19χρονη γάτα: έχει ή δεν έχει νεφρικη ανεπάρκεια;

Aγαπητή Kaspi,ζητώ συγνώμη :(γιά τυχόν λάθος μου ,αλλά είμαι καινούργια στό side αυτό,καί δέν τά πολυκαταφέρνω. Εχω λίγους μήνες πού είμαι μέλος ,καί ομολογώ,ότι δυσκολεύομαι πολύ, νά βρώ άκρη ! Πάντως,...προσπαθώ !!!!Χαίρομαι πού τό γατί σου είναι καλά,καί εύχομαι να τό έχεις πολύ ακόμη !!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aγαπητή Kaspi,ζητώ συγνώμη :(γιά τυχόν λάθος μου ,αλλά είμαι καινούργια στό side αυτό,καί δέν τά πολυκαταφέρνω. Εχω λίγους μήνες πού είμαι μέλος ,καί ομολογώ,ότι δυσκολεύομαι πολύ, νά βρώ άκρη ! Πάντως,...προσπαθώ !!!!Χαίρομαι πού τό γατί σου είναι καλά,καί εύχομαι να τό έχεις πολύ ακόμη !!!:)

δεν πειραζει γλυκια μου....ολοι μας στην αρχη καναμε το ιδιο λαθος...δεν κοιταγαμε ημερομηνιες..:lol::lol:...μην νιωθεις ασχημα...σιγα...
ελπιζω η γατουλα σου να ειναι καλα...να τις δινεις νερο κορπη...και εγω αυτο του δινω,για να μην παρουσιασουν προβλημα...ειναι το καλυτερο οσον αφορα τα νεφρα,γιατι εχει χαμηλα ποσοστα μαγνησιου...:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω για γατακια -Μαθουσαλες..(4 Χ 19,5 +16= 94) ζωη ναχουν το "γεροντακια" μας και μακαρι ολα τα γατουλινια να ζουν με υγεια ως τα βαθια τους γεραματα

γιατι δλδ πιο μαγκες ειναι οι ανθρωποι; βλεπεις σε κατι νεκροταφεια στο βουνο ηλικιες απο 85 και πανω ως επι το πλειστον,,τους ξεχναει ο Χαρος λεμε!

Καλό θα ήταν να μας ξεχνούσε όλους κ να ζούσαμε για πάντα ;)

Καλό θα ήταν να μας ξεχνούσε όλους κ να ζούσαμε για πάντα ;)
ναι...πραγματι...αλλα πουυυυυυυυ τετοια τυχη...:(:(

Ναι πραγματικά μόνο τον Χαϊλάντερ ξέχασε ο άτιμος:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back