Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Η Oλγα Κουκοράβα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 77 ετών. Έχει γράψει 524 μηνύματα.
27-12-09
23:40
Aγαπητή Kaspi,ζητώ συγνώμη
γιά τυχόν λάθος μου ,αλλά είμαι καινούργια στό side αυτό,καί δέν τά πολυκαταφέρνω. Εχω λίγους μήνες πού είμαι μέλος ,καί ομολογώ,ότι δυσκολεύομαι πολύ, νά βρώ άκρη ! Πάντως,...προσπαθώ !!!!Χαίρομαι πού τό γατί σου είναι καλά,καί εύχομαι να τό έχεις πολύ ακόμη !!!
γιά τυχόν λάθος μου ,αλλά είμαι καινούργια στό side αυτό,καί δέν τά πολυκαταφέρνω. Εχω λίγους μήνες πού είμαι μέλος ,καί ομολογώ,ότι δυσκολεύομαι πολύ, νά βρώ άκρη ! Πάντως,...προσπαθώ !!!!Χαίρομαι πού τό γατί σου είναι καλά,καί εύχομαι να τό έχεις πολύ ακόμη !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
27-12-09
23:45
Aγαπητή Kaspi,ζητώ συγνώμηγιά τυχόν λάθος μου ,αλλά είμαι καινούργια στό side αυτό,καί δέν τά πολυκαταφέρνω. Εχω λίγους μήνες πού είμαι μέλος ,καί ομολογώ,ότι δυσκολεύομαι πολύ, νά βρώ άκρη ! Πάντως,...προσπαθώ !!!!Χαίρομαι πού τό γατί σου είναι καλά,καί εύχομαι να τό έχεις πολύ ακόμη !!!
![]()
δεν πειραζει γλυκια μου....ολοι μας στην αρχη καναμε το ιδιο λαθος...δεν κοιταγαμε ημερομηνιες..

...μην νιωθεις ασχημα...σιγα...ελπιζω η γατουλα σου να ειναι καλα...να τις δινεις νερο κορπη...και εγω αυτο του δινω,για να μην παρουσιασουν προβλημα...ειναι το καλυτερο οσον αφορα τα νεφρα,γιατι εχει χαμηλα ποσοστα μαγνησιου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
28-12-09
00:07
πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω για γατακια -Μαθουσαλες..(4 Χ 19,5 +16= 94) ζωη ναχουν το "γεροντακια" μας και μακαρι ολα τα γατουλινια να ζουν με υγεια ως τα βαθια τους γεραματα
γιατι δλδ πιο μαγκες ειναι οι ανθρωποι; βλεπεις σε κατι νεκροταφεια στο βουνο ηλικιες απο 85 και πανω ως επι το πλειστον,,τους ξεχναει ο Χαρος λεμε!
γιατι δλδ πιο μαγκες ειναι οι ανθρωποι; βλεπεις σε κατι νεκροταφεια στο βουνο ηλικιες απο 85 και πανω ως επι το πλειστον,,τους ξεχναει ο Χαρος λεμε!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
28-12-09
00:13
Καλό θα ήταν να μας ξεχνούσε όλους κ να ζούσαμε για πάντα 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
28-12-09
00:16
ναι...πραγματι...αλλα πουυυυυυυυ τετοια τυχη...Καλό θα ήταν να μας ξεχνούσε όλους κ να ζούσαμε για πάντα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
28-12-09
00:18
Ναι πραγματικά μόνο τον Χαϊλάντερ ξέχασε ο άτιμος

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
28-12-09
00:39
Ναι πραγματικά μόνο τον Χαϊλάντερ ξέχασε ο άτιμος![]()
και τον προφητη Ηλια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum