yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορούσαν να ασχοληθούν με άλλον ένα δεν θα ήταν κακό βέβαια…
Για καταφύγιο όμως χρειάζεται πολύς χώρος μάλλον. Επίσης καταφύγια χρειάζονται παντού στη χώρα. Το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στις γάτες, κι άλλα ζώα διαφόρων ειδών αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Εχω ακουσει κατι τετοια παρομοια στο παρελθον αλλα οχι ετσι ρε παιδια .
animalis
Κτηνίατρος
felix
Δραστήριο μέλος
Το βίντεο αυτό το έχω στο κινητό μου πάνω απο 1 χρόνο και μου το έδωσε η φίλη μου η Μίνα που διδάσκει σε φροντιστήριο αγγλικών.
Της το δώσανε οι μαθητές της, προδίδοντας τον δολοφόνο.
Το σωματείο μας τότε κινήθηκε εναντίον της οικογενείας των αλβανών αλλα ο έφηβος, υποστηριξε οτι δεν το έκανε εκείνος αλλα ο κολλητός του.
Πήγαμε και στον κολλητό του και μας είπε οτι το έκανε ο παρα-διπλανός του.
Καταλαβαίνετε φυσικά με τι έχουμε να κάνουμε.
Εαν θελήσετε το βίντεο για να το προωθήσετε για φιλοζωικούς σκοπούς ίσως σε κάποια οργανωμένη διαμαρτυρία, το έχω κρατήσει αλλα δεν αντέχω να το ξαναδώ.
Αυτά.Συγνώμη που άργησα να σας τα πω αυτα αλλα μόλις πήρα χαμπάρι το θέμα αυτό!
Δεν έχω ακόμα μάθει τα μονοπάτια της γατοσελίδας μας.
Τάνυα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzy_cookie
Νεοφερμένο μέλος
νομίζω όμως δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε στο γεγονός οτι ήταν αλβανός.έχω δει Ελληνες να κάνουν τέρατα.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω κανένα τέτοιο αρχείο, έχουν σχηματιστεί δυνατές εικόνες στο μυαλό μου που δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να δω αν ταυτίζονται και με την πραγματικότητα.
έχω καιρό να γράψω, αλλά πάντα εδώ είμα
να είστε όλοι καλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο πάνελ ήταν καλεσμένη η ηθοποιος Ναταλία Δραγούμη,που όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το ρεπορτάζ απάντησε ότι της φαίνεται φυσιολογικό αυτό που έκανε ο 14χρονος και πως και εκείνης της άρεσε σε μικρή ηλικία να ζουλάει και να πιάνει από το λαιμό γατάκια.Ελεος βρε παιδιά!!Έλεος.Τι αρρώστια....!!
E?
Θα έπρεπε να ξέρει βέβαια πως από το "ζουλάω" στο "ρίχνω από το μπαλκόνι για να δω πώς θα σκάσει κάτω" υπάρχει μία μεγάλη απόσταση, αλλά και πάλι...δεν είμαστε καλά!Άκου εκεί τα ζουλούσε και τα 'πιανε από το λαιμό...τι είναι?Μπαλάκια antistress?Όσο για το παιδάκι, δεν πιστεύω οτι είναι μόνο θέμα βίας, πιστεύω πως τα αίτια είναι καθαρά ψυχολογικά. Θα έπρεπε να συμβουλευτεί ειδικό.Τίποτε άλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool