1o Φεστιβάλ Γάτας στην Ελλάδα

Θα ήθελα και εγώ πααααρα πολύ νε έρθω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάρω άδεια από την δουλειά:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω προτιμω μονόκλινω αλλα αν δεν μας πεις που δεν μπορω να σου πω ακομα ( υπαρχει σοβαρη περιπτωση να ερθει κα η Καλυψουλα οποτε θα το μοιραστω μαζί της)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω ζητησει 5 μονοκλινα και 5 δικλινα μεχρι στιγμης , περομενω απαντηση απο ολους, ομως αυτο με τοση λιγη ελευση δεν θα θεωρειτε φεστιβαλ γατας αλλα παρωδια γατοφιλων..εχω τονισει σε ολους οτι καποιοι απο εμας θα εχουμε γατες μαζι μας σαν εκθεση μορφολογιας θα ειμαστε..ενδεχωμενος αν κατσει να περασουμε τελεια....:)
κανεις αλλος για το ταξιδι αυτο???

κι εγώ ,κι εγώ,:up::up::up:αλλα μάλλον σε κάμπινγκ γιατί σίγουρα μπορώ από σάββατο απόγευμα εκτός αν πάρω άδεια για όλο το σάββατο.:)

Παιδιαααααααααααααααααα ποτε τελικά ας μου πει κι εμένα κάποιος...

απο οτι διάβασα στα προηγούμενα το πρώτο παρασκευοσαββατοκύριακο του αυγούστου,εκτός αν άλλαξε κάτι.:):)

Αχ ωραία ευχαριστώ,ίσως και να μπορέσω,αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα κλείσω δωμάτιο οπότε δε σας δεσμεύω!Θέλετε και Σείριο;

φυσικά και θέλουμε τη πονηρόφατσα,:D:D:D,και για κάμπινγκ είμαι ,μόνο που δεν ξέρω πως να στήσω τη σκηνή:lol::lol::lol:

Ξέρω εγώ,έχω και ιγκλού που στήνεται εύκολα,αλλά δε γίνεται να πάρουμε στη σκηνή γατόνια...

να σας δω να στηνετε ιγκλου με τα γατια εν εξαλου κατασταση κι ας πεθανω!!!!:lol::lol::lol:
κι εδω ειναι η κρισημη ερωτηση...
τα τεμαχια θα τα παρουμε μαζι μας..(ναι εννοω τους αντρες μας.... αυτους τους κυριουληδες που εχουν γινει το ενδιαμεσο επιπλακι μεταξυ καναπε και τηλεορασης...):hmm::hmm::hmm:
εγω λεω να το παρω.....
ετσι κι αλλιως επισυναπτομενο με το λαπτοπ θα ειναι....και θα αδιαφορει για το τι γινεται γυρω του...

Εγώ δε μπορώ να το πάρω,είναι στα στρατά.Αλλά πείτε με,αλήθεια,γάτες θα πάρετε μαζί;Σοβαρά τωρα...οι δικοί μου μάλλον θα λείπουν και αν έρθω θα πρέπει κάτι να κάνω τον μαφιόζο μου.Κι αν πάρετε,που θα τις βολέψετε;

την αβανα την εχω παει μεχρι καμπινκ φυσικης διαβιωσης , δεν αποκρυνθηκε αλλα εκανε ωρες ωρες την κουκουβαγια πανω στο δεντρο...
ομως σε ξενοδοχειο και σε οικογενειακο καμπινκ (μακη βοηθεια ενας τιγρης με απειλει) δεν ξερω τι και πως....
ομως να ρωτησουμε τους εκτροφεις ρε παιδια...τι τα κανουν τα γατια τους οταν πανε στο εξωτερικο για εκθεσεις μορφολογαις τους δινουν 100 ευρο και το κλειδι του δωαμτιου και τους λενε να "μην αργησουν το βραδυ έχουν αγωνα αυριο???":hmm::lol:
κατι θα τα κανουν......

Απαπα δεν το συζητώ,φαντάσου τον Σείριο αμολάτο με άμαχο πληθυσμό!Ακόμα και με σαμαράκι,δε γίνεται ο έρμος να είναι δεμένος 24 ώρες το 24ωρο...

την αβανα την εχω παει μεχρι καμπινκ φυσικης διαβιωσης , δεν αποκρυνθηκε αλλα εκανε ωρες ωρες την κουκουβαγια πανω στο δεντρο...
ομως σε ξενοδοχειο και σε οικογενειακο καμπινκ (μακη βοηθεια ενας τιγρης με απειλει) δεν ξερω τι και πως....
ομως να ρωτησουμε τους εκτροφεις ρε παιδια...τι τα κανουν τα γατια τους οταν πανε στο εξωτερικο για εκθεσεις μορφολογαις τους δινουν 100 ευρο και το κλειδι του δωαμτιου και τους λενε να "μην αργησουν το βραδυ έχουν αγωνα αυριο???":hmm::lol:
κατι θα τα κανουν......

λοιπον σε εκθεσεις μορφολογιας τα γατια δεν τα δινουν κλειδι (δυστυχως δεν εχουν φτασει σε αυτο το επιπεδο λογικης) αλλα ενα πανεμορφο δωματιακι γεματο πανεμορφα κλουβακια που με το ζορι φτανουν το ενα μετρο το ενα πανω απο το αλλο εχουν αμμο μεσα και μπορεις να φερεις εσυ φαγιτο και να τα βαζεις αλλιως τα ταιζουν αυτοι οι πολυ καλοι ανθρωποι .Επισης μπορεις εσυ να εχεισ κλουβακι μαζι σου (στισ εκθεσεισ ειναι υποχρεωτικο να εχεισ εκει τα βαζεις για να διαγωνιστουν μετα τα κρατανε)απο το οποιο η γατα δεν βγαινει εξω μην μας λερωσει την μοκετα!!!!! δεν ειναι καταπληκτικο????????? :rolleyes::rolleyes::down:

Υ.Γ ενταξει δεχομαι να γινω κριτης στην μορφολογια η διαδικασια ειναι απλη ας καιρδισει ο καλυτερος . δεχομαστε καρτες και επιταγες :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back