1o Φεστιβάλ Γάτας στην Ελλάδα

Τι νομιζεις σε εσενα δεν θα ερθει κανεις???????? Κοιτα να λειπεις ε!!!
Οποτε αρχιζουμε με λιστα παραθαλάσσιων στην περιοχη.... Ποσα δωματια εχετε, μεγεθος αυλης... και βλέπουμε! :P:P:P

εσένα θα σου κρατήσω θέση στα κεραμίδια μιας και νιαυουρίζεις και τέλεια να ξέρουν και οι άλλοι τι είμαστε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νιαουυυυυυ ..... !!!!! Θα ειμαι κατι σαν χαρτης δηλαδη για να μας βρουν και οι αλλες????!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι πολυ γρια για καμπινγκ.... (και παλι δε ξερω αλλα λεω τωρα... εχω να κανω καμπινγκ απο 22 χρονων!)

Χμ... Νομιζω προτιμω ενα ξενοδοχειο που να προσφερει και υπηρεσιες ταξι (λεω τωρα η χαζη μελαχροινη) αλλα να μπορω να παρω μαζι μου και το Φρουφρουδενιο μου (ξεκαθαριζω .. ξαναμανα, ειναι σκυλος, ντατς??:mad:), το Ρωμαιο μου και ισως και το Μαρκο αν ολα πανε καλα..

Λεω τωρα εγω η βλαμμενη και αν εχεις κατι σχετικο Αβανα, στειλε μου πμ η παρε με τλφ!

Φιλακια
Φρουφρου

αυτο με τα πετς θα το συντονησουμε γιατι κι εγω δεν παω πουθαινα χωρις τον λαο μου:lol::lol:

Παιδιά μια αναλαμπή εξυπνάδας,δεν το διωργανώνουμε λιγό καλύτερα από δω,δηλαδή πουλμαν και τέτοια,όποιος ξέρει περισσότερα από μένα τέλος πάντων:blink::blink::blink::blink::rolleyes::rolleyes:

Παιδιά μια αναλαμπή εξυπνάδας,δεν το διωργανώνουμε λιγό καλύτερα από δω,δηλαδή πουλμαν και τέτοια,όποιος ξέρει περισσότερα από μένα τέλος πάντων:blink::blink::blink::blink::rolleyes::rolleyes:

το θέμα δεν είναι πως θα έρθετε αλλα να έρθετε ...... 'αντε εγω σας περιμένω.....:up::up::up::up:

Ωραία αρχίζω σιγά σιγά και ελπίζω Αυγουτο να΄μαι εκεί:lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραία αρχίζω σιγά σιγά και ελπίζω Αυγουτο να΄μαι εκεί:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ σου είπα και τηλεφνικά όποτε θέλεις,,,,,:up::up::up::up:

να φερω και τις γατες????
και που θα μεινουν??????
(1η φορα καμπινγκ με γατες θα εχει φαση εε raisa μου χρωστας διαμονη 4 αστερων ξερεις εσυ);););)

σουμα μερος ενα.

λιστα διαμονης οπως ( εχει διαμορφωθει εως τωρα)
για οποιαδηποτε αλλαγη στειλτε μου πμ
για πουλμαν το εξεταζουμε αλλα οσοι παρουμε αμαξια θα παρουμε και καποιους μαζι μας!!!:happy:

1.yiasmin1 ξενοδοχειο
2.raisa εξοχικο
3.Μαγισσα εξοχικο
4.ποπι ( ?)
5.Νιαρ ξενοδοχειο
6.niki ξενοδοχειο
7.nota ξενοδοχειο
8.moukelis (?)
9.fru_fru ξενοδοχειο
10.drusilia θα την απαγαγω χχχχ
11. havana σκηνη
12 fantom girl σκηνη
13. ruko σκηνη

μαλλον για συνεδριο γατας το κοβω με τοσοσ ξενοδοχειο που θα πεσει.χχχχ:lol::lol::lol::lol:
οι ξενοδοχιατοι αν φερετε δευτερο ατομο κολληταρι, η συζηγο , η ταιρι βρε αδερφε στελτε μου πμ να κανονηστουμε με κρατησεις κτλ......!!!!!!!

περιμενουμε κι αλλους ε!!!!!!!!
αντε δηλωθειτε
χιχιχιχι:P

Εχεις σκεφτει να το κανουμε σε ξανοδοχειο τελικα? Ειμαστε κουρασμενα παλικαρια καθως φαινεται... ενα ωραιο cozy ξενοδοχειακι η δωνματια θα τα κελιναμε κι ολοκληρα οπως παει.. το εξοχικο μου ειναι μακρυα δυστυχως Για τη Νεα Καλλικρταεια λες? κοντα στη νεα τριγλια???

GEORGALAS
Νέα Καλλικράτεια​
Hotel

cam.gif
ATLANTIS
Νέα Καλλικράτεια​
MYKONOS PARADISE
Νέα Καλλικράτεια​
Hotel

ALKYONIS
Νέα Καλλικράτεια​
Hotel

APOLLO SPORTS
Νέα Καλλικράτεια​
Hotel

BIRDAS
Νέα Καλλικράτεια​

CARIATIS
Νέα Καλλικράτεια​
Hotel

GAVEZOS
Νέα Καλλικράτεια​

MALLAS
Νέα Καλλικράτεια​

MIKES
Νέα Καλλικράτεια​
Hotel

ma_chalk.gif

γιασμιν οπως βλεπεις το ξενοδοχειο θα παιξει ..αν ηταν κοζι θα ηταν σιγουρα πιο δελεαρ
δεν μπορω τα πολυ στημενα ξενοδοχειαα το προβλημα ειναι οτι οι δραστηριοτητες ενος τετοιου τυπου φεστιβαλ διαμορφωνονται ευκολοτερα σε υπαιθρια καμπινγκ
πχ συναυλια, συζητησεις,κτλ που θα λαβουν χωρα ??
ειανι ενα ερωτημα..
αλλα φυσικα σκοπος ειναι να περασουμε καλα και οχι να σκευρωσουμε...:)
αλλα ειμαστε ακομη στην αρχη μονο 12 ατομα, θα περιμενουμε λιγο καιρο ακομα να αυξηθουν οι συμεμτοχες για να κελισουμε μεχρι και την τελευταια λεπτομερια.

Εχει εικονες στα 3 πρωτα πιο θεωρεις πιο cozy? (εγω κανενα αλλα μεταξυ μας αυτο)

Ως χαμενη παντα στο τριτο συννεφακι δεξια, ισως βρουμε και κανενα σπιτι εκει να νοικιασουμε μια ομαδα για ενα σ/κο..:hmm:

Pets allowed

Ξενοδοχείο MALLAS

15447.jpg

Υπεύθυνος : Μάλλας Μιχαήλ
Τηλ. : +30 23990 22649
Fax : +30 23990 48482
Διεύθυνση : Χατζαργυρού 12 Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδική Μακεδονία
T.Κ. : 63080
Πόλη : Νέα Καλλικράτεια
Χώρα : Ελλάδα

Ώρα αναχώρησης : 11:00
Ώρα άφιξης : 13:00

κανενα ..ειναι πολυ τσιμεντε...
μαλλον για κανενα αγροτουριστικο ξενωνα μας κοβω....:)
λιγο πετρα ξυλο και πουπουλενια στρωματα.;)

θα το ψαξουμε και θα επιστρεψουμε προτασεις και τιμες !!!!!!!

Κι εγώ θέλω να έρθω - εκτός απροόπτου. Προτιμώ το κάμπινγκ.:)

Αχαχα ψαχνοντας δειτε τι βρηκα στην Καλλικρατεια https://www.mykonosparadise.com/customer/home.php?cat=374

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back