kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι συμφωνω!!!!Εγω λεω να νοικιασεις το ξανθο Νορβηγο με τη στολη, να ειναι πιο αυθεντικα τα πραγματα![]()

Να δουμε και μονδελα στην εκθεση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το αλλο μας μωρο δεν ξερω αν θα μπορεσει να το φερει η Θενια.Το αλλο κοριτσι?Γιατι εχεις και 2 τωρα!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Το σύντομο πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες:
26/11 - πρωί στο κανάλι Mega η ίδια γατοπαρέα θα διαφημίσει την έκθεση άλλη μια φορά
27/11 - απόγευμα στο Δαϊς όποιος μπορεί και θέλει θα βοηθάει στο στήσιμο της έκθεσης και προετοιμασία των κλουβιών
28/11 - προσέλευση 8 με 9 π.μ. και αποχώριση με τις γάτες μετά το Best In Show (γύρω στις 6 με 7 μ.μ.), φαγητό στην ταβέρνα στις Τζιτζιφιές (20-30 Ευρώ ανά άτομο, 8 - 10 μ.μ. - περίπου, δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέριες)
29/11 - προσέλευση 9 - 9:30 π.μ. και αποχώριση με τις γάτες μετά το Best In Show (γύρω στις 6 μ.μ.), φαγητό στην ταβέρνα στην Σαλαμίνα (20 Ευρώ ανά άτομο - περίπου, δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέριες)
Όποιος ενδιαφέρεται, παρακαλούμε να επικοινωνεί με τη Νεκταρία ή μ'εμένα.
Επίσης, αν δεν μπορεί κάποιος να φέρει τη γάτα που δήλωσε συμμετοχή, να μας ενημερώνετε την Παρασκευή ή πολύ νωρίς το Σάββατο, για να γνωρίζουμε τις απουσίες και να μην σας ψάχνουμε!!!
Κατά τα άλλα εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

δεν εχουμε περιπου ωρα για τη Παρασκευη το απογευμα?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Και παλι δεν θα περιμενεις ενα χρονο γιατι η επομενη θα γινει τον Απριληωραίο αφισάκι κορίτσια, προωθώ κι εγώ!
πσιτεύω θα έχει επιτυχία η έκθεση, θα είναι πολύ όμορφα!
λιγο αλλαγη για εμας τους κατεστραμένους που ασχολούμαστε συνέχεια με κατεστραμένα αδέσποτα, να βλέπεις παντού τριγύρω πανέμορφα και καλοζωισμένα γατώνια...
Νομίζω είναι αυτό ακριβ΄ς που χρειάζομαι και στενοχωριέμαι πολύ που δεν θα μπορώ να ειμαι και τις δύο μέρες!
Ευχαριστούμε θερμά την Νεκταρία και τον ΕΟΓ που δεν μας άφησε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι την επόμενη έκθεση!!![]()

Θα ερθουναν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια
μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση![]()
σημερα ειδοποιηθηκα 
Ααααα ωραια
Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω:
Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση.![]()
θα ερθει και η μικρη Λωρα ,απο το μικρο σπιτι στο λειβαδι

moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αναμεσα 2-4μμευχαριστουμε Φωτεινη
δεν εχουμε περιπου ωρα για τη Παρασκευη το απογευμα?
περουκα μηπωςΔε θα εχω κοτσιδια ομως,παω για κουρεμα αυριο.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Εμεις θα ειμαστε στο δρομο Νεκταρινι...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
γιατι αυριο ειναι πολυ φορτωμενο το προγραμμα τους και αν παμε θα ειναι μονο για 5 λεπτα παρουσιαση
Ειναι και μενα πολυ φουλ η Παρασκευη αλλα για χαρη της εκθεσης ΘΑ ΠΑΩ.Θα ερθει η Κατερινα αυτη τη φορα.Περιμενω Γιουλη να μου πεις
Hlianna
Διάσημο μέλος
Μολις με πηραν απο το MEGA.Λενε για Παρασκευηγιατι αυριο ειναι πολυ φορτωμενο το προγραμμα τους και αν παμε θα ειναι μονο για 5 λεπτα παρουσιαση
Ειναι και μενα πολυ φουλ η Παρασκευη αλλα για χαρη της εκθεσης ΘΑ ΠΑΩ.Θα ερθει η Κατερινα αυτη τη φορα.Περιμενω Γιουλη να μου πεις
![]()
να μας ενημερωσετε να ξερουμε ποτε να σας δουμε

mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Τον Απριλη δεν θα παει?![]()
Έχει και τον Απρίλη έκθεση;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μολις με πηραν απο το MEGA.Λενε για Παρασκευηγιατι αυριο ειναι πολυ φορτωμενο το προγραμμα τους και αν παμε θα ειναι μονο για 5 λεπτα παρουσιαση
![]()
σε ποια εκπομπη??? στην ενημερωτικη με τον Οικονομεα..???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
![]()
Αχ ωραία που μας ενημέρωσες Νεκταρία.
Αν μιλάμε για το πρωινό του MEGA "κοινωνία ώρα MEGA" τότε το προλαβαίνω σίγουρα,πριν να φύγουμε.

Υ.Γ εγώ χαίρομαι πολύ που θα έχει "βεγγαλικά" Γιούλη!

Να τα δώ επιτέλους από κοντά!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ ωραία που μας ενημέρωσες Νεκταρία.Αν μιλάμε για το πρωινό του MEGA
"κοινωνία ώρα MEGA" τότε το προλαβαίνω σίγουρα,πριν να φύγουμε.
Υ.Γ εγώ χαίρομαι πολύ που θα έχει "βεγγαλικά" Γιούλη!
Να τα δώ επιτέλους από κοντά!!![]()
το ιδιο ακριβως σκεφτομουνα και εγω.....

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΕΤΣΙ ΛΕΜΕΈχει και τον Απρίλη έκθεση;

ναι αυτησε ποια εκπομπη??? στην ενημερωτικη με τον Οικονομεα..???![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
εμεις που δεν εχουμε pedigree πρεπει να ερθουμε Σαββατο να το παρουμε και μετα οι κριτες θα δουν τα γατια αποτι καταλαβα..και το best in show τι ειναι?την Κυριακη θα παρουν τα βραβεια τα γατακια ή θα γινει και το σαββατο αυτο?ευχαριστω
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Η γάτα σου την πρώτη μέρα θα παέι στους κριτές για αναγνώρηση, δλδ θα αποφασίσουν αν τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν με αυτά της Περσικής ράτσας. Αν το επιβεβαιώσουν, τη δεύτερη μέρα θα διαγωνιστεί κανονικά στην κατηγορία στειρωμένων.μπορειτε να μου λυσετε μερικες αποριες?εμεις που δεν εχουμε pedigree πρεπει να ερθουμε Σαββατο να το παρουμε και μετα οι κριτες θα δουν τα γατια αποτι καταλαβα..και το best in show τι ειναι?την Κυριακη θα παρουν τα βραβεια τα γατακια ή θα γινει και το σαββατο αυτο?ευχαριστω
![]()
Best In Show γίνεται κάθε μέρα ξεχωριστά (γιατί οι κριτές θα κρίνουν διαφορετικές γάτες κάθε μέρα) και είναι διαγωνισμός ανάμεσα στις γάτες που προτείνει ο κάθε κριτής για τον τίτλο "Καλύτερη της έκθεσης" σε κάθε κατηγορία και οι νηκιτές των κατηγορίων "παλεύουν" για τον τίτλο "Best of Best" ("Η καλύτερη από της καλύτερες!")
Αλλά θα το καταλάβεις καλύτερα όταν το δεις μια φορά...
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
ευχαριστω παρα πολυ..Η γάτα σου την πρώτη μέρα θα παέι στους κριτές για αναγνώρηση, δλδ θα αποφασίσουν αν τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν με αυτά της Περσικής ράτσας. Αν το επιβεβαιώσουν, τη δεύτερη μέρα θα διαγωνιστεί κανονικά στην κατηγορία στειρωμένων.
Best In Show γίνεται κάθε μέρα ξεχωριστά (γιατί οι κριτές θα κρίνουν διαφορετικές γάτες κάθε μέρα) και είναι διαγωνισμός ανάμεσα στις γάτες που προτείνει ο κάθε κριτής για τον τίτλο "Καλύτερη της έκθεσης" σε κάθε κατηγορία και οι νηκιτές των κατηγορίων "παλεύουν" για τον τίτλο "Best of Best" ("Η καλύτερη από της καλύτερες!")
Αλλά θα το καταλάβεις καλύτερα όταν το δεις μια φορά...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι αλλο?? αστο το μαλλι παιδι μου που σε κανει πιπινιΔε θα εχω κοτσιδια ομως,παω για κουρεμα αυριο.![]()
δε βλεπεις εμενα τη σιτεμενη Ραπουνζελ?
ααα....να ερθω κι εγω?Μολις με πηραν απο το MEGA.Λενε για Παρασκευηγιατι αυριο ειναι πολυ φορτωμενο το προγραμμα τους και αν παμε θα ειναι μονο για 5 λεπτα παρουσιαση
![]()
που ειναι το Mega? εχω στις 10 χτενισμα... 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
θα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια