Το ειδα το υπεροχο βιντεο Ηλια μου και οφειλω να ομολογισω εχω ζησει τετοιες στιγμες,αρκετες θαλεγα, στο παρελθον.Καλα εκανες και το εβαλες για να δουμε ολοι πως διοργανονωνται τα Πραγματικα shows.Εμεις με αριστα το 10 μας βαθμολογω τη πρωτη μερα στο 1 και τη δευτερη στο 4

Ευελπιστω στο εμομενο να ανεβουμε στο 5

και το λεω αυτο γιατι δεν ειμαστε μαγοι
να ανεβουμε στη κορυφη με τη μια

Ειδες ποσο μικρα ηταν τα κλουβια?Και ο Δημητρης(οταν μιλαω ,μιλαω ευθεως) μας "κατηγορησε πως τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως επισης επειδη εχασαν οι γατες του οτι η προεδρος και ο αντιπροεδρος ασκησαν επιρροη στους κριτες

Ειμαι πολυ θυμωμενη γιατι θα πρεπει να καταλαβουμε πρωτον να βλεπουμε την εκθεση σαν μια γιορτη και δευτερον απο τις τοσες γατες που συμμετεχουν 100 και πανω, δινονται 20 με 30 βραβεια

ειναι φυσικο να μενουν καποιες απ`εξω.Επειτα ενας εκτροφεας δεν μπορει να συγκριθει με εναν ιδιοκτητη μιας η δυο γατας .Το λεω αυτο γιατι ο εκτροφεας θα επιλεξει να "κατεβασει" τα τοπ γατια του.
Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτη η εκθεση μου αφησε μια πικρα

Αλλα επειδη ειμαι γυναικα με τσαγανο υποσχομαι σε καθε εκθεση που θα ακολουθησει να γινομαστε καλυτεροι και γιατι οχι καποια στιγμη να αγγιξουμε το 10