10η και 11η Έκθεση Γάτας

κανενα μακρυτριχο αβυσσηνιας (aka somali) δεν υπηρχε στην εκθεση; Πρεπει να ειναι πανεμορφα και αυτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!!:D

Πούπι εγώ νομίζω ότι έχει εκπληκτικές ομοιότητες με τον Μπουκάκο σου.;)
Το ίδιο πανέξυπνο και χαριτωμένο μουτράκι....;):inlove::inlove:
Δες και μόνη σου;)
3-7.jpg

746d5bef.jpg

Δεν μοιάζουν μεταξύ τους στην φατσούλα;;;;)

Για αυτό μάλλον ξετρελλάθηκα με τον Αβησσυνό...είναι γνωστό πόσο ερωτευμένη είμαι με τον Μπουκάκο!;):P

κανενα μακρυτριχο αβυσσηνιας (aka somali) δεν υπηρχε στην εκθεση; Πρεπει να ειναι πανεμορφα και αυτα!

Μπά όχι Ηρώ, δεν είχε.:(Ας ευχηθούμε για την επόμενη φορά, ακόμη περισσότερες σπάνιες ράτσες!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες και μόνη σου;)
3-7.jpg

746d5bef.jpg

Για αυτό μάλλον ξετρελλάθηκα με τον Αβησσυνό...είναι γνωστό πόσο ερωτευμένη είμαι με τον Μπουκάκο!;):P

Μπά όχι Ηρώ, δεν είχε.:(Ας ευχηθούμε για την επόμενη φορά, ακόμη περισσότερες σπάνιες ράτσες!:)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........δεν το συζητω....ειδικα στα...κιλα....μοιαζουν αφανταστα!!!!!:lol::lol::lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........δεν το συζητω....ειδικα στα...κιλα....μοιαζουν αφανταστα!!!!!:lol::lol::lol:

Μη μου το χαλάς τώρα...στην φατσούλα ίδιοι είναι.....;):lol::lol::lol:
Ο Αβησσυνός είναι πιτσιρίκι ακόμη, μόλις ενός έτους!;)
Κάτσε να φτάσει στην ηλικία του Μπουκάκου και βλέπουμε....:P:P

Δες και μόνη σου;)
3-7.jpg

746d5bef.jpg

Καθολου ομως!:lol::lol::lol::lol:

Άρθρακι από εμάς για την έκθεση.:)
Αν δεν θέλετε την φάτσα σας στο ιντερνετ οι κυριες που έχω βγάλει μου λετε.

Άρθρακι από εμάς για την έκθεση.:)
Αν δεν θέλετε την φάτσα σας στο ιντερνετ οι κυριες που έχω βγάλει μου λετε.
πολυ ωραιο Βιβη! Μπραβο σας! Και του χρονου! :)

Ευχαριστουμε παρα πολυ Νικο!:up:

πολυ καλη δουλεια! Πολυ ωραια στιγμιοτυπα! και οι stewards τα κρατανε πολλοι απο αυτους σαν να ειναι δικα τους!!
Καλα η Χριστινα με τον γιο γιο ειναι ονειρο!!! :up:

Ηρω νομιζω οτι ειμαστε οι μαναδικες φαν της φυλης σ'αυτο το φορουμ.:rolleyes:
Κι εγω τις λατρευω,μπαινω σε διαφορα σαιτ και χαζευω τις φωτο τους,σαν αλεπουδιτσες ειναι!!!:inlove:

Cat Show in Turku

Η Merja, η εκτροφέας του Ορφέα μου έστειλε πριν απο λίγο ένα link, σχετικό με το cat show στο Turku της Φινλανδίας, που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Νοεμβρίου, όταν είχα πάει εκεί για να πάρω τον Ορφέα.

Σας το δημοσιεύω παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=Pc2SFatSqjE

Εύχομαι κάποια στιγμή στην Ελλάδα να ζήσουμε τέτοια shows, για το λόγο αυτό χρειάζεται ο όμιλος και τα άτομα, που μοχθούν για αυτόν στήριξη. Απο πλευράς μου, θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για το σκοπό αυτό.

Η Merja, η εκτροφέας του Ορφέα μου έστειλε πριν απο λίγο ένα link, σχετικό με το cat show στο Turku της Φινλανδίας, που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Νοεμβρίου, όταν είχα πάει εκεί για να πάρω τον Ορφέα.

Σας το δημοσιεύω παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=Pc2SFatSqjE

Εύχομαι κάποια στιγμή στην Ελλάδα να ζήσουμε τέτοια shows, για το λόγο αυτό χρειάζεται ο όμιλος και τα άτομα, που μοχθούν για αυτόν στήριξη. Απο πλευράς μου, θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για το σκοπό αυτό.
Το ειδα το υπεροχο βιντεο Ηλια μου και οφειλω να ομολογισω εχω ζησει τετοιες στιγμες,αρκετες θαλεγα, στο παρελθον.Καλα εκανες και το εβαλες για να δουμε ολοι πως διοργανονωνται τα Πραγματικα shows.Εμεις με αριστα το 10 μας βαθμολογω τη πρωτη μερα στο 1 και τη δευτερη στο 4:confused: Ευελπιστω στο εμομενο να ανεβουμε στο 5:| και το λεω αυτο γιατι δεν ειμαστε μαγοι
να ανεβουμε στη κορυφη με τη μια:/: Ειδες ποσο μικρα ηταν τα κλουβια?Και ο Δημητρης(οταν μιλαω ,μιλαω ευθεως) μας "κατηγορησε πως τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως επισης επειδη εχασαν οι γατες του οτι η προεδρος και ο αντιπροεδρος ασκησαν επιρροη στους κριτες:mad: Ειμαι πολυ θυμωμενη γιατι θα πρεπει να καταλαβουμε πρωτον να βλεπουμε την εκθεση σαν μια γιορτη και δευτερον απο τις τοσες γατες που συμμετεχουν 100 και πανω, δινονται 20 με 30 βραβεια:|ειναι φυσικο να μενουν καποιες απ`εξω.Επειτα ενας εκτροφεας δεν μπορει να συγκριθει με εναν ιδιοκτητη μιας η δυο γατας .Το λεω αυτο γιατι ο εκτροφεας θα επιλεξει να "κατεβασει" τα τοπ γατια του.
Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτη η εκθεση μου αφησε μια πικρα:( Αλλα επειδη ειμαι γυναικα με τσαγανο υποσχομαι σε καθε εκθεση που θα ακολουθησει να γινομαστε καλυτεροι και γιατι οχι καποια στιγμη να αγγιξουμε το 10:down:

εννοειται οτι πρεπει να το βλεπουμε σαν γιορτη..και εννοειται οτι ο αυτος που εχει μια γατα και την κατεβαζει ετσι να μην εχει απαιτηση να ανταγωνιστει τον εκτροφεα..και οντως δεν καταλαβα τη νοοτροπια μερικων που δεν πηραν τα γατια τους βραβειο και εκαναν σαν τρελοι..οπως ειχα διπλα μου μια απο Κρητη η οποια επειδη δεν πηρε το γατι της κυπελο εκλαιγε σας εβριζε και ειχε κατσει μπαστακας στην γραμματεια για να δει τι γινεται..ΕΛΕΟΣ..οπως και να εχει εγω εμεινα ευχαριστημενη με την ολη διαδικασια παρολο που υπηρχαν και καποιοι ''χαζοι'' και χαρηκα που γνωρισα απο κοντα καποια μελη του φορουμ και που ειδα τοσα γατακια..και το πιο σημαντικο απολα που δωθηκε η ευκαιρια σε καποια γατακια να υιοθετηθουν..

εννοειται οτι πρεπει να το βλεπουμε σαν γιορτη..και εννοειται οτι ο αυτος που εχει μια γατα και την κατεβαζει ετσι να μην εχει απαιτηση να ανταγωνιστει τον εκτροφεα..και οντως δεν καταλαβα τη νοοτροπια μερικων που δεν πηραν τα γατια τους βραβειο και εκαναν σαν τρελοι..οπως ειχα διπλα μου μια απο Κρητη η οποια επειδη δεν πηρε το γατι της κυπελο εκλαιγε σας εβριζε και ειχε κατσει μπαστακας στην γραμματεια για να δει τι γινεται..ΕΛΕΟΣ..οπως και να εχει εγω εμεινα ευχαριστημενη με την ολη διαδικασια παρολο που υπηρχαν και καποιοι ''χαζοι'' και χαρηκα που γνωρισα απο κοντα καποια μελη του φορουμ και που ειδα τοσα γατακια..και το πιο σημαντικο απολα που δωθηκε η ευκαιρια σε καποια γατακια να υιοθετηθουν..
Ευχαριστουμε για τα τοσο καλα λογια αλλα πιο πολυ γιατι "καταλαβαινεις":)

Το ειδα το υπεροχο βιντεο Ηλια μου και οφειλω να ομολογισω εχω ζησει τετοιες στιγμες,αρκετες θαλεγα, στο παρελθον.Καλα εκανες και το εβαλες για να δουμε ολοι πως διοργανονωνται τα Πραγματικα shows.Εμεις με αριστα το 10 μας βαθμολογω τη πρωτη μερα στο 1 και τη δευτερη στο 4:confused: Ευελπιστω στο εμομενο να ανεβουμε στο 5:| και το λεω αυτο γιατι δεν ειμαστε μαγοι
να ανεβουμε στη κορυφη με τη μια:/: Ειδες ποσο μικρα ηταν τα κλουβια?Και ο Δημητρης(οταν μιλαω ,μιλαω ευθεως) μας "κατηγορησε πως τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως επισης επειδη εχασαν οι γατες του οτι η προεδρος και ο αντιπροεδρος ασκησαν επιρροη στους κριτες:mad: Ειμαι πολυ θυμωμενη γιατι θα πρεπει να καταλαβουμε πρωτον να βλεπουμε την εκθεση σαν μια γιορτη και δευτερον απο τις τοσες γατες που συμμετεχουν 100 και πανω, δινονται 20 με 30 βραβεια:|ειναι φυσικο να μενουν καποιες απ`εξω.Επειτα ενας εκτροφεας δεν μπορει να συγκριθει με εναν ιδιοκτητη μιας η δυο γατας .Το λεω αυτο γιατι ο εκτροφεας θα επιλεξει να "κατεβασει" τα τοπ γατια του.
Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτη η εκθεση μου αφησε μια πικρα:( Αλλα επειδη ειμαι γυναικα με τσαγανο υποσχομαι σε καθε εκθεση που θα ακολουθησει να γινομαστε καλυτεροι και γιατι οχι καποια στιγμη να αγγιξουμε το 10:down:
Nεκταρία μου ελπίζω να συνεχίσεις έτσι και με ακόμη περισσότερο κουράγιο!!! Να΄σαι καλά! Και πραγματι η έκθεση πρέπει να αντιπροσωπεύει την έννοια της χαράς και της γιορτής! :)

Άστους να λένε, άστους να πούν, αυτοί δεν ξέρουν να ...

Δυστυχώς στην Ελλάδα, υπάρχει μια μειοψηφία νεοΕλλήνων, γύφτων και τιποτένιων, οι οποίοι είναι γεμάτοι απο κόμπλεξ και προσπαθούν να κρύψουν την ανικανότητά τους, ρίχνοντας το επίπεδο. Το έχω πεί πολλάκις, ότι στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει απο αναλφάβητους, γιατί επειδή δεν είμαστε ικανοί να μορφώσουμε τους αμόρφωτους, αμορφώνουμε τους μορφωμένους, ρίχνουμε το επίπεδο στο -2, έτσι ώστε όταν φτάσουμε το +0,5 πανηγυρίζουμε. Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Έδω πρόσφατα έμαθα οτι κάποιος σε προηγούμενη έκθεση χρησιμοποίησε περίεργους τρόπους, παρουσίασης των γατιών του, για να πάρουν βραβεία.:down:

Επιτέλους σε αυτήν την χώρα, πρέπει να λειτουργήσουν οι κανόνες και να σεβόμαστε τους θεσμούς. Ο δε Ελληνικός Όμιλος Γάτας πρέπει να αναλάβει υπο την προστασία του, τα νόμιμα εκτροφεία, όπου με το κατάλληλο νομικό πλαίσιο, θα τα προστατεύει απο τα παράνομα. Επίσης πρέπει να αναλάβει, με το κατάλληλο νομικό πλαίσιο, την υιοθεσία των αδέσποτων γατιών και την εύρεση των κατάλληλων αναδόχων.

Η αδιαφορία σκοτώνει περισσότερο απο μια εγκληματική ενέργεια.

Φυσικά αυτά συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Ελπίζω να γίνουν κάποια στιγμή και στην Ελλάδα μας.

Άστους να λένε, άστους να πούν, αυτοί δεν ξέρουν να ...

Δυστυχώς στην Ελλάδα, υπάρχει μια μειοψηφία νεοΕλλήνων, γύφτων και τιποτένιων, οι οποίοι είναι γεμάτοι απο κόμπλεξ και προσπαθούν να κρύψουν την ανικανότητά τους, ρίχνοντας το επίπεδο. Το έχω πεί πολλάκις, ότι στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει απο αναλφάβητους, γιατί επειδή δεν είμαστε ικανοί να μορφώσουμε τους αμόρφωτους, αμορφώνουμε τους μορφωμένους, ρίχνουμε το επίπεδο στο -2, έτσι ώστε όταν φτάσουμε το +0,5 πανηγυρίζουμε.

Λίγο off-topic, αλλά συμφωνώ απόλυτα, δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα!

Λίγο off-topic, αλλά συμφωνώ απόλυτα, δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα!

Να εισαι καλα κοριτσι μου:) Ξερεις ειναι φορες που "πνιγομαστε"και τα λεμε εξω απο τα δοντια:mad: Και να σου πω κατι? Δεν ειμαστε off-topic,γιατι ολα αυτα συνεβησαν στην 10η & 11η εκθεση γατας:redface::redface:

Φιλακια και καλα Χριστουγεννα:):)

πολυ καλο το βιντεο....
σε σχεση με την εκθεση που εγινε εδω..(πρωτη φορα που πηγα..)
παρατηρω οτι οκ...εχει 5πλασια συμμετοχη!!!πολλα γατονια να δεις και να θαυμασεις..βλεπω επισης
οτι ο κοσμος εκει δειχνει πιο..χαρουμενοσ!!δεν φαινεται να καιγονται και πολυ αν θα κερδισει το γατακι τους...
εγω στην εκθεση εδω ειδα οτι πολλοι ανθρωποι ξυνιζαν οταν δεν κερδιζε το γατακι τους,ακομη δεν ηταν ιδιαιτερα χαρουμενο το κλιμα..και οι εκτροφεις οχι τοσο ομιλιτικοι..ηταν περισσοτερο αφωσιομενοι στα γατακια τους...και ηταν και οι τσακωμοι και οι φωνες...αυτα γενικα δεν φαινονται "ωραια"!!!

παρολαυτα περασα πολυ καλα γιατι μιλησα με ατομα απο εδω,και ειδα καποιες συγκεκριμενες ρατσες γατας που θαυμαζω και καποτε θα ηθελα να αποκτησω...εντυπωσιαστηκα...

θα ηταν καλυτερα αν υπηρχε συμμετοχη μεγαλυτερη,με περισσοτερες ρατσες ομως...και πιο γιορτινο κλιμα...φυλαδια ενημερωτικα για καθε ρατσα..ενα ενημερωτικο για τις ωρες που θα γινει ο καθε διαγωνισμος...και ισως να υπηρχαν και καποια αναμνηστικα που θα δινονταν..οτι μπορει να βαλει η φαντασια σας...η ακομη και να πουλιουνται καποια μικροπραγματακια οσον αφορα τα γατακια..ετσι απλα μια ενδεικτικη τιμη...
δεν ξερω πως σας φαινονται αυτα που λεω,και ποσο πρακτικα θα ειναι...εφαρμοσιμα δλδ,αλλα..αν ημουν μεσα στην ομαδα..σιγουρα αυτες θα ηταν μερικες απο τις προτασεις μου!!!

γεγονος παντως οτι περασα ομορφα και περιμενω και την επομενη εκθεση...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back