kaspi
Νεοφερμένο μέλος
Επισης πλεον δεν ουρει πολυ και δεν εχει διαρροια. Ειναι η 4η μερα που της δινω κοτοπουλο και απο την 2η σταματησαν τα συμπτωματα.
Σημερα εκανα την αμαρτια και της εδωσα κονσερβα.
Η γατα μενει μεσα στο σπιτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τη γατούλα πρέπει να τη δει όσο πιο σύντομα γίνεται ένας κτηνίατρος, να της βάλει ορό (αν είναι όντως αφυδατωμένη), να την εξετάσει, να τη διαγνώσει και να σας δώσει τη θεραπεία που χρειάζεται.
Στο μεταξύ, νομίζω κι εγώ πως το κοτόπουλο μάλλον είναι το καλύτερο που μπορείς να της δώσεις... Το πολύ πολύ, αν δεν το θέλει, ανακάτεψέ το με μια κουταλίτσα κονσέρβα, για να πάρει τη μυρωδιά.
Εύχομαι να 'ναι περαστικά!

Havana
Διάσημο μέλος
kaspi
Νεοφερμένο μέλος
Τι ειναι το "σιτε"?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
για γατα με νεφρικη ανεπαρκεια μπορεις να της δινεις κοτοπουλο βραστο με μακαρονια μαζι λιγο ασπραδι αυγου η συκωτι με ρυζι λευκο
η ποσοτητα του κρεατος δεν πρεπει να ξεπερνα τα 25-30 γραμμ. επισης μπορεις να ριχνεις και λιγο ζωμο κρεατος. Για να τεθει σιγουρα διαγνωση πρεπει να γινουν εξετασεις αιματος. Στην κορινθια υπαρχουν περιπου 15 κτηνιατροι ολο και καποιος θα ειναι κοντα σου 
Havana
Διάσημο μέλος
!!!! ελπιζω να επικοινωνησατε!
Havana
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
.Αν θέλεις να δώσεις έστω και λίγη παράταση στη ζωή της θα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε γιατρό όσο μακρια και αν είναι...
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύχομαι ότι καλύτερο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kaspi
Νεοφερμένο μέλος
Οι γατες μου ειναι εδω.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=26579
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
kaspi
Νεοφερμένο μέλος
για μια ακόμη φορά αντιμετοπίζω πρόβλημα με την fixi!
Στις αρχές του προηγούμενου μήνα εως τις 20/10 είχε το συνηθησμένο πλέον πρόβλημα του εντέρου (τριχόμπαλες),το οποίο το λύσαμε επιτυχώς!
Όσον αφορά το θέμα του εντέρου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (μόνο ότι πρέπει να καθαρίζω το χώμα της από τα κόπρανα αρκετά συχνά). Το κακό ήταν ότι της κόπηκε τελείως η όρεξη για ΝΕΡΟ! Το νερό που πίνει από τότε μέχρι σήμερα ανέρχεται σχεδόν στα 10ml ημερισίως! Μπόρώ να πώ ότι μου φάνηκε κάπως περίεργο, αλλά πότε δεν ήταν γατί που έπινε πολύ νερο.
Όλα αυτά τα λέω γιατί σήμερα πήγε αρκετές φορές στην άμμο της για να ουρήσει μα έκανε ελάχιστο εώς σταγόνες ούρα και σε αυτές τις προσπάθειές της ούρησε και ΑΙΜΑ!
Το ερώτημά μου είναι τώρα: Τι να κάνω μέχρι τη Δευτέρα που θα ανοίξει ο κτηνίατρος?
Της δίνω νερό με σύριγγα νερό.
ευχαριστώ!
aretha
Περιβόητο μέλος
Διαφορετικά, αν δεν καταφέρεις να τον βρεις, ρίξε μια ματιά στον κατάλογο των προτεινόμενων από τα μέλη μας κτηνιάτρων, εδώ. Με μωβ χρώμα είναι σημειωμένες οι 24ωρες κλινικές, εκεί θα βρεις σίγουρα κάποιον. Μην περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα, αν είναι κάτι σοβαρό ο χρόνος είναι πολύτιμος.
kaspi
Νεοφερμένο μέλος
κάλεσα τον κτηνίατρό μου αλλά βρίσκεται σε μια κατάσταση συνταξιοδότησης και είναι λίγο δυσκολο να τον βρώ!
ευχαριστώ πάντως, θα φροντίσω να επικοινωνήσω με κάποιον από τους γιατρούς!
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δεν έχει χάσει καθόλου την όρεξή της για φαϊ, παιχνίδι (αν και 19,5 χρονών), ούτε το τρίχωμά της εχει θαμπώσει. Και στο παρελθόν μου το είχε ξανακάνει και φοβάμαι μήπως είναι κάτι σε ουρολοίμωξη και ευχομαι πως όχι σε νεφρική ανεπάρκεια.
κάλεσα τον κτηνίατρό μου αλλά βρίσκεται σε μια κατάσταση συνταξιοδότησης και είναι λίγο δυσκολο να τον βρώ!
ευχαριστώ πάντως, θα φροντίσω να επικοινωνήσω με κάποιον από τους γιατρούς!
Ελπίζω να είναι όλα καλά με τη μικρή σου!

Όταν ηρεμήσετε βάλε μας μια φωτό να τη δούμε!!
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaspi
Νεοφερμένο μέλος
Ωστοσο η Φιξι ειναι μια χαρα. Απο την εμπειρια μου, οι γατες υποφερουν περισσοτερο απο το εντερο παρα απο την νεφρικη ανεπαρκεια.
Εγω της δινω κονσερβες Hills και ΚΟΡΠΗ νερο.
Δες εδω την γατουλα μου!

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=26579&page=2
Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο για την γατουλα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool