Ω έλατο, ω έλατο....

Χριστουγεννιάτικο δέντρο vs γάτα

https://www.youtube.com/watch?v=dMXK0YW09os

Βλεποντας αυτο το υπεροχο βιντεο :clapup::clapup::clapup: ηθελα να ρωτησω αν το κανουν και τα δικα σας τα γατακια..Να στολισω δεντρο ή θα κυνηγαω απο παντου μπαλες και θα μαζευω το δεντρο απο κατω;;;;;;Στο συγκεκριμενο βιντεο δεν το ριχνει αλλα ειναι και μια σταλια γατι, ενω ο δικος ειναι λιγο πιο...ευσωμουλης...!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χριστουγεννιατικο δεντρο vs γατα

ω..ναι...ακριβως αυτο εκανε η πουπυ περυσι..το εχω γραψει και στο θεμα μου,ενα τεραστιο κατακοκκινο δεντρο πεταχτηκε,γιατι το ειχε καταστραβωσει η πουπυ..:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:..μετα...απλα στολισα ενα κλαδι ελιας που ειχα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:/: Κριμα για το δεντρακι σου....αλλα ριχνω τρελο γελιο με τα γατουλια στο ιντερνετ, που σκεφτομαι να παρω ενα δεντρακι και να μην το στολισω πολυ ισα ισα να παιζει με ενα καινουριο παιχνιδακι και για να ριξω τρελο γελιο!!!Εχει πολυ πλακα φανταζομαι αν δεν δωσεις σημασια στο δεντρακι!!!!!!!!Ειμαι βλαμενη το ξερω!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

χαχααχαχαχαχαχαχ..καλα κανεις..απλα φωτακια να μην βαλεις...:verymad:

Ω ναι αυτο το εχω ηδη στο μυαλο μου!!!Μην μου γινει και μπαρμπεκιου!!!Απλα κανα φιογκακι κανενα στολιδακι και καμια μπαλιτσα απο αυτες που δεν σπανε!!!Και μετα θα ειμαι με την ψηφιακη στο χερι!!!!!!Εχεις κανενα βιντεο με τα μικρα σου να παιζουν στο δεντρο ή το μαζεψες κατευθειαν;;;

οχι..δεν το μαζεψα κατευθειαν..στην αρχη η πουπυ..δεν ανεβαινε..(καλα..ο μπουκακος απλα το..μασουλαγε..:hehe::hehe::hehe:):hehe: μετα ξεθαρεψε..και καθε μερα,εβλεπα και απο ενακλαδακι σπασμενο...μεχρι που εγινε απαισιο...
Βιντεο δεν θυμαμαι αν εχω..αλλα εχω φωτο...:devil:

αχ παιδια μην μου λετε τετοια και μας ειναι πρωτη χρονια που εχουμε τη matilda και θελαμε να στολισουμε δεντρο γιατι εχουμε πολυ καιρο να στολισουμε λογω πενθους αλλα μαλλον δεν το βλεπω....θα το ριξει σιγουρα πριν ακομα το φτιαξουμε και ξερετε τι θα κανει ε...θα παιζει κυνηγητο με τις χριστουγεννιατικες μπαλες σε ολο το σπιτι,θα γεμισει χρυσοσκονη και μετα αντε καθαρισε την,οσο για τα φωτακια ειμαι σιγουρη οτι μολις τα δει αναμμενα θα της κανει εντυπωση και θα θελει να τα εξερευνησει οποτε μαλλον θα τη βρουμε καρβουνο...!!!!οποτε μαλλον θα καταληξουμε σε κανενα πολυ μικρο δεντρακι σαν μπιμπελο στο σαλονι και λεω να της βαλω κανενα χριστουγεννιατικο φιογκο στο λαιμο,ε να μπει και αυτη στο κλιμα!!!

Απάντηση: Χριστουγεννιάτικο δέντρο vs γάτα

Και εγω ο δικος μου αυτο νομιζω οτι θα κανει!!!Θα τρεχει πανω-κατω με τα στολιδια!!!Αλλα εχει και την πλακα του μωρε....!!!!Εχω θα στολισω χωρις λαμπακια να γελασω λιγο με το τρελαμενο!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:

αχ παιδια μην μου λετε τετοια και μας ειναι πρωτη χρονια που εχουμε τη matilda και θελαμε να στολισουμε δεντρο γιατι εχουμε πολυ καιρο να στολισουμε λογω πενθους αλλα μαλλον δεν το βλεπω....θα το ριξει σιγουρα πριν ακομα το φτιαξουμε και ξερετε τι θα κανει ε...θα παιζει κυνηγητο με τις χριστουγεννιατικες μπαλες σε ολο το σπιτι,θα γεμισει χρυσοσκονη και μετα αντε καθαρισε την,οσο για τα φωτακια ειμαι σιγουρη οτι μολις τα δει αναμμενα θα της κανει εντυπωση και θα θελει να τα εξερευνησει οποτε μαλλον θα τη βρουμε καρβουνο...!!!!οποτε μαλλον θα καταληξουμε σε κανενα πολυ μικρο δεντρακι σαν μπιμπελο στο σαλονι και λεω να της βαλω κανενα χριστουγεννιατικο φιογκο στο λαιμο,ε να μπει και αυτη στο κλιμα!!!
Μην αγχωνεσαι βρε...δεν το κανουν ολα τα γατια αυτο.Ομεγαλος μου γατος(7 χρονων) ποτε δεν εχει πειραξει το δεντρο...απαξ και στηθει...απλα,πριν το στησω..εχει την μανια να το μασουλαει.:hehe::hehe::hehe:Ομως δεν ανεβηκε ποτε του.Δεν το κανουν ολα τα γατια.:)

Εγώ Ειρήνη επειδή πρέπει να "ξορκίσω" αυτή τη θλίψη που έζησα όπως κι εσύ
θα στολίσω και δεντρο και γάτες και παιδί και τον εαυτό μου με λαμπάκια και κορδέλες
κι ας γεμίσει το σπίτι χρυσόσκονη-νεραιδόσκονη χαράς χριστουγεννιάτικης
και το ίδιο συστήνω και σε σένα:)

Τι σας έχω τί σας έχω:clapup:
Το απόλυτο γατοχριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!Το απόλυτο must have!!!!
ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!
Προσεξτε τον ψηλό ξύλινο κορμό και τα στολιδια κρεμασμένα ψηλά για να μην τα φτανουν τα ζουζούνια μας:clapup::clapup:
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!!!!!!!!
εντάξει ειναι ακριβούτσικο 200 κατι euros αλλά να μην κανω κι εγώ την τρέλλα μου ΜΙΑ φορά????:redface:;)

Συνημμένα

• Xmas tree 1 (1).jpg
    Xmas tree 1 (1).jpg
    730,3 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Xmas tree 1 (2).jpg
    Xmas tree 1 (2).jpg
    721,5 KB · Εμφανίσεις: 100

Αχ ειναι τελειο!!!!!!!Και πολυ μοντερνο!!!!!Πολυ καλη ιδεα για να μην το φτανουν!!!Λιιιιιιιγο τσιμπημενη η τιμουλα του βεβαια -εγω αν ειχα τοσα θα τα εδινα για γατοδεντρο,αλλα επειδη δεν εχω θα το φτιαξω μονη μου-αλλα ομορφο και το δεντρακι!!!!Αμα τα εχεις τα χρηματα μεγεια σου!!!!!

Φανταστικο ειναι Μικυ!!!!!!!!!!:alljumpy:.....τετοια μου αρεσουν εμενα...εχω βαρεθει εντελως τα κλασικα δεντρα στολισμου.
Πολυ καλα θα κανεις να το παρεις..μονο κοιτα να ειναι σταθερο,μπας και το φερουν τουμπα κατω τα ζωντοβολα..

Ναι οντως δεν μπορουν να σκαρφαλωσουν στον ξυλινο κορμο;;:hmm: Δεν θελω να σου βαλω ιδεες αλλα μην κανεις αγορα 200+ ευρω γι αυτο τον λογο και στο τελος βρουν τα γατακια καινουριο παιχνιδι!!!:devil:

μπα...αποκλειεται να σκαρφαλωσουν εκει καλε..δεν εχουν απο που να πιαστουν...δεν πιστευω..:P

Μμμμμμ οκ τοτε απλα ξερω πολλους που χρησιμοποιουν αντι για ονυχοδρομιο κορμο ή ενα κλαδακι απο δεντρο.Γι αυτο λεω!!:worry:

Μμμμμμ οκ τοτε απλα ξερω πολλους που χρησιμοποιουν αντι για ονυχοδρομιο κορμο ή ενα κλαδακι απο δεντρο.Γι αυτο λεω!!:worry:

χαχαχααχαχ..βρε...η Μικυ το θελει για χριστουγεννιατικο δεντρο..οχι για ονυχοδρομιο..:hehe::hehe::hehe::hehe:
..μα και εγω,εκτος απο ονυχοδρομιο τους εχω και εναν κορμο απο ελια..και μαλιστα ο μπουκακος το τιμαει δεοντος..μονο ΕΚΕΙ πηγαινει..:D

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: Ναι η Μικυ το θελει για χριστουγεννιατικο δεντρο και γατακια το ξερουν;;; Ή θα το βρουν ενδιαφερον να σκαρφαλωσουν;;Αυτο λεω βρε!!!

Να σου πω..το συγκεκριμενο...επειδη δεν εχει κλαδια χαμηλα..πιστευω οτι ειναι οκ...στα αλλα σκαρφαλωνουν απο τα χαμηλα κλαδια...βεβαια..θα το δουμε στην πραξη!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

;)θα το "πακτώσω" στέρεα και θα το δέσω φυσικά απο κάπου
τώρα αν θα το χρησιμοποιήσουν για ονυχοδρόμιο:hmm:φαντάζομαι πως...ΝΑΙ:clapup: γιατί ο κορμός είναι απο κανονικό ξύλο αλλά εγω θα το θεωρήσω ...εικαστική παρέμβαση;)
Περιμένετε να το πάρω και θα σας έχω καθημερινό ρεπορταζ απο τον χώρο του σαλονιού μου:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back