1o Φεστιβάλ Γάτας στην Ελλάδα

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Η mintokaneisthemaproductions και η ΗΑVANA
διοργανωνουν ενα 4 ημερο φεστιβαλ αποκλειστικα για γατοφιλους
με σκοπο να γνωριστουμε , να χαλαρωσουμε, να κανουμε μπανακια και να συζητησουμε για τα αγαπημενα μας γατουνια το πρωτο παρασκευοσαββατοκυριακο του αυγουστου στην πανεμορφη
Καλλικράτεια.
το φεστιβαλ θα σταγαστει σε καμπινγκ και εκτος απο τσιπουρακια και ομαδες συζητησεις , θα πραγματοποιηθουν μια σειρα εκδηλωσεων με θεμα τον καλυτερο μας φιλο την γατα.
δηλωστε ενδιαφερον εδω...!!!!
η μεταφορα και η διανυκτερευση θα προκυψουν σε τιμη προσφορας (αναλογη με την εκδηλωση ενδιαφεροντος)και θα ανακοινωθουν εδω!!!
σας περιμενουμε!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραίο μου ακούγεται!:up::up:
Περιμένουμε λεπτομέρειες.

(Μόνο για την πανέμορφη Καλλικράτεια έχω μια μικρή ένσταση):redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαστε στα σκαρια το στηνουμε και το δουλευουμε με πολυ αγαπη για τα γατακια και ολους τους γατογονεις!!!!!!:P
νιωθω οτι θα περασουμε σουπερ.......

Λοιπόν εγώ αναλαμβάνω την επιτροπή υποδοχής και της ρυθμίσης στης διαμονής και την συγκέντρωση των απανταχού γατών Βορείου Ελλάδος.....

Και για όσους δεν ξέρουν η Καλλικράτεια έιναιστην πανέμορφη Χαλκιδική.....:up::up::up::up::up::up:

Πολύ ωραία ιδέα!Μπράβο κορίτσια!:up:

Oλα πολύ ωραια εκτος απο το.. ακμπινγκ.. αν κανεις δεν θελει να μεινει σε σκηνη υπαρχει εναλλακτική?

μπανγκαλοους με κρεβατακι η παραλια με πετσετακι....:blink:

Oλα πολύ ωραια εκτος απο το.. ακμπινγκ.. αν κανεις δεν θελει να μεινει σε σκηνη υπαρχει εναλλακτική?

ναι υπάρχουν και πολλά ξενοδοχεία στην περιοχή και κοντα στο κάμπνιγκ>>>>
και δωμάτια επίσης.....

χμμμ δεν ξερω γιατι αλλα μου ακουγεται πιο θελκτικη η λυση του ξενοδοχειου:P

αχ ασημηνα επειδη με εχει ταραξει και η σπονδυλικη μου θα το κοιταξουμε κι αυτο..παντος οι δραστηριοτητες και οι συζητησεις τις βλεπω να γινονται στο καμπινγ και μας βλεπω και για συναυλιουλα....
αχ τι καλα
δηλωστε εδω... να ξερουμε τι κανουμε
σκοπος ειναι να χαλαρωσουμε και να γνωριστουμε!!!!!:)

Να δηλωσουμε βρε παιδακι μου αλλα ποτε θα ειναι??

Και γω μέσα!!!!:up::up:
χι χι χι στην Καλλικράτεια με βολεύει.:D...εκεί έχω το εξοχικό μου:P...με πολλάααααα δωμάτια
όποιος προλάβει πρόλαβε;)

πρωτο παρασκευοσαββατοκυριακο του αυγπυστου και μετα σκορπαμε....
εγω θα παω στον αρκτουρο να κανω χαρτουρα..νιαου....;)

πρωτο παρασκευοσαββατοκυριακο του αυγπυστου και μετα σκορπαμε....
εγω θα παω στον αρκτουρο να κανω χαρτουρα..νιαου....;)

Πάντως πριν την χαρτούρα θα περάσεις καλά στο υπόσχομαι.....:up::up::up::up::up:

αχ ασημηνα επειδη με εχει ταραξει και η σπονδυλικη μου θα το κοιταξουμε κι αυτο..παντος οι δραστηριοτητες και οι συζητησεις τις βλεπω να γινονται στο καμπινγ και μας βλεπω και για συναυλιουλα....
αχ τι καλα
δηλωστε εδω... να ξερουμε τι κανουμε
σκοπος ειναι να χαλαρωσουμε και να γνωριστουμε!!!!!:)

να ψάξω και για μουσικούς γατους με πέταλα ή απλούς???

Μέσα & εγώ, αλλά στο soft version: ξενοδοχείο

Μέσα & εγώ, αλλά στο soft version: ξενοδοχείο

ακούστε με σε όποια version και αν ειστε μπορώ να κανονίσω και να βρω τηλ από ξενοδοχεία και να σας δώσω τα τηλ για να δειτε τι σας βολέυει καλυτερα....όποιος θέλει από τον άλλον μήνα που θα γίνει μία κάποια λίστα το βλεπουμε και σας στέλνω τηλ σε πμ.....:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι βρες μας και καλο ειναι να δεχονται και κατοικιδια μαλλον θα κανω διακοπες με την καλυψω φετος μαζι γιατι δεν τη βλεπω ετοιμη να μεινει με τα αλλα θα σφαχτουνε

Και γω μέσα!!!!:up::up:
χι χι χι στην Καλλικράτεια με βολεύει.:D...εκεί έχω το εξοχικό μου:P...με πολλάααααα δωμάτια
όποιος προλάβει πρόλαβε;)

:P:P:P:PΠρώτα ο θεός γιατί μέχρι τον Αυγουστό δεν ξέρω τι θα γίνει!άλλα εγώ κλείνω δωμάτιο στης Raisa hotel:lol::lol::lol::lol::lol:
Είμαστε στην ηλικίας μας για καμπινγκ;εδώ και δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα κοκκαλάκια μας,πως θα σηκωθούμε από κάτω,εκτός και αν προβλέψετε και γερανούς!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μέσα -πρωτα ο Θεος- αλλα ...σε ξενοδοχειο!!!!!
μισω το καμπινκκκκκκκκ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back