14χρονο κτήνος!!

Ενωω κατι οργανςμενο που θα υποστηριζεται και απο κτηνιατρους φιλικους με τις γατες η επιστημονες αλλους πιθανον και μια δημιουργια καταφυγιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό ακούγεται αλλά νομίζω ότι επειδή υπάρχουν ήδη τέτοιες οργανώσεις (γενικά για ζώα όχι για γάτες ειδικά) οι επιστήμονες που θέλουν να ασχοληθούν έχουν χώρο.
Αν μπορούσαν να ασχοληθούν με άλλον ένα δεν θα ήταν κακό βέβαια…
Για καταφύγιο όμως χρειάζεται πολύς χώρος μάλλον. Επίσης καταφύγια χρειάζονται παντού στη χώρα. Το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στις γάτες, κι άλλα ζώα διαφόρων ειδών αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είχα μια απορία πάντοτε. Χρηματοδοτήσεις από την Ε.Ε δεν υπάρχουν για την αναπτυξη χώρων περίθαλψης και προστασίας των αδέσποτων. Ενα πολύ μακρυνό μου όνειρο είναι να κάνω κάτι τέτοιο στο χτήμα του πατέρα μου, αλλά μιλάμε για χρόνια πολλα πολλα αργότερα. Πρέπει να υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν, πίστεψέ με. Και το κράτος αντί να σε υποστηρίζει, σε πολεμάει. Γραφειοκρατία του κερατά για άδειες και χαρτιά και...και...και... Δεν είδατε τι έγινε με τη Γαρμπή και τον Σχοινά που ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο; Κι είναι και επώνυμοι...

Τι λετε αφου σας απασχολει κι εσας να το θεσουμε σαν ζητημα? Τι θα λεγατε για την δημιουργια ενος σοβαρου φιλοζςικου σωματειου στη θεασσαλονικη και ιδιαιτερα ενα για γατες? Οργανωσεις υπαρχουν τι κανουν ειναι το θεμα

Ομολογώ πως δεν εχω ασχοληθεί. Φαντάζομαι άλλες οργανώσεις ειναι δραστηριες κι αλλες όχι

οι γονεις φταινε για ολα....και το dna

Φταίω κι εγώ φταις κι εσύ φταίει κι ο Χατζηπετρής

μα καλα ποιος λογικος ανθρωπος θα εκανε κατι τοσο απανθρωπο .Εχουμε ξεφυγει τελειως .Το κακομοιρο το γατακι...
Εχω ακουσει κατι τετοια παρομοια στο παρελθον αλλα οχι ετσι ρε παιδια .

Η γάτα είναι ανεξάρτητο ατίθασο ελεύθερο ζώο και δεν χρειάζεται καταφύγια. Δεν είναι σαν κάποια έρμα σκυλάκια τα οποία δεν μπορούν ζήσουν έξω και βολοδέρνουν δεξιά και αριστερά κινδυνεύοντας και αυτά αλλά και οι άνθρωποι γύρω τους. Η θέση της γάτας είναι στον κόσμο για να τον ομορφαίνει και να δίνει χρώμα στις πόλεις και τα χωριά μας. Αν θέλετε είναι και άμυνα του περιβάλλοντος απέναντι στον υπερπληθυσμό των τρωκτικών. Είναι φυσικός νόμος αν εκλείψει ένα είδος τότε να αυξήθει υπέρμετρα το ζώο για το οποίο αποτελούσε φυσικός εχθρός. Στο μεσαίωνα κυνήγησαν τις γάτες ως σατανικές και έπεσε πανούκλα, τώρα απλώς θα μας φάνε τα ποντίκια. Η θέση της είναι έξω. Ας βοηθήσουμε στις στειρώσεις για έλεγχο του πληθυσμού όχι όμως καταφύγια δεν τα έχει ανάγκη η γάτα. Μάλλον την έχουν ανάγκη τόσοι μοναχικοί άνθρωποι που τους προσφέρει την αγάπη της επειδή πολύ απλά το θέλει ως ευαίσθητο ζώο που είναι. Ας την αγαπάμε ελεύθερη ανεξάρτητη και ας την προστατέψουμε

Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω οτι το περιστατικό έγινε στην περιοχή μου (Λούτσα) απο αλβανό.
Το βίντεο αυτό το έχω στο κινητό μου πάνω απο 1 χρόνο και μου το έδωσε η φίλη μου η Μίνα που διδάσκει σε φροντιστήριο αγγλικών.
Της το δώσανε οι μαθητές της, προδίδοντας τον δολοφόνο.
Το σωματείο μας τότε κινήθηκε εναντίον της οικογενείας των αλβανών αλλα ο έφηβος, υποστηριξε οτι δεν το έκανε εκείνος αλλα ο κολλητός του.
Πήγαμε και στον κολλητό του και μας είπε οτι το έκανε ο παρα-διπλανός του.
Καταλαβαίνετε φυσικά με τι έχουμε να κάνουμε.
Εαν θελήσετε το βίντεο για να το προωθήσετε για φιλοζωικούς σκοπούς ίσως σε κάποια οργανωμένη διαμαρτυρία, το έχω κρατήσει αλλα δεν αντέχω να το ξαναδώ.
Αυτά.Συγνώμη που άργησα να σας τα πω αυτα αλλα μόλις πήρα χαμπάρι το θέμα αυτό!
Δεν έχω ακόμα μάθει τα μονοπάτια της γατοσελίδας μας.
Τάνυα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(

νομίζω όμως δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε στο γεγονός οτι ήταν αλβανός.έχω δει Ελληνες να κάνουν τέρατα.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω κανένα τέτοιο αρχείο, έχουν σχηματιστεί δυνατές εικόνες στο μυαλό μου που δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να δω αν ταυτίζονται και με την πραγματικότητα.

έχω καιρό να γράψω, αλλά πάντα εδώ είμα :) να είστε όλοι καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς την. Τι κάνει το μικρό; Μην χάνεσαι!:) :redface:

καιεγω το τι ακουω απο τους συμμαθητες μου δεν λεγετε λες και τους χουνκανει κατι τα γατια και τα σκυλια και τα πουλια και ολα!!!!:mad: :mad: :mad:

Η υποτιθέμενη αθωότητα των παιδιών είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρομαντικούς μύθους... :|

Μωρε εντάξει αν ειναι πολυ μικρά όπως και τα γατάκια δεν έχουν συναίσθηση του τι κάνουν αλλά 14 χρονών ρε παιδια!!! Για όνομα του θεού.. η Νιαου ειναι 14 και τρέχει να σώσει πλασματάκια που έχουν ανάγκη κ ο άλλος βασανίζει ... τι να πω ρε παιδι μου..

Στο πάνελ ήταν καλεσμένη η ηθοποιος Ναταλία Δραγούμη,που όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το ρεπορτάζ απάντησε ότι της φαίνεται φυσιολογικό αυτό που έκανε ο 14χρονος και πως και εκείνης της άρεσε σε μικρή ηλικία να ζουλάει και να πιάνει από το λαιμό γατάκια.Ελεος βρε παιδιά!!Έλεος.Τι αρρώστια....!!

E?:blink:Θα έπρεπε να ξέρει βέβαια πως από το "ζουλάω" στο "ρίχνω από το μπαλκόνι για να δω πώς θα σκάσει κάτω" υπάρχει μία μεγάλη απόσταση, αλλά και πάλι...δεν είμαστε καλά!Άκου εκεί τα ζουλούσε και τα 'πιανε από το λαιμό...τι είναι?Μπαλάκια antistress?
Όσο για το παιδάκι, δεν πιστεύω οτι είναι μόνο θέμα βίας, πιστεύω πως τα αίτια είναι καθαρά ψυχολογικά. Θα έπρεπε να συμβουλευτεί ειδικό.Τίποτε άλλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back