Ω έλατο, ω έλατο....

Απάντηση: Χριστουγεννιάτικο δέντρο vs γάτα

Εμάς ο Θρασύβουλος δεν το πειράζει το δέντρο. Βέβαια είναι μεγάλος σε ηλικία και βαρύς, αλλά δεν έδειξε τέτοια σημάδια. Πήγαινε πέρυσι και καθόταν από κάτω και ήταν πολύ χαριτωμένος, σαν δωράκι! :inlove: :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμάς ο Θρασύβουλος δεν το πειράζει το δέντρο. Βέβαια είναι μεγάλος σε ηλικία και βαρύς, αλλά δεν έδειξε τέτοια σημάδια. Πήγαινε πέρυσι και καθόταν από κάτω και ήταν πολύ χαριτωμένος, σαν δωράκι! :inlove: :D

αχου μωρε τον γλυκουλη μου!!!!!!!!:D:D:D..και εμενα ο μπουκακος δεν ανεβαινει επανω.,μαλλον καταλαβαινει οτι θα σπασουν κατευθειαν τα κλαδια..:hehe::hehe::hehe:..απλα το μασουλαει..:crazy::crazy::crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Εγω παντως τη μικρη μας τη φοβαμαι λιγακι...ειναι και ζουζουνι αμα δει και μπαλες να κρεμονται και λαμπακια να αναβοσβηνουν ..

Εγω παντως τη μικρη μας τη φοβαμαι λιγακι...ειναι και ζουζουνι αμα δει και μπαλες να κρεμονται και λαμπακια να αναβοσβηνουν ..
Ειρήνη.....:hehe:...επειδή ως mycatική φίλη παρακολουθώ τα μηνύματά σου....:)
Έχω καταλάβει ότι το έχεις πολύ άγχος το δέντρο!!!:hehe:
Στόλισέ το εσύ,...όπως και να'χει,θα είναι ένα ωραιότατο στολισμένο δέντρο!!!Όρθιο ή ξαπλωμένο...:whistle:...Πάντως ωραιότατο!Αυτό έχει σημασία!:hehe:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν ξερω αν ειχες διαβασει την προταση μιας κοπελας περι δεντρου-αντισκηνου...Φαντασου την εικονα...Δεντρο στη μεση και γυρω γυρω σκοινια να το κρατανε!!!Αλλα και αυτο να εκανα δεν προβλεπω να αντεχε για πολυ!!! Εγω το εχω πει αντι για Χριστουγεννα ,Ανασταση θα κανουμε!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν ξερω αν ειχες διαβασει την προταση μιας κοπελας περι δεντρου-αντισκηνου...Φαντασου την εικονα...Δεντρο στη μεση και γυρω γυρω σκοινια να το κρατανε!!!Αλλα και αυτο να εκανα δεν προβλεπω να αντεχε για πολυ!!! Εγω το εχω πει αντι για Χριστουγεννα ,Ανασταση θα κανουμε!!!!!!!!
ναι,την είχα διαβάσει την πρόταση!!Μου θυμίζει τα πρωτοποριακά προΪόντα που διαφήμιζαν στο αμαν τα καθάρματα!!:hehe:..Τώρα ΚΑΙ δέντρο-αντίσκοινο!:clapup:
Στο μεταξύ σκέφτομαι την τσουτσούκα όταν στολίσετε το δέντρο,να το ζαχαρώνει:slourp::slourp: και να σκέφτεται...:hmm:¨μωρέ ΑΥΤΟ είναι ωραίο γατόδεντρο!ΑΥΤΟ που έχει και κλαδάκια!Τώρα μάλιστα!Τα άλλα είναι πολύ τσουρούτικα και minimal...Δεν μ'αρέσουν!:down: Αυτό μάλιστα!¨ :devil::crazy:

Χαχαχχαχαχαχαχχαχα σκεφτομαι να κολλησω το δεντρο απο το ταβανι...μην το κολλησω και αναποδα δηλαδη...θα λανσαρω και μοδα!!!!!:laugh::laugh::laugh:

λοιπον.....θα δειτε καποια φωτογραφικα ντοκουμεντα..απο περυσι..σε σχεση με το δεντρο..
εδω ,μολις εχω βγαλει το δεντρο..και ο μπουκακος ξεκιναει το μασουλιμα!!!(μιλαμε προπερσι..δεν το ειχα παρει πρεφα οτι το μασουλαγε..μεχρι που ειδα στα κακακια του κατι κατακοκκινα πραγματα..επαθα σοκ..νομιζα οτι ηταν αιμα...μετα συνηδειτοποιησα οτι ηταν τα "φυλαρακια" του δεντρου ,που ηταν κοκκινο..
dsc00849800x600_839502.jpg

εδω..μπουκακος ξαπλα,πουπυ προσπαθει να ανεβει στο δεντρο...δυστυχως δεν εχω κανενα ντοκουμεντο ,οταν ειναι ηδη πανω στο δεντρο...με το που την τσακωνα,κατεβαινε κατω το τερας!!!
dsc00922800x600.jpg

εδω ο μπουκακος κανει μια απελπιδα προσπαθεια να ανεβει..αλλα ξερει οτι δεν τον παιρνει!!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

dsc00919800x600_426942.jpg

οσο για το κατακοκκινο μου δεντρο....να ζησουμε να το θυμομαστε..:hehe::hehe::hehe:
το πεταξα...και στολισα το κλαρακι που ειχα..
dsc00982800x600_858789.jpg

:jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy: Ααααααααααααααααααααααααα ειναι τελεια τα ζουζουνια σου!!!!!!!!Αλλα ειναι κ δυο....εμενα μονος του θα το καταστρεψει ο Τιγρης......!!!:cry_x::cry_x::cry_x:

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα το κλαρακι επεζησε τουλαχιστον???????????
Απο αυριο ξεκιναω προς αναζητηση κλαριδιου για στολισμα:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Αμε..εκει δεν μπορουσε να σκαρφαλωσει η πουπυ..:devil:..απλα μετα το...πεταξα...γιατι ειχα τοσα πραγματα να μεταφερω στη μετακομιση,που σιγα μην μετεφερα και το κλαδακι...:hehe::hehe::hehe:

Απο δεντρα εδω αλλο τιποτα οποτε πριονακι...και εγινε η δουλεια:P

Απο δεντρα εδω αλλο τιποτα οποτε πριονακι...και εγινε η δουλεια:P

φανταζομαι οτι εννοεις κανενα κλαδι..και οχι ξεριζωμα κανενος δεντρου μικρου...:ropalo::ropalo::ropalo:

Εννοειται κλαδι...τι δεντρο καλε???? Την αγαπαω τη φυση δεν την καταστρεφω...

Εννοειται κλαδι...τι δεντρο καλε???? Την αγαπαω τη φυση δεν την καταστρεφω...
ε..ναι...αυτο υπεθεσα και εγω...αλλα ειπα να ειμαι σιγουρη...:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Τελικα οι φιλοζωοι ειμαστε και οικολογοι! Αυτο εχω προσεξει! τουλαχιστον απο οσους φιλοζωους ξερω!:D
Η μανα μου ηθελε να παρει φετος αληθινο δεντρο! Της το ξεκοψα..της λεω μανα το και το...Αληθινο δεντρο στο σπιτι ΔΕΝ μπαινει! Ελπιζω να μην μου κανει κανενα δυσαρεστο surprize τα χριστουγεννα γιατι τοτε σιγουρα θα αμολησω και τον λιγνο(Νταμπο) και τον χοντρο(Ρινγκο) βουρ πανω στο δεντρο!:hehe::hehe::hehe:

Τελικα οι φιλοζωοι ειμαστε και οικολογοι! Αυτο εχω προσεξει! τουλαχιστον απο οσους φιλοζωους ξερω!:D
Η μανα μου ηθελε να παρει φετος αληθινο δεντρο! Της το ξεκοψα..της λεω μανα το και το...Αληθινο δεντρο στο σπιτι ΔΕΝ μπαινει! Ελπιζω να μην μου κανει κανενα δυσαρεστο surprize τα χριστουγεννα γιατι τοτε σιγουρα θα αμολησω και τον λιγνο(Νταμπο) και τον χοντρο(Ρινγκο) βουρ πανω στο δεντρο!:hehe::hehe::hehe:
το ειπα εγω...σε εχω γεννησει εσενα!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:
το τι αγωνα κανω καθε τετοια εποχη..να πεισω τους μαθητες μου να μην πηγαινουν και κουτσουρεβουν τα μικρα δεντρακια για να τα στολιζουν...:mad::mad::mad:..μιλαμε τα ξεριζωνουν κανονικα...
εγω λεω το εξης..οποιος θελει αληθινο..μπορει καλιστα να παρει ενα απο φυτωριο με τη γλαστρα του..και να το στολισει.Οταν τελειωσουν τα χριστουγεννα..απλα θα το ξεστολισει..θα το βγαλει και στο μπαλκονι του..και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...:D

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: Εισαι Θεα!!!!!!Απλα!!!!!:worship::worship::worship:

Σωστη η Εφηηηηη!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back