Subject to change
e-steki.gr Founder
Έχω νεώτερα ωστόσο! Η "πεθερά μου" δεν δέχεται πλέον το γάτο ΟΥΤΕ στην αποθηκούλα!!
Το δήλωσε οτι έτσι και τον φέρω μαζί θα του κάνει κακό
(δεν θέλω να πω ακριβώς τι είπε για να μην σας νευριάσω όπως νευρίασα κι εγώ). Οπότε έτσι και δεν τα πάει καλά με το γάτο της Γιώτας κάηκα 
Christy, όταν βγαίνει απο το κλουβάκι του είναι λίγο τρομαγμένος και υπερ το δέον ήρεμος σε σχέση με συνήθως αλλά μέσα σε μισή μέρα το πολύ επανέρχεται πλήρως...
Δεν τον είχα βγάλει απο την αποθηκούλα... Εδώ δεν τον έβγαζα και κάθε μέρα με το παραμικρό φώναζε οτι τον έβαλα στο σπίτι, που να τον έβαζα και όντως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christy
Νεοφερμένο μέλος
(τώρα ανακάλυψα ότι έχω και τα εμότικονς στο Quick Reply!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
αχ αυτο το ειχε κανει κ ο πισσας μηντρομαζεις απλο σπερμα ειναι καλε κ μυριζει λιγακι ο λαμπης ενα βραδυ ψεκασε τον αντρα μου στην μουρη την ωρα που κοιμοτανΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Το κακό είναι οτι δεν είναι ο δικός μου ακόμα στειρωμένος... Κι αν του επιτίθεται ο δικός μου;
Σήμερα πάντως πρέπει να "ψέκασε" πρώτη φορά αλλά δεν είμαι σίγουρη... Εκεί που τον είχα αγκαλιά είχε το πουλάκι του στύσηκαι σε κάποια φάση πετάχτηκε λίγο διαφανές υγρό απο εκεί. Τι σημαίνει αυτό άραγε;
![]()
σηκωθηκε κ εκανε μπανιο στης 3 τπ πρωιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τέσπα, όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να της τον φέρω και με το ζόρι...

ladycat
Διάσημο μέλος
δεν μπορεις να αλλαξεις σπιτι να νοικιασεις καπου αλλου εγω πρωτα ρωτησα την σπιτονοικοκυρα μου αν εχει ζωα η ιδια κ μετα της ειπα οτι θα νοικιασω το σπιτι της

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιώτα θα σου στείλω πμ εντός ολίγου

Jupiter
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa axoyyyyyyyyyyyyy εγραψεςΑρχική Δημοσίευση από Jupiter:Η «πεθερά» σου, σʼ εσένα προσωπικά, πως συμπεριφέρεται?

Subject to change
e-steki.gr Founder

ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Παρεπιπτόντως "πεθερά" όχι πεθερά, δεν είμαι παντρεμένη!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Πωπω, μου λείπει πάρα πολύ ρε γμτ
Συνέχεια κοιτάω τον καναπέ και νομίζω οτι θα τον δω να κοιμάται εκεί, φέρνω κάτι να φάω και νομίζω ότι θα πηδήξει πάνω μου για να δοκιμάσει, πηγαίνω στην κουζίνα και μου φαίνεται οτι τον ακούω που πηδάει για να με ακολουθήσει... 
Γιώτα, απο την κρυψώνα του βγήκε καθόλου ή μπα;
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
και σε κάποια φάση πετάχτηκε λίγο διαφανές υγρό απο εκεί. Τι σημαίνει αυτό άραγε;