Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
ναι καλε πρεπει να γινετε αφου οταν πηγα στην ιταλια για σπουδεσ αγορασα μισο εισητηριο στο αεροπλανο κ πηρα κ την γατα μου μαζι στο διπλανο καθισμα κ μαλιστα τισ ειχα δωσει κ δραμαμινη κ δεν κουνιοταν ειχε κοιμηθει σαν πουλακι κ δεν ζαλιστικε κιολαςΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Να'σαι καλά Γιώτα! Θα το έχω υπόψιν!
ladycat γίνεται αυτό; Πόσο κοστίζει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Να προτείνω κάτι; Γιατί δεν πάει η μια επίσκεψη γνωριμίας στο σπίτι της άλλης, χέρι-πατούσα με τον γατούλη της, και να δείτε πώς τα πάνε τα παιδιά; Πότε φτάσαμε από το φοβισμένο γατάκι στο γατάκι που ορμάει; Μήπως είστε λίγο προκατειλειμμένες σχετικά με το τι γίνεται όταν δυο αρσενικά βρεθούν μαζί;
Kαλή ιδέα αυτό αλλά έτσι θα μπορούμε να δούμε μόνο τη συμπεριφορά του γατούλη της Γιώτας. Ο δικός μου θα είναι τόσο φοβισμένος που δεν υπάρχει περίπτωση να επιτεθεί. Αν όμως μετά που ξεθαρρέψει αρχίσει και επιτίθεται ο δικός μου;

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να υπήρχε πολύ συγκεκριμένος λόγος που έγινε αυτό. Καμιά ιδέα; απ' όσο μπορείς να θυμηθείς;Αρχική Δημοσίευση από Unicorn:Εγώ πάντως είμαι πολύ προκατειλλημένη γιατί είδα τους 2 αρσενικούς μου να ξεσκίζονται ανελέητα, παρότι ζούσανε χρόνια μαζί!!!![]()
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ένα καυγά τους στο μπαλκόνι, πήγε η γιαγιά μου να τους χωρίσει. Έσπρωξε τον Τζίνο με ένα σκουπόξυλο, όχι να τον χτυπήσει, απλά να τον απομακρύνει από τον μικρό που τον είχε κάνει χάλια, και πήρε τον μικρό αγκαλιά. Την ώρα που έμπαινε μέσα στο σπίτι, ο Τζίνος την όρμηξε και την δάγκωσε με πολύ μεγάλη μανία. Η γιαγιά κατέληξε στο νοσοκομείο και ο γάτος για μια μέρα στο σπίτι μιας άλλης οικογένειας (είχαμε πει να τον δώσουμε αφου δεν γινεται να ζήσουν μαζί, θα τον σκότωνε τον μικρό). Η γιαγιά έπαθε κατάθλιψη (τον γάτο τον λάτρευε) και ο γάτος δεν άντεξε και τους διέλυσε το σπίτι! Το ίδιο απόγευμα ήτανε κιόλας στο σπίτι μας!
... Πάντως μόνο όταν τον στειρώσαμε ηρέμησε, και ούτε που τον ξανακούμπησε τον μικρό. Λες και έπαθε αμνησία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ, κατάλαβα. Άγριος τσαμπουκάς για το τίνος είναι η περιοχή και ποιο είνα το αφεντικό εδώ μέσα. Τα συλλυπητήριά μου για την καημένη τη γιαγιά. Ξέρεις, νομίζω ότι της όρμησε από τα νεύρα του, επειδή πήγε να προστατεύσει εκείνον, τον σιχαμένο... πληβείο.

Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως το πιστεύεις ότι της γιαγιάς της άφησε χουνέρι;;;; Όταν αλλάζει ο καιρός, πονάει το πόδι της ακόμα!!

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σήμερα πάντως πρέπει να "ψέκασε" πρώτη φορά αλλά δεν είμαι σίγουρη... Εκεί που τον είχα αγκαλιά είχε το πουλάκι του στύση
και σε κάποια φάση πετάχτηκε λίγο διαφανές υγρό απο εκεί. Τι σημαίνει αυτό άραγε; 
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για το αν επιτιθεται αυτο θα πρεπει να το δοκιμασουμε οπως θελεις και οπως αισθανεσαι καλαΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Το κακό είναι οτι δεν είναι ο δικός μου ακόμα στειρωμένος... Κι αν του επιτίθεται ο δικός μου;
Σήμερα πάντως πρέπει να "ψέκασε" πρώτη φορά αλλά δεν είμαι σίγουρη... Εκεί που τον είχα αγκαλιά είχε το πουλάκι του στύσηκαι σε κάποια φάση πετάχτηκε λίγο διαφανές υγρό απο εκεί. Τι σημαίνει αυτό άραγε;
![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όντως, το καλύτερο θα ήταν να το δοκιμάσουμε... Επειδή δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη να τον αποχωριστώ ακόμα, την τετάρτη που θα πάω Μυτιλήνη θα τον πάρω μαζί... Άλλωστε θα είναι με αεροπλάνο
Όταν επιστρε΄ψω την Κυριακή βλέπουμε
Λογικά θα κάτσω κάποιες μέρες πριν φύγω Αγρίνιο 
Αλήθεια σε ποιά περιοχή μένεις;
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: Αυτό καλέ που μου στειλες ήταν e-mail όχι pm!

Christy
Νεοφερμένο μέλος
Από την αποθηκούλα τον βγάζεις καθόλου στα κλεφτά; Πως αντιδράει;
Ο νόμος για τα κατοικίδια δεν έχει φτάσει στο Αγρίνιο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool