[επιλύθηκε] To μη χείρον βέλτιστον;

Καταρχας πρώτον, τελικά θα χρειαστεί να ξαναπάω Αγρίνιο κανονικά. Ήταν να μην ξαναπάω γιατί θα μετακόμιζε ο φίλος μου Γερμανία αλλά τελικά έγινε μια βλακεία και δεν θα πάει...
Έχω νεώτερα ωστόσο! Η "πεθερά μου" δεν δέχεται πλέον το γάτο ΟΥΤΕ στην αποθηκούλα!! :mad: Το δήλωσε οτι έτσι και τον φέρω μαζί θα του κάνει κακό :mad: (δεν θέλω να πω ακριβώς τι είπε για να μην σας νευριάσω όπως νευρίασα κι εγώ). Οπότε έτσι και δεν τα πάει καλά με το γάτο της Γιώτας κάηκα :(
Christy, όταν βγαίνει απο το κλουβάκι του είναι λίγο τρομαγμένος και υπερ το δέον ήρεμος σε σχέση με συνήθως αλλά μέσα σε μισή μέρα το πολύ επανέρχεται πλήρως...
Δεν τον είχα βγάλει απο την αποθηκούλα... Εδώ δεν τον έβγαζα και κάθε μέρα με το παραμικρό φώναζε οτι τον έβαλα στο σπίτι, που να τον έβαζα και όντως.... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω βρε κορίτσι μου έχεις μπλέξει άσχημα :( (τώρα ανακάλυψα ότι έχω και τα εμότικονς στο Quick Reply! :D )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Το κακό είναι οτι δεν είναι ο δικός μου ακόμα στειρωμένος... Κι αν του επιτίθεται ο δικός μου;
Σήμερα πάντως πρέπει να "ψέκασε" πρώτη φορά αλλά δεν είμαι σίγουρη... Εκεί που τον είχα αγκαλιά είχε το πουλάκι του στύση :redface: και σε κάποια φάση πετάχτηκε λίγο διαφανές υγρό απο εκεί. Τι σημαίνει αυτό άραγε; :redface:
αχ αυτο το ειχε κανει κ ο πισσας μηντρομαζεις απλο σπερμα ειναι καλε κ μυριζει λιγακι ο λαμπης ενα βραδυ ψεκασε τον αντρα μου στην μουρη την ωρα που κοιμοταν :lol: :whistle: σηκωθηκε κ εκανε μπανιο στης 3 τπ πρωι

πες στην πεθερα σου οτι αν παθει κατι ο γατος θα την πας στην αστυνομια κ οτι θα πληρωσει τα μαλλια τις κεφαλης της κ εστω μια τριχα του τοτε θα με κανει να παρω αδεια απο την δουλεια μου κ να ανεβω εγω επανω να καθαρισω

To ξέρει αυτό Φρόσω μου, αλλά λέει οτι έτσι και φέρω το γάτο δεν την ενδιαφέρει :mad:
Τέσπα, όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να της τον φέρω και με το ζόρι... :/:

κατσε μισο λεπτακι στην θεσσαλονικη να μην ξαναπας το γατο σου?
δεν μπορεις να αλλαξεις σπιτι να νοικιασεις καπου αλλου εγω πρωτα ρωτησα την σπιτονοικοκυρα μου αν εχει ζωα η ιδια κ μετα της ειπα οτι θα νοικιασω το σπιτι της:rolleyes:

Ο γατουλης της Γιωτας περιμενει :)

Οχι καλέ, για το Αγρίνιο λέω! Στη Θεσαλονίκη δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. :)
Γιώτα θα σου στείλω πμ εντός ολίγου :)

Η «πεθερά» σου, σ’ εσένα προσωπικά, πως συμπεριφέρεται?

Αρχική Δημοσίευση από Jupiter:
Η «πεθερά» σου, σʼ εσένα προσωπικά, πως συμπεριφέρεται?
xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa axoyyyyyyyyyyyyy εγραψες :lol:

Μια χαρά, πίσω απο την πλάτη μου μόνο με θάβει :lol:

καλε συγνωμη για πριν αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω

Συγγνώμη για ποιό πράγμα καλέ; :confused:

με αυτο που σε ρωτησαν για την πεθερα σου

Σιγά καλέ, δεν παρεξηγιέμαι τόσο ευκολα ;)
Παρεπιπτόντως "πεθερά" όχι πεθερά, δεν είμαι παντρεμένη! :)

χαχα αρα εχεις ευκαιρια ακομη να την αποφυγης:)

Σήμερα πήγα τον γατούλη στη Γιώτα πειραματικά ώστε να δούμε πως θα τα πάνε. Εντάξει δεν έγινε κανας καυγας, απλά ο δικός μου όποτε τον πλησιάζει ο γατούλης της Γιώτας του μουγκρίζει και τρομάζει ο καημενούλης!
Πωπω, μου λείπει πάρα πολύ ρε γμτ :( Συνέχεια κοιτάω τον καναπέ και νομίζω οτι θα τον δω να κοιμάται εκεί, φέρνω κάτι να φάω και νομίζω ότι θα πηδήξει πάνω μου για να δοκιμάσει, πηγαίνω στην κουζίνα και μου φαίνεται οτι τον ακούω που πηδάει για να με ακολουθήσει... :(
Γιώτα, απο την κρυψώνα του βγήκε καθόλου ή μπα;

Βγηκε αλλα ξαναγυρναει εκει εκανε μια γυρα ολο το σπιτι και περιεργαστηκε ο δικος μου τον εχει απο πισω τον νιαουριζει αλλα ο μικρος μαλον φοβαται ακομη Ειναι καλα παντως εφαγε και πηγε και στην αμμο

ΝΕΑ Ο γατουλης σου ειναι καλα κοιμηθηκε μαζι μας ηρθε τη νυχτα μονος του και ξαπλωσε στα ποδια μας και μετα αναμεσα μας ειχε γουστο το βραδυ παιξαμε γουργουρησε ...ακομα ειναι επιφυλακτικος αλλα παει καλα Διαλογος --ΜουουΡ!!!!____Χθθθθθθθ!!!!!!Μουρ ___Χθθθθθ!!!! αλλα σε γενικες γραμμες παν καλα οι δυο τους :)

Αχ ωραία!!!! :D :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back