stellak
Διάσημο μέλος
αααα δεν τα γλυτωνειςΤα παιδια μια χαρα μην σου πω τσακωνομαστε γιατι θελουν να τα ταισουν και δεν τα αφηνω
Οσοσ για το Μυρτο μια εικονα 1000 λεξεις
![]()
Μα τι κάνει ο Μυρτούλης εκεί; Κλείνει τα ματάκια να μη βλέπει τα μωρά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Το ασπρο γκρι ειναι απιστευτο χουρχουριζει σαν τρελο.κανει ζυμαρακια και γυρναει να χαιδεψω την κοιλουμπα του
φωτο αφου καθαριστουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Μα τι κάνει ο Μυρτούλης εκεί; Κλείνει τα ματάκια να μη βλέπει τα μωρά;![]()
λεει oh no

stellak
Διάσημο μέλος
λεει oh no![]()

Αφού σου μιλάει ακόμα μετά από τόσα γατιά που του έχεις κουβαλήσει κατά καιρούς... ε, δικαιούται να απελπίζεται, εδώ που τα λέμε. Μην ξεκινήσει κι έρθει στο Γαλάτσι, φοβάμαι, αν καταλάβει ΠΟΙΟΣ είναι ο "ηθικός αυτουργός" της φιλοξενίας αυτής...

Πες μας για τα μωράκια περισσότερα, αφού ξέρεις, ΖΗΛΕΥΟΥΜΕΕΕΕ
Και βέβαια φωτό, κι ας μην έχετε καθαριστεί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
λεει oh no![]()
Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ σαν "Α ρε μανα που με βρήκε"

myrtos
Δραστήριο μέλος
αμα σου λεω καρμπον.....Φωτο φωτο φωτο,να θυμηθουμε την παιδικη μας ηλικια!
δεν μπορεσα να τα βγαλω καλα γιατι πειναγανε και η κουνιοντουσαν ή στα χερια μου ψαχνανε το γαλα
ξεθαρεψε και ο μπουας Νατασσα
( μπουας = γκρι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος

:greycat::greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Αφού σου μιλάει ακόμα μετά από τόσα γατιά που του έχεις κουβαλήσει κατά καιρούς... ε, δικαιούται να απελπίζεται, εδώ που τα λέμε. Μην ξεκινήσει κι έρθει στο Γαλάτσι, φοβάμαι, αν καταλάβει ΠΟΙΟΣ είναι ο "ηθικός αυτουργός" της φιλοξενίας αυτής...![]()
ταφος εγω

δεν μου μιλαει βρηκε αλλου και αγαπησε:cry::cry: Μου πεταξε ενα δεν -μας χεζεις ρε μανα -και μετα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες

Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

Παρεπιπτόντως ο Μύρτος είναι Ο ΓΑΤΟΣ!!!!!!! Κούκλος σκέτος!!
moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Πω πω ομορφιες...Ο Μύρτος κεραμιδακι είναι;
Δωράκι μήπως ζεις deja vu βλέποντας τα μωρούλια? Σαν να βλέπω τον Σείριο και την αδερφή του είναι

Τα μωρά έχουν βρει σπιτάκια για όταν μεγαλώσουν?
moukelis
Επιφανές μέλος

NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Το άλλο το θέλει ένας γνωστός αλλά δεν έχει περάσει ακόμη εξαντλητικό
interview..Παντως, μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα τα αγαπάει πολύ θα φιλοξενούνται σπίτι μου - αφού μου τα παραδόσει η Αμαλία (Myrtos). Είναι ευαίσθητα γατάκια, πρέπει να αγαπηθούν πολύ!!
Οπότε, αν ξέρεται κάποιον γατόπληκτο
που ψάχνει για πανέμορφο γατάκι τότε να μας τον προτείνετε...
aalyah
Διάσημο μέλος
ναι, το ένα θα το πάρει μια κοπέλα σίγουρα...
Το άλλο το θέλει ένας γνωστός αλλά δεν έχει περάσει ακόμη εξαντλητικόinterview..
Παντως, μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα τα αγαπάει πολύ θα φιλοξενούνται σπίτι μου - αφού μου τα παραδόσει η Αμαλία (Myrtos). Είναι ευαίσθητα γατάκια, πρέπει να αγαπηθούν πολύ!!
Οπότε, αν ξέρεται κάποιον γατόπληκτοπου ψάχνει για πανέμορφο γατάκι τότε να μας τον προτείνετε...
![]()
Ποιο έχει μείνει? Για να βρει γατογονιό εννοώ. Να ξέρουμε για να παραπέμπουμε ενδιαφερόμενους

myrtos
Δραστήριο μέλος
ωχ
παιδια εχει απιστευτο τριχωμα.Μουκελης ο Μυρτος ειναι ολα τα κεραμιδια του σπιτιου μαζι
.Αμα σου δειξω φωτο του μικρο θα καταλαβεις ,ασχημος με μεγαλα αυτια

σαν περηφανη γατομαμα του σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool