elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:10 Η elvenstar: #1.261 18-12-09 19:10 Πολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η bunny έγραψε: #1.262 18-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,αν και μου πήρε περίπου ένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #1.263 20-12-09 13:09 Μιά μικρή αναφορά για την Έκθεση Γάτας διάβασα στο ΒΗΜmagazino αυτής της Κυριακής(τ.479 20/12/2009) στην στήλη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ σελ119. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.264 20-12-09 13:19 Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η elvenstar: #1.265 20-12-09 14:18 Δεν πειράζει Νεκταρία μου κ τώρα καλά είναι γιατί όλα αυτά μετράνε θετικά για την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:11 Η bastet_13: #1.266 20-12-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Click για ανάπτυξη... παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ... να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Havana έγραψε: #1.267 20-12-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η bunny έγραψε: #1.262 18-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,αν και μου πήρε περίπου ένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #1.263 20-12-09 13:09 Μιά μικρή αναφορά για την Έκθεση Γάτας διάβασα στο ΒΗΜmagazino αυτής της Κυριακής(τ.479 20/12/2009) στην στήλη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ σελ119. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.264 20-12-09 13:19 Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η elvenstar: #1.265 20-12-09 14:18 Δεν πειράζει Νεκταρία μου κ τώρα καλά είναι γιατί όλα αυτά μετράνε θετικά για την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:11 Η bastet_13: #1.266 20-12-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Click για ανάπτυξη... παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ... να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Havana έγραψε: #1.267 20-12-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,αν και μου πήρε περίπου ένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #1.263 20-12-09 13:09 Μιά μικρή αναφορά για την Έκθεση Γάτας διάβασα στο ΒΗΜmagazino αυτής της Κυριακής(τ.479 20/12/2009) στην στήλη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ σελ119. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.264 20-12-09 13:19 Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η elvenstar: #1.265 20-12-09 14:18 Δεν πειράζει Νεκταρία μου κ τώρα καλά είναι γιατί όλα αυτά μετράνε θετικά για την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:11 Η bastet_13: #1.266 20-12-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Click για ανάπτυξη... παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ... να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Havana έγραψε: #1.267 20-12-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιά μικρή αναφορά για την Έκθεση Γάτας διάβασα στο ΒΗΜmagazino αυτής της Κυριακής(τ.479 20/12/2009) στην στήλη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ σελ119. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.264 20-12-09 13:19 Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η elvenstar: #1.265 20-12-09 14:18 Δεν πειράζει Νεκταρία μου κ τώρα καλά είναι γιατί όλα αυτά μετράνε θετικά για την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:11 Η bastet_13: #1.266 20-12-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Click για ανάπτυξη... παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ... να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Havana έγραψε: #1.267 20-12-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η elvenstar: #1.265 20-12-09 14:18 Δεν πειράζει Νεκταρία μου κ τώρα καλά είναι γιατί όλα αυτά μετράνε θετικά για την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:11 Η bastet_13: #1.266 20-12-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Click για ανάπτυξη... παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ... να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Havana έγραψε: #1.267 20-12-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πειράζει Νεκταρία μου κ τώρα καλά είναι γιατί όλα αυτά μετράνε θετικά για την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:11 Η bastet_13: #1.266 20-12-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Click για ανάπτυξη... παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ... να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Havana έγραψε: #1.267 20-12-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν. Click για ανάπτυξη... παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ... να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Havana έγραψε: #1.267 20-12-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας? Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι Click για ανάπτυξη... εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #1.268 21-12-09 19:55 Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:07 Η elvenstar: #1.269 21-12-09 20:07 ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #1.270 21-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια Click για ανάπτυξη... Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #1.271 21-12-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/ Click για ανάπτυξη... Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Πουπουλίνα: #1.272 21-12-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες; Click για ανάπτυξη... Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η elvenstar: #1.273 21-12-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγκεκριμένα ζαχαρωτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Luna έγραψε: #1.274 22-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 First Προηγούμενη 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 64 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα: https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY Κι εδω οι φωτογραφιες: https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm Click για ανάπτυξη... μα τι ωραια που ειναι εκει!!! πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!! αντε κι εμεις σιγα σιγα!! δεν ειναι fife εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:53 Η evelynkar: #1.275 22-12-09 01:53 καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε? επισης αυτο τι ειναι?? αυτο ειναι σιαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.