10η και 11η Έκθεση Γάτας

Πολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική ;):rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική ;):rolleyes:
Ευχαριστώ,αν και μου πήρε περίπου ένα 10λεπτο:D:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιά μικρή αναφορά για την Έκθεση Γάτας διάβασα στο ΒΗΜmagazino αυτής της Κυριακής(τ.479 20/12/2009) στην στήλη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ σελ119.:)

670a243d.jpg

Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν.

Δεν πειράζει Νεκταρία μου κ τώρα καλά είναι γιατί όλα αυτά μετράνε θετικά για την επόμενη έκθεση:up:

Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν.
παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ...
να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες..

Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις:confused: και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed:| Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας?
Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι:(

εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ

Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα:
https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY
Κι εδω οι φωτογραφιες:
https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm

IMG_0411091028.jpg

ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια :mad:

IMG_0411091028.jpg

ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια :mad:

Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/:lol::lol::lol:

Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/:lol::lol::lol:
Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία:lol::lol: απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας:hmm: στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες;:lol::lol::lol:

Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπία:lol::lol: απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας:hmm: στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες;:lol::lol::lol:
Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!!:lol::lol::lol:
συγκεκριμένα ζαχαρωτά:up::up::up:

Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα:
https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY
Κι εδω οι φωτογραφιες:
https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm

μα τι ωραια που ειναι εκει!!!:P:P:P:P:P
πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!!:up: αντε κι εμεις σιγα σιγα!!:P:P
δεν ειναι fife εε?

καποιος να μου λυσει μερικες αποριες pleaseeee:P

αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε?
IMG_0483091028.jpg

επισης αυτο τι ειναι??:blink:
IMG_0576091028.jpg

αυτο ειναι σιαμ?
IMG_0547091028.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back