Δεν πειράζει τέτοια στιγμή κι αυτό μου κάνει!!!!!!!!δυστυχως οι γατουλες γλυκια μου δεν ειναι δικες μου ..μακαρι να ηταν..ειμασταν απλοι επισκεπτες!!!!!!!
και μερικες ακομη..![]()

Μα έχω ξετρελαθεί σου λέω!!!!! 

Κι άλλες κι άλλες θέλω να κάθομαι όλη νύχτα να τις χαζεύω!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι αλλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Δεν έφυγα ακόμα!! Περιμένω!!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Ρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τελος!!!!!!!![]()

Πόπο με πόνεσε το χέρι, της αποθήκευσα όλες...!!

.... Κι άλλες!!!!

bunny
Περιβόητο μέλος

Περιμένουμε περιμένουμε!!!!!!!!!!!Εγω ακομα ανεβαζω στον κουβα τρομαρα μου![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Εγω ακομα ανεβαζω στον κουβα τρομαρα μου![]()
χριστινακι εσυ ησουν εκεινο το κοριτσακι που εβγαζε φωτο με ενα σκουρο ριγε τζακετ????

Hlianna
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
το εξωτικο μπλε
ενα colourpoint
!!!!!!!!!!!!! Γουστάρω Περσίας!!!!!!!Και ενα ειδικο αφιερωμα μονο σε περσικα
το εξωτικο μπλε
![]()
![]()
ενα colourpoint
![]()
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
Και ενα ειδικο αφιερωμα μονο σε περσικα
το εξωτικο μπλε
![]()
![]()
ενα colourpoint
![]()
![]()
εμας δεν μας εβαλες

bunny
Περιβόητο μέλος
Ενα σκουρο καρω ''φορεμα'' ηταν βασικά,αλλά ναι μάλλον εμένα λεςχριστινακι εσυ ησουν εκεινο το κοριτσακι που εβγαζε φωτο με ενα σκουρο ριγε τζακετ????![]()

Οι άλλοι δεν θα μπουν σημερα μαλλον γιατι ειναι πτωματαΜήπως ξέρει κανείς τι ώρα θα γυρίσουν και οι άλλοι; Μακάρι σύντομα, γιατί σε λίγο πρέπει να κλείσω..![]()
κουραση παιδια,απο τις 8 το πρωι ηταν εκει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωχ καλά λες βρε Χριστίνα...Ενα σκουρο καρω ''φορεμα'' ηταν βασικά,αλλά ναι μάλλον εμένα λες
Οι άλλοι δεν θα μπουν σημερα μαλλον γιατι ειναι πτωματακουραση παιδια,απο τις 8 το πρωι ηταν εκει...
Την είδες από κοντά τη Δώρα;; 
ria23
Διάσημο μέλος
Ενα σκουρο καρω ''φορεμα'' ηταν βασικά,αλλά ναι μάλλον εμένα λες
Οι άλλοι δεν θα μπουν σημερα μαλλον γιατι ειναι πτωματακουραση παιδια,απο τις 8 το πρωι ηταν εκει...
ααα καλα !!!!μιλαγα με την Γιουλη και την Αναστασια ποση ωρα και νομιζα οτι ησουν κορη της Αναστασιας που ηρθες και μας ειπες οτι ο Γιογκι καθησε να τον βγαλετε φωτο

μια κοπελα ψηλη με κοτσο τα μαλλια και ενα ροζ φουλαρι..εε εγω ημουν

avtwvia
Διάσημο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι καλε αφου σε είδαααα καλα !!!!μιλαγα με την Γιουλη και την Αναστασια ποση ωρα και νομιζα οτι ησουν κορη της Αναστασιας που ηρθες και μας ειπες οτι ο Γιογκι καθησε να τον βγαλετε φωτομια κοπελα ψηλη με κοτσο τα μαλλια και ενα ροζ φουλαρι..εε εγω ημουν
![]()
Η Ria23...Ήταν περίεργο που χρησημοποιούσαμε τα nicks
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ομως ειχα την χαρα να γνωρισω απο κοντα την δωρα, την νονικα, την σιμωνη, την ναταλια, την ηλιανα(συγνωμη αν ξεχασα καποια) ελπιζω την επομενη φορα εκτος απο τα υπεροχα γατακια να γνωρισω περισσοτερες γατομαμαδες
Σηνύθεια!!Ναι καλε αφου σε είδαΗ Ria23...Ήταν περίεργο που χρησημοποιούσαμε τα nicks
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool