nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπες εδωδιαβασα ωρες προσελευσης κοινου ειναι 11 με 6.30.Για εμας που περνουμε μέρος τι ώρες πρεπει να ειμαστε εκει?Και παρασκευη τι ώρες μπορούμε να έρθουμε για το στόλισμα??και μια τελευταια ερώτηση ξερουμε τι ώρες περνάνε οι γατούλες απο τους κριτές?
www.eog.gr
πηγαινε στις εκθεσεις και ανοιξε το pdf

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

ΘΕΑ παιδι μου,μεχρι και στο Ρεθυμνο δοξασαμε αυτα τα υπεροχα γατια!
Και να σκεφτεις με πηρε το αγορι μου που ειναι φανταρος στη Σαμο(τωρα ειναι στη λεσχη αξιωματικων) και μου ειπε βαλε ΣΤΑΡ! Και σε ειδαν και οι φανταροι!
Καλε τα γατια χαπακωμενα ητανε?

Πως καθονται ετσι?
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ!!!:cry: Ηντα τους κανετε μπρε και καθονται ετσι?????Ελα να εκπαιδευσεις και το Σηφη!
Αχχχ ποσο ζηλευω που δεν θα ερθω στην εκθεση!
(ξετρελαθηκα με το χοντρο τιγρε...και δε μπορω να φανταστω οτι αυτος ο ΜΠΟΥΛΗΣ που ειναι τοσο μαλθακος ζευγαρωνει!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειδες τα μωρα μας Κουνελα??? το Σεμελουμπι μου το προβατακι στην αγκαλια του Φωτη? εγω αρνηθηκα τη δημοσιοτηταNεκταριααααααααααααα!!! Μολις σε ειδα στην Μ.Μπακοδημου!
ΘΕΑ παιδι μου,μεχρι και στο Ρεθυμνο δοξασαμε αυτα τα υπεροχα γατια!![]()
Και να σκεφτεις με πηρε το αγορι μου που ειναι φανταρος στη Σαμο(τωρα ειναι στη λεσχη αξιωματικων) και μου ειπε βαλε ΣΤΑΡ! Και σε ειδαν και οι φανταροι!![]()
Καλε τα γατια χαπακωμενα ητανε?Πως καθονται ετσι?
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ!!!:cry: Ηντα τους κανετε μπρε και καθονται ετσι?????Ελα να εκπαιδευσεις και το Σηφη!
![]()
Αχχχ ποσο ζηλευω που δεν θα ερθω στην εκθεση!![]()
(ξετρελαθηκα με το χοντρο τιγρε...και δε μπορω να φανταστω οτι αυτος ο ΜΠΟΥΛΗΣ που ειναι τοσο μαλθακος ζευγαρωνει!)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ρια ανοιξε εδω το site του ομιλου και δες εκθεσεις και την ανακοινωση στο pdf
elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιατί ζήτησε κ εσένα να σε πάρει αγκαλιά;ειδες τα μωρα μας Κουνελα??? το Σεμελουμπι μου το προβατακι στην αγκαλια του Φωτη? εγω αρνηθηκα τη δημοσιοτητα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναιΓιατί ζήτησε κ εσένα να σε πάρει αγκαλιά;![]()
...αλλα προτιμησα το παραγωγο στο πισω πλανο

elvenstar
Επιφανές μέλος
κατ ευθείαν στο ψητόναι...αλλα προτιμησα το παραγωγο στο πισω πλανο
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπα....αστειευομαι...εκτος απο τους καμεραμεν....ολοι οι αλλοι...ξερεις...κατ ευθείαν στο ψητό![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Πω, πω γιναμε ρεζιλι και στους φανταρουςNεκταριααααααααααααα!!! Μολις σε ειδα στην Μ.Μπακοδημου!
ΘΕΑ παιδι μου,μεχρι και στο Ρεθυμνο δοξασαμε αυτα τα υπεροχα γατια!![]()
Και να σκεφτεις με πηρε το αγορι μου που ειναι φανταρος στη Σαμο(τωρα ειναι στη λεσχη αξιωματικων) και μου ειπε βαλε ΣΤΑΡ! Και σε ειδαν και οι φανταροι!![]()
Καλε τα γατια χαπακωμενα ητανε?Πως καθονται ετσι?
![]()
Αχχχ ποσο ζηλευω που δεν θα ερθω στην εκθεση!![]()
(ξετρελαθηκα με το χοντρο τιγρε...και δε μπορω να φανταστω οτι αυτος ο ΜΠΟΥΛΗΣ που ειναι τοσο μαλθακος ζευγαρωνει!)

elvenstar
Επιφανές μέλος
οχι δεν ξέρω για πες για πεςμπα....αστειευομαι...εκτος απο τους καμεραμεν....ολοι οι αλλοι...ξερεις...![]()

Βάζω κ εδώ την αφίσα που μου έστειλε η Νεκταρία κ έχεις τις ημέρες κ τις ώρες της έκθεσηςπαιδια μεχρι τι ωρα ειναι το σαββατο και μεχρι τι ωρα την κυριακη κατι ακουσε η κολλητη μου οτι ειναι μεχρι τις 6 την κυριακη ή κανουμε λαθος?![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Λες να μας ερθουν κι απο κει?Ειδες αντιδρασσεις?Σημερα μπηκε και στο Βολο Νεκταρινι.![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κανανε service τα πουλμαν κι ετοιμαζονταιΛες να μας ερθουν κι απο κει?Ειδες αντιδρασσεις?

θα τους οδηγησει το φιατακι της Δωρας στην εκθεση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool