elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ,αν και μου πήρε περίπου ένα 10λεπτοΠολύ ωραία η υπογραφή σου Μπανάκι επαγγελματική![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια στη επομενη εκθεση να βοηθησουμε ολοι ετσι ωστε να ερθει κοσμος..να κανουμε μια καλη προωθηση του θεματος...και οχι τελευταια στιγμη...με αφισες..πολλεσ που θα τοιχοκοληθουν δια στοματος μεσω νετ...Καλο το δελτιο τυπου(με πληροφορησαν πως το εβαλαν σε πολλα περιοδικα και εφημεριδες)αλλα θα ηταν προτιμοτερο να το εκαναν πριν ωστε να το μαθαινε περισσοτερος κοσμος και να ερχονταν.
να τους βομβαρδισουμε με πληροφοριες..
Havana
Διάσημο μέλος
Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσεριςκαι οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed
Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας?
Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι![]()
εχω να προτεινω στο διοικητικο που ελπιζω να γινει καποτε και οχι στο φορουμ
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY
Κι εδω οι φωτογραφιες:
https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm
elvenstar
Επιφανές μέλος
ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
![]()
ααα δεν παίζω εκεί πουλάνε κ μπιχλιμπίδια![]()
Αι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπίαΑι στον κορακα.....εγω,γιατι τα περασα για....ζαχαρωτα???/![]()

απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας
στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!!Πάντως από τις δυο ας εγώ έχω την μυωπίααπλά μου φαίνεται κάπως παράξενο να έχουν ζαχαρωτά σε έκθεση γάτας
στην έκθεση ζαχαροπλαστικής τι έχουν κροκέτες;
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
συγκεκριμένα ζαχαρωτάΚαλε...ναι...σιγουρα δεν ειναι ζαχαρωτα...απλα,ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται!!!!!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Κι ενα βιντεακι απο εκθεση στη Γαλλια που μου εστειλε μια νορβηγομαμα:
https://www.youtube.com/watch?v=1zSId6Gr6cY
Κι εδω οι φωτογραφιες:
https://chatsdefrance.asso.fr/compiègne_09.htm
μα τι ωραια που ειναι εκει!!!

πολυς κοσμος και πολλα γατσουυυλια!!
αντε κι εμεις σιγα σιγα!!

δεν ειναι fife εε?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

αυτο το γατακι ειναι ρατσας? μου μοιαζει με ρωσικο αλλα τα ματια του δεν ειναι πρασινα..μηπως ειναι σαρτρε?
επισης αυτο τι ειναι??

αυτο ειναι σιαμ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed
Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας?