα καλώδια ...βέβαια ποτέ δε ξέρεισ! εμένα μιας και έχει artistic τάσεις, αφού μου αλλάζει τη διακοσμητική των χαλιών, θα ζητήσω τη γνώμη του για το μεγάλο δέντρο που θα στολίσουμε και ελπίζω να αντέξει τα πέντε κιλά του και να γελάσω....Όσο για δωράκι του πήρα κρεβατάκι..Τώρα όμως γλυκοκοίταξα και τη σκηνούλα..
Από πού τη προμηθευτήκατε;;; κορίτσια η ξαδέρφη μου έχει πάρει μια ξαπλώστρα για το καλοριφέρ τσούπερ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
επισης ο δικος μου τρελαινεται για τις κορδελες απτα δωρα. τις μασουλαει μεχρι διαλυσης..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool