10η και 11η Έκθεση Γάτας

Νεκταρια

Διάσημο μέλος

Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι!Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας σας ενημερώνει ότι οι 10-11 Διεθνές Εκθέσεις Γάτας θα πραγματοποιηθούν στις 28-29 Νοεμβρίου 2009 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (www.daiscenter.gr). Οι κριτές των εκθέσεων θα είναι οι κυρίες LiliAnciau(όλες τις ράτσες, Πορτογαλία), OlgaSizova(Ι, ΙΙ,ΙΙΙ κατηγορία, Ρωσία) και ο κύριος GianmicheleRomano(Ι, ΙΙ κατηγορία, Ιταλία). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής (μία για κάθε γάτα) και να τη στείλουν μέχρι 18 Νοεμβρίου 2009 στο svetikarytch@hotmail.com ή στο φαξ 2103230745. Κόστος συμμετοχής στην έκθεση γάτας για τα μέλη του ΕΟΓ 15? για το πρώτο ζώο, 10? για το δεύτερο και 7? για κάθε επόμενο, καθώς και για την κατηγορία «Γάτα Σπιτιού».Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα1. 2104656509, 6948230476 - Νεκταρία Φούντου2. 2109021302, 6972641002 – Αντώνιος Κασταμονίτης3. 2109648304, 6972012495 – Φωτεινή Χιντζιάδουή στο nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com.Οι πληρωμές σας για την ετήσια συνδρομή στον Ελληνικό Όμιλο Γάτας – 20? και για τη συμμετοχή στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν μέσω του λογαριασμού:Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα ΕλλάδαςΑριθμός λογαριασμού: 18561668148Ονοματεπώνυμο: - Φούντου Νεκταρία - RychkovaSvetlanaIBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148

Παρακληση μονο επωνυμες καταθεσεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ θα ηθελα να παρει μερος ο γατος Πεπιτο ως γατα σπιτιου ( αν κ η Νεκταρια επιμενει οτι εχει γονιδια Μειν κουν! ) αλλα δεν γινεται για πρακτικους λογους. ειναι ατιθασο γατι και φοβαται πολυ οταν βγαινει εκτος σπιτιου,κλαιει,τα κανει πανω του και ολα τα σχετικα.
επισης δεν καθεται με τιποτα να τον μπανιαρισω και να του κοψω τα νυχια.
οποτε τον θαυμαζω μονο εγω! το κουκλι μου!!:)
εγω εννοειται πως θα παω οπως καθε φορα. αθηνα δεν ειναι αυτο?νομιζω Μεσογειων καπου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ θα ηθελα να παρει μερος ο γατος Πεπιτο ως γατα σπιτιου ( αν κ η Νεκταρια επιμενει οτι εχει γονιδια Μειν κουν! ) αλλα δεν γινεται για πρακτικους λογους. ειναι ατιθασο γατι και φοβαται πολυ οταν βγαινει εκτος σπιτιου,κλαιει,τα κανει πανω του και ολα τα σχετικα.
εγω εννοειται πως θα παω οπως καθε φορα. αθηνα δεν ειναι αυτο?νομιζω Μεσογειων καπου.
Δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις;)Βλεπεις πως δεν μπορει ο Πεπιτο?Δεν σε αναγκαζει κανεις να ερθεις και τη δευτερη μερα;)

Και εγώ στο έλεγα τώρα αφού το λέει και η ειδικός επιβεβαιώνομαι!!;)

Όντως είναι κουκλος ο πεπίτο και φέρνει σε μεινκουνάκο!:) Θα ναι κρίμα να μην τον πας στην έκθεση...

Και εγώ στο έλεγα τώρα αφού το λέει και η ειδικός επιβεβαιώνομαι!!;)
εχεις δικιο το ελεγες κι εσυ μαρακι! δεν πας κι εσυ τον φοιβο σου?

Θα μπορουσα να φερω τον Ραμση λετε;;;Αλλα θα ειναι ακομα "καπως" ο καημενος,η γουνα δεν θα εχει φουντωσει πολυ,του λοιπουν και καμποσα δοντια απο κλωτσια...:hmm:

Νεκταρια την αιτηση συμμετοχης τη ζηταμε με e mail απο τη Φωτεινη?

Γιουλιτσκα στειλε με το μειλ σου να στη στειλω αν θες.

επισης να πουμε κατι και για τους επισκεπτες? Πληρωνουν εισιτηριο κλπ?
και τις ωρες...απο - εως:)

Θα μπορουσα να φερω τον Ραμση λετε;;;Αλλα θα ειναι ακομα "καπως" ο καημενος,η γουνα δεν θα εχει φουντωσει πολυ,του λοιπουν και καμποσα δοντια απο κλωτσια...:hmm:
Νονικα στου το έγραψα κ στο άλλο νήμα ρώτησε την Νεκταρία ή την Φωτεινή μήπως μπορείς να του βγάλεις χαρτιά στην έκθεση(κ δεν είναι καθόλου κάπως μέχρι την έκθεση με μπανάκια κ καλό χτένισμα θα έχει γίνει κουκλαρος)

Γιουλιτσκα στειλε με το μειλ σου να στη στειλω αν θες.
ευχαριστω Δωρι, εκανα copy paste απο τη περσινη τα στοιχεια της μικρης...
Νεκταρινι, η Σεμελη (16 μηνων το Νοεμβρη και μη στειρωμενη) διαγωνιζεται στην 9 ανοιχτη κατηγορια ε? :hmm:

Εγω φετος που θα τα συμπληρωσω πρωτη φορα θα κανω μια ωρα!:lol:
Ανοιχτη κατηγορια διαγωνιζονται τα ενηλικα που παιρνουν πρωτη φορα μερος με τα μεγαλα;

Ανοιχτη κατηγορια διαγωνιζονται τα ενηλικα που παιρνουν πρωτη φορα μερος με τα μεγαλα;
νομιζω πως ναι,:hmm: μετα θα παιζουμε με τους πρωταθλητες:redface::cool::P:lol:

Πρεπει να διακριθει το γατακι για να παει σε αλλη κατηγορια;Αν δεν παρει τιτλο συνεχιζει στην ανοιχτη;Εμεις για ενα μηνα δε θα μπουμε στην ανοιχτη.

επισης να πουμε κατι και για τους επισκεπτες? Πληρωνουν εισιτηριο κλπ?
και τις ωρες...απο - εως:)
ΟΙ επισκεπτες θα πληρωνουν 3 ευρω

ευχαριστω Δωρι, εκανα copy paste απο τη περσινη τα στοιχεια της μικρης...
Νεκταρινι, η Σεμελη (16 μηνων το Νοεμβρη και μη στειρωμενη) διαγωνιζεται στην 9 ανοιχτη κατηγορια ε? :hmm:
Ναι ζουζουνα:P

Στην 9 για 3 εκθεσεις μεχρι να παρουν 3 CAC *
* Υπαρχει περιπτωση να μην παρει CAC,CACIB κλπ εαν διαγωνιστει με καποιο αλλο και ειναι καλυτερο.Τοτε ενα απο τα δυο η τρια θα παρει το CAC αι το αλλο-α θα παρουν EX2,EX3.
Αν δεν καταλαβες, κανω και τηλεφωνικο μαθημα:lol:

Επισης παλι θα παρευρισκεται καποια φιλοζωικη οργανωση για ενημερωση και προωθηση αδεσποτων γατακιων:)

Νεκταρία μου καλημέρα, ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να βρω αρχείο φωτογραφιών από την 8η έκθεση; μήπως έχει ο ΕΟΓ;

Και μεχρι να συμπληρωσει τρια CAC διαγωνιζεται στην ανοιχτη;Αν του παρει μπαινει σε αλλη κατηγορια;

Επισης παλι θα παρευρισκεται καποια φιλοζωικη οργανωση για ενημερωση και προωθηση αδεσποτων γατακιων:)
Μπορουμε να μαθουμε ποια θα ειναι αυτη;:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back