[επιλύθηκε] To μη χείρον βέλτιστον;

Εγώ πάντως είμαι πολύ προκατειλλημένη γιατί είδα τους 2 αρσενικούς μου να ξεσκίζονται ανελέητα, παρότι ζούσανε χρόνια μαζί!!! :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Να'σαι καλά Γιώτα! Θα το έχω υπόψιν! :D
ladycat γίνεται αυτό; Πόσο κοστίζει;
ναι καλε πρεπει να γινετε αφου οταν πηγα στην ιταλια για σπουδεσ αγορασα μισο εισητηριο στο αεροπλανο κ πηρα κ την γατα μου μαζι στο διπλανο καθισμα κ μαλιστα τισ ειχα δωσει κ δραμαμινη κ δεν κουνιοταν ειχε κοιμηθει σαν πουλακι κ δεν ζαλιστικε κιολας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:
Να προτείνω κάτι; Γιατί δεν πάει η μια επίσκεψη γνωριμίας στο σπίτι της άλλης, χέρι-πατούσα με τον γατούλη της, και να δείτε πώς τα πάνε τα παιδιά; Πότε φτάσαμε από το φοβισμένο γατάκι στο γατάκι που ορμάει; Μήπως είστε λίγο προκατειλειμμένες σχετικά με το τι γίνεται όταν δυο αρσενικά βρεθούν μαζί;

Kαλή ιδέα αυτό αλλά έτσι θα μπορούμε να δούμε μόνο τη συμπεριφορά του γατούλη της Γιώτας. Ο δικός μου θα είναι τόσο φοβισμένος που δεν υπάρχει περίπτωση να επιτεθεί. Αν όμως μετά που ξεθαρρέψει αρχίσει και επιτίθεται ο δικός μου; :/:

κι αν γινουν φιλοι αμεσως?:)

Xμμμ λες; :hmm:

Αρχική Δημοσίευση από Unicorn:
Εγώ πάντως είμαι πολύ προκατειλλημένη γιατί είδα τους 2 αρσενικούς μου να ξεσκίζονται ανελέητα, παρότι ζούσανε χρόνια μαζί!!! :confused:
Πρέπει να υπήρχε πολύ συγκεκριμένος λόγος που έγινε αυτό. Καμιά ιδέα; απ' όσο μπορείς να θυμηθείς;

O μικρός μου ποτέ δεν του χωνότανε, παραήτανε θύμα στην υπόθεση, ο μεγάλος όμως πάντα τον απειλούσε. Δηλαδή ξερεις, του αγρίευε, μη τυχόν και περάσει από δίπλα του, μην τυχόν και φάει από το φαί του, δε τον άφηνε σε ησυχία.. Ο μεγάλος μας γενικός ήτανε πιο άγριος από τον μικρό και πιο ανεξάρτητος. Ο μικρός, λόγω του ότι τον ξέσκιζε συνεχώς, ήτανε συνέχεια στην φροντίδα μας, για τις πληγές κλπ. Ίσως να φταιγε και αυτό. Γενικά ο μικρός ήταν πιο χαϊδεμένος αφού καθότανε σε αγκαλιές, και όλοι το εκμεταλλευόμασταν και τον είχαμε στα πόδια μας! Ο Τζίνος δε καθότανε έτσι..
Σε ένα καυγά τους στο μπαλκόνι, πήγε η γιαγιά μου να τους χωρίσει. Έσπρωξε τον Τζίνο με ένα σκουπόξυλο, όχι να τον χτυπήσει, απλά να τον απομακρύνει από τον μικρό που τον είχε κάνει χάλια, και πήρε τον μικρό αγκαλιά. Την ώρα που έμπαινε μέσα στο σπίτι, ο Τζίνος την όρμηξε και την δάγκωσε με πολύ μεγάλη μανία. Η γιαγιά κατέληξε στο νοσοκομείο και ο γάτος για μια μέρα στο σπίτι μιας άλλης οικογένειας (είχαμε πει να τον δώσουμε αφου δεν γινεται να ζήσουν μαζί, θα τον σκότωνε τον μικρό). Η γιαγιά έπαθε κατάθλιψη (τον γάτο τον λάτρευε) και ο γάτος δεν άντεξε και τους διέλυσε το σπίτι! Το ίδιο απόγευμα ήτανε κιόλας στο σπίτι μας! :lol: ... Πάντως μόνο όταν τον στειρώσαμε ηρέμησε, και ούτε που τον ξανακούμπησε τον μικρό. Λες και έπαθε αμνησία!

@Unicorn:
Ωχ, κατάλαβα. Άγριος τσαμπουκάς για το τίνος είναι η περιοχή και ποιο είνα το αφεντικό εδώ μέσα. Τα συλλυπητήριά μου για την καημένη τη γιαγιά. Ξέρεις, νομίζω ότι της όρμησε από τα νεύρα του, επειδή πήγε να προστατεύσει εκείνον, τον σιχαμένο... πληβείο. :)

Ναι φυσικά κ το ξέρω! Ήταν το μονο αυτονόητο! Ο γάτος ήθελε να εκδικηθεί για την υπέρμετρη συμπάθεια που δείξαμε στον μικρό!
Πάντως το πιστεύεις ότι της γιαγιάς της άφησε χουνέρι;;;; Όταν αλλάζει ο καιρός, πονάει το πόδι της ακόμα!! :P

Στις μεγάλες ηλικίες οι τραυματισμοί δεν είναι αστείοι. Όταν ξαναχιονίσει πες της "περαστικά" κι από μένα. :)

Τελικά μετά τα μέσα μαρτίου δεν θα χρειαστεί να ξαναπάω Αγρίνιο... Οπότε εντάξει δεν νομίζω να του κάνει ιδιαίτερο κακό μια φορά ακόμα... :/: :/:

Τωρα που τον στειρωσα τον γατουλη λαβε υποψη την προσφορα μου τωρα θα μαστε ησυχοι

Το κακό είναι οτι δεν είναι ο δικός μου ακόμα στειρωμένος... Κι αν του επιτίθεται ο δικός μου;
Σήμερα πάντως πρέπει να "ψέκασε" πρώτη φορά αλλά δεν είμαι σίγουρη... Εκεί που τον είχα αγκαλιά είχε το πουλάκι του στύση :redface: και σε κάποια φάση πετάχτηκε λίγο διαφανές υγρό απο εκεί. Τι σημαίνει αυτό άραγε; :redface:

οταν ψεκαζουν τριγυρνουν ολο το σπιτι και σε διαφορα σημεια αφηνουν δυσοσμο υγρο για να μαρκαρουν την περιοχη τους (το ζησα εντονα αυτες τις μερες) καθαριζεις τρεχουν πισω απο σενα και απο την μαπα και ξαναμαρκαρουν γενικα ειναι ανυσηχα και βγαζουν φωνες για να καλεσουν τις γατουλες εγω με τον γατουλη καναμε αγωνα εγω με την μαπα και το σφουγγαρι και αυτος απο πισω μολις καθαριζα ετρεχε Πρεπει να μιση πλεον τη μαπα γιατι του παιρνε την μυρωδια του

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Το κακό είναι οτι δεν είναι ο δικός μου ακόμα στειρωμένος... Κι αν του επιτίθεται ο δικός μου;
Σήμερα πάντως πρέπει να "ψέκασε" πρώτη φορά αλλά δεν είμαι σίγουρη... Εκεί που τον είχα αγκαλιά είχε το πουλάκι του στύση :redface: και σε κάποια φάση πετάχτηκε λίγο διαφανές υγρό απο εκεί. Τι σημαίνει αυτό άραγε; :redface:
Οσο για το αν επιτιθεται αυτο θα πρεπει να το δοκιμασουμε οπως θελεις και οπως αισθανεσαι καλα

Kαι αυτό που έκανε τότε τι είναι; Γμτ δεν είχα ποτέ στο παρελθόν αρσενικό γάτο οπότε οι γνώσεις μου επι του θέματος είναι καθαρά θεωρητικές :(
Όντως, το καλύτερο θα ήταν να το δοκιμάσουμε... Επειδή δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη να τον αποχωριστώ ακόμα, την τετάρτη που θα πάω Μυτιλήνη θα τον πάρω μαζί... Άλλωστε θα είναι με αεροπλάνο ;) Όταν επιστρε΄ψω την Κυριακή βλέπουμε ;) Λογικά θα κάτσω κάποιες μέρες πριν φύγω Αγρίνιο ;)
Αλήθεια σε ποιά περιοχή μένεις;

πολιχνη θα σου στειλω με προσωπικο μηνυμα το τηλ και διευθυνση οταν θες τα λεμε:)

κοριτσια αντε κ να μας πειτε κ νεα απο την συναντηση

Γιώτα ευχαριστώ, θα σε πάρω τηλέφωνο κατα την επόμενη δευτέρα που θα γυρίσω απο Μυτιλήνη :)

ΥΓ: Αυτό καλέ που μου στειλες ήταν e-mail όχι pm! :P

Απ' όσο διάβασα ο γάτος είναι 6 μηνών έτσι; Το θέμα με τα ταξίδια είναι ζήτημα συνήθειας και αν ο γάτος δεν αντιδράει σε αυτά σημαίνει ότι δεν ενοχλείται κιόλας. Πόσες φορές έχει ταξιδέψει μέχρι τώρα και σε τι κατάσταση είναι όταν βγαίνει από τις αποσκευές; Εντάξει δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να ταξιδεύει το ζώο αλλά μέχρι να βρεις άλλον τρόπο προσωπικά θεωρώ μεγαλύτερη την ανάγκη του ζώου να είναι μαζί σου. Και δεν είναι μόνο η ανάγκη του ζώου αλλά και η δική σου και το ότι εσύ μπορείς να τον προστατεύσεις καλύτερα.

Από την αποθηκούλα τον βγάζεις καθόλου στα κλεφτά; Πως αντιδράει;

Ο νόμος για τα κατοικίδια δεν έχει φτάσει στο Αγρίνιο;:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back