2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

NatasaA

Νεοφερμένο μέλος

Ο NatasaA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Βρήκα σήμερα το πρωι 2 γατάκια σε σακούλα στα σκουπίδια. Ένα τρίτο είχε πεθάνει δυστυχως. Τα ταιζω από το πρωί με ειδ.γάλα, μπιμπερό, τα έχω σε κούτα με θερμοφόρα, τους έβαλα και λάμπα από πάνω.Το κάνω πρώτη φορά αυτό αλλά ευτυχώς είναι πολύς ο κόσμος που ξέρει κ δίνει οδηγίες.
Έχω ένα άγχος με το αν ενεργούνται..προσπαθώ να τα βοηθήσω αλλά δεν είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα...
Ζητάω 2 πράγματα:
-Κάποιον που να θέλει να τα αναλάβει αυτές τις μέρες γιατί δουλεύω τα πρωινά..Για αύριο κάτι θα κάνω, αλλά από Δευτέρα....:(
-Κάποιον που να θέλει το ένα γενικά. Για το άλλο βρέθηκε ήδη.
Επίσης, ότι πληροφορία έχετε να δώσετε είναι ευπρόσδεκτη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gatakia3.jpg
    gatakia3.jpg
    165,5 KB · Εμφανίσεις: 79
  • DSC01375.jpg
    DSC01375.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 91
  • DSC01373.jpg
    DSC01373.jpg
    234,2 KB · Εμφανίσεις: 99
Νατάσα, καλησπέρα. Όσο κρατάς τα γατάκια ζεστά, τα ταΐζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τα τρίβεις με νωπή πετσέτα για να κάνουν τσίσα, μη φοβάσαι, τα πας καλά;) Απόψε θα έχεις ένα ψιλοξενύχτι για τάισμα ανά τρίωρο, αλλά έτσι είναι οι μωρομάνες!

Βάλε φωτογραφίες των γατιών (αν και, τι φωτογραφίες να βάλεις τώρα, αυτά θα είναι σαν ποντικάκια:)). Πάντως, γενικά να ξέρεις, οι φωτό βοηθούν πολύ στις υιοθεσίες.

Καλό κουράγιο γι'απόψε και θα να μας κρατάς ενήμερους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν ΜΠΡΑΒΟ που τα μάζεψες!!!:)
Απο ότι διάβασα τα πάς μια χαρά, για να ενεργηθούν τα πρέπει να τρίψεις τα γενν όργανα με λίγο βρεγμένο βαμβάκι. Διάβασε και το άρθρο.

Τώρα λύση δεν μπορώ να σου δώσω μιάς και δεν είμαι και στην Αθήνα. Για να βρείς σπίτι για το άλλο, περίμενε πρώτα να μεγαλώσει λιγάκι, να το βγάλεις φωτο και να κάνεις μια κανονική αγγελία.:)

Και παλι μπράβο, ξέρω πόσο δύσκολο είναι.

Νατάσα, καλημέρα. Πες μας πως ξημερώσατε με τα γατάκια, είναι καλά, τρώνε, τσιρίζουν;:)

Περιμένουμε νέα

Καλημέρα! Φαίνονται εντάξει. Φάγανε 2 φορές μέσα στη νύχτα. Έχει ξεθαρέψει κ το δεύτερο που σου είχα πει ότι είναι πεσμένο. Το μόνο μου άγχος είναι ότι δεν κάνουν κακα. Κάνουν μόνο τσίσα.... Οι κοιλίτσες τους είναι πρησμένες....
Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια. Κάποιος να μπορεί να τα αναλάβει για μερικές μέρες μετά το ΣΚ. Παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πάρει ένα τηλ στο 6937434362. Όχι για μόνιμα, για κάποιες μέρες....να βοηθήσει γιατί όπως ξέρετε μάλλον οι περισσότεροι είναι πάρα πού απαιτητική αυτή η διαδικασία.
Ευχαριστώ!

Νατάσα καλημέρα, πριν λίγες μέρες μάζεψα κι εγώ ένα τυφλό από τον δρόμο και πέρασα τα ίδια με σένα. Πρέπει να τους κάνεις και εσωτερική αποπαρασίτωση. Αν έχουν βγάλει δοντάκια μπορείς να τα ταίσεις νερωμένη κονσερβούλα της Hills την a/d που είναι για τέτοιες περιπτώσεις. Δυστηχώς τα πρωινά δουλεύω κι εγώ. Σκοπεύεις να φύγεις και θες βοήθεια για λίγες μέρες?

Γεωργία καλημέρα, είναι πάρα πολύ μικρά...2-3 ημερών... Οπότε είναι πολύ νωρίς για αποπαρασίτωση υποθέτω...
Βασικά, θα έχω πρόβλημα με τη δουλειά μου γιατί δεν μπορώ να ξενυχτάω κάθε μέρα και επιπλέον δεν έχω τι να τα κάνω κάθε πρωί....:(
Σήμερα είμαι οκ και το ΣΚ θα τα φροντίσω αλλά από τη Δευτέρα ξεκινάει η δουλειά και θα ήθελα βοήθεια από κάποιον που ξέρει πολύ καλά τι να κάνει με αυτά τα πανέμορφα πλασματάκια. Ευτυχώς, βλέπω ότι σε αυτό το site είστε πολλοί που γνωρίζετε καλύτερα από μενα....:)

Παιδιά, αν υπάρχει κάποιος που δεν εργάζεται αυτήν την περίοδο και μπορεί να βοηθήσει να σωθούν αυτά τα μωράκια, ας προσφερθεί, διότι είναι κρίμα και γι'αυτά αλλά και για την καλοσύνη που έδειξε η κοπέλα και τα γλίτωσε από τον κάδο... Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να μετατραπούν αυτά τα "ποντικάκια" σε γάτες:cat:

Πριν από μερικά χρόνια που έμεινα σπίτι για ένα μήνα, μεγάλωσα 5 βρέφη με αυτόν τον τρόπο...:)

Νατάσα, καλωσήρθες στο MyCat και μπράβο σου που έσωσες τα γατάκια και προσπαθείς τόσο γι' αυτά!!:)
Δυστυχώς, δουλεύω κι εγώ, οπότε έχω τους ίδιους περιορισμούς μ' εσένα... Επειδή όμως φιλοξενούσα κι εγώ πριν λίγο καιρό μωράκια, αν θέλεις κάποια βοήθεια, να σου δείξω π.χ. πώς να τα ταΐζεις με το μπιμπερό και πώς να τα βοηθάς να ουρήσουν/αφοδεύσουν, ευχαρίστως!

Πρέπει να επιμένεις λόγο με το ελαφρύ τρίψιμο στην περιοχή για να κανουν κακακια....

Επίσης αν θέλεις γράψε την περιοχή που μένεις.. γιατί το Αθήνα δεν βοηθάει και πολύ, μπορεί να έχεις κάποιοα κοπέλα ΠΟΛΥ κοντά σου και να μην το ξέρεις.

Εγώ κάθομαι τόσον καιρό και από βδομάδα πάω για δουλειά. :/: Αλλιώς θα βοηθούσα.

Όταν είχα βρει κάτι γατάκια στην ίδια κατάσταση τα έιχα ''πασσάρει'' σε μια γάτα που μόλις είχε γεννήσει. Είναι γενικώς δύσκολο να την πείσεις ότι είναι δικά της αλλά τα είχα καταφέρει.
Την είχα χαϊδέψει με ένα υγρό πανάκι που είχα βάλει λίγο βούτυρο για να τις ''πάρω'' μυρωδιά. Μετά τύλιξα τα γατάκια σε αυτό. Την επόμενη φορά που ήρθε η γάτα να τα ταΐσει έπιασα το ένα για να σκούζει και αμέσως η μαμά άρχισε να το ψάχνει.
Τελικά πήρε το ένα και το πήγε στη φωλιά της. Την επόμενη μέρα κάναμε το ίδιο και για το άλλο και το τρίτο της το πήγαμε εμείς.
Τα υιοθέτησε και τα μεγάλωσε σαν δικά της.
Από κει που είχε κάνει 3, βρέθηκε με 6 χωρίς να το καταλάβει.
Αφού λέγαμε ότι δεν θα ξανάρθει για φαΐ... Κάθε φορά που έτρωγε η άμοιρη μεγάλωνε και η οικογένεια!
Λέω μήπως υπάρχει κανείς που να έχει γεννήσει η γάτα του και μπορεί να τα αναλάβει για λίγο.

Είχαμε πρόοδο με τα κακάκια...

Επίσης, τα πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι είναι 4-5 ημερών, υγιέστατα (προς το παρόν). Μου έδωσε και ένα "kitten boost", ειδικό για νεογέννητα γατάκια. Τους δίνει ενέργεια.

Συνεχίζω να ψάχνω βοήθεια για ντάντεμα κυρίως πρωινά...

Eixame proodo me ta kakakia....

episis, ta piga ston ktiniatro kai mou eipe oti einai 4-5 imerwn, ugeiestata (pros to paron). Mou edwse kai ena "kitten boost", eidiko gia neogennita gatakia. tous dinei energeia.

Sunexizw na psaxnw boi8eia gia ntantema kuriws prwina..
Νατάσα μου, όπως ίσως θα πρόσεξες και στην προειδοποίηση με κόκκινα γράμματα πάνω από το πλαίσιο επεξεργασίας κειμένου, τα greeklish δεν επιτρέπονται από τους κανόνες του MyCat. Το μήνυμά σου διορθώθηκε.

Χαίρομαι πολύ που τα βρήκε καλά ο γιατρός τα μωράκια!! :up:

Τα βλέπω με το μπιμπερό και σκέφτομαι τι δέσιμο είναι να ταίζεις έτσι μία τέτοια άμοιρη (εννοώ ότι δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του) ψυχούλα...Δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να τα αποχωριστώ. Είναι μαγικό συναίσθημα

Ψυχούλες μου. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τα ταίζει τα πρωινά να μπορέσουν να μεγαλώσουν υγιή. Μπράβο σου που τα μάζεψες πάντως!

Τα βλέπω με το μπιμπερό και σκέφτομαι τι δέσιμο είναι να ταίζεις έτσι μία τέτοια άμοιρη (εννοώ ότι δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του) ψυχούλα...Δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να τα αποχωριστώ. Είναι μαγικό συναίσθημα

Πράγματι... είναι μοναδικό συναίσθημα, είτε γατάκι είτε σκυλάκι είτε σπουργιτάκι...είτε οτιδήποτε.!!:cry::redface:

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τους βρείς και τέλεια σπιτάκια!!:)

ευχομαστε και μεις με τη σειρα μας οτι καλυτερο για τα γατακια.............:/::/::/:

ευχομαστε και μεις με τη σειρα μας οτι καλυτερο για τα γατακια.............:/::/::/:

Κι εμείς!! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!!

ΥΓ.Αχ αυτό το ποδάρι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back