ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλεος πια με τους ασυνείδητους και κανιβαλιστές!Στα σκουπίδια οι ψυχούλες μα τι άνθρωποι είναι αυτοί;Δεν μπορώ να το διανοηθώ να πετάμε ζωντανά πλάσματα στα σκουπίδια μα είναι δυνατόν;Ώρες ώρες σκέφτομαι όσο χαζό και να ακουστεί αυτό να μπορούσαν να μιλήσουν τα καόμοιρα μήπως άλλαζε κάτι γι αυτά προς το καλύτερο.
Μπράβο σου και πάλι που τα φροντίζεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η το αλλο καλο θα ηταν μηπως καποιος ανεργος ανθρωπος σου εκανε cat sitting και πηγαινε να τα φροντιζει σπιτι σου. εχω ειδοποιησει το Κτηνιατρικο Κεντρο Γατας να οργανωθουν να βρουν κι εκει καποιον καλο ανθρωπο να το κανει αυτο αν θες παρτους ενα τηλ μηπως και βρηκαν. www.catvetcenter.gr
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα Σάββατο, τα γατάκια ξυπνήσαν με "γλυκές" φωνούλες, φαίνονται υγειέστατα, τρώνε, ενεργούνται, κοιμούνται, νιαουρίζουν!!!
Εξακολουθώ να ψάχνω για υπεύθυνη βοήθεια τα πρωϊνά.
Ευχαριστώ!
Ν
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τον ενδιαφέρον σας και κυρίως την ΣτέλλαΚ που βοήθησε να βρούμε ανάδοχη οικογένεια μέσα από το MyCat (Myrtos) στα γατίνια μέχρι να μπορούν να σταθούν στα ποδαράκια τους. Ευχαριστώ πολύ Myrto και σένα!
Μακάρι όλα να πάνε καλά!
ΝατάσαΑ
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Όμως, πάνω από όλα, θέλω πραγματικά να σου πω ένα μεγάλο μπράβο όχι μόνο γιατί μάζεψες τα μωρά και, προκειμένου να μην αφήσεις στη μέση την προσπάθεια, τα πηγαινόφερνες και στη δουλειά σου (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό...) αλλά κυρίως διότι από την αρχή έδειξες μια εξαιρετικά υπεύθυνη συμπεριφορά, πρωτόγνωρη για άνθρωπο που δεν έχει ήδη γατί στο σπίτι του.
Αμαλία μου, τι να πω για τη δική σου προθυμία, εμείς τα ξαναείπαμε
Τώρα δεν ανησυχούμε πια για τα "σπόρια", είναι σε πολύ καλά χέρια!Μακάρι να πάνε όλα καλά για τα μωράκια, ήταν τυχερά μέσα στην ατυχία τους κι εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν έτσι!
Α, και... κάτι ακόμα: Νατάσα, την πάτησες!
έχεις καταχωρηθεί ήδη στη λίστα με τους most wanted υποψήφιους γατογονείς!
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος

Νατ
ria23
Διάσημο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος

) Μόνο που το σκέφτηκα ο Μύρτος έκανε χχχχχχχχχχχ

. Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιες φορές στα κακά βγάζουν λίγο κοκκινο?τι ?Νομίζω ότι είναι ερεθισμός πρωκτού. Χτες μόνο το κάνανε

stellak
Διάσημο μέλος
Γατουλάκια, να παίξετε και ΛΟΤΤΟ, μπορεί να κερδίσετε με τέτοια τύχη που έχετε...Αμαλία μου πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου ή ακόμα και τον Αίλουρο, σίγουρα θα ξέρουν να σου απαντήσουν πιο εμπεριστατωμένα από εμάς... εγώ σίγουρα δεν ξέρω τι να είναι αυτό το σύμπτωμα.

NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό με το κοκκινάκι το έκανε και το Σάββατο....
. Μια φορά, πολύ λίγο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Για το αιματάκι στα κακά τους, πάρε καλύτερα έναν κτηνίατρο τηλέφωνο να ρωτήσεις, για καλό και για κακό. Αν είναι έντονο κόκκινο, νομίζω πως δεν είναι τόσο ανησυχητικό γιατί σημαίνει ότι προέρχεται από κάποιον ερεθισμό στο τελευταίο τμήμα του εντέρου. Το σκούρο κόκκινο, που είναι απ'το στομάχι, είναι κάπως πιο σοβαρό...
myrtos
Δραστήριο μέλος
.Πηρα το γιατρο που τα ειδε αλλα δεν ειναι εκει .θα παρω το απογευμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
μπα ειναι πολυ λιγο και οχι συνεχεια.τη νυχτα και σημερα ηταν πεντακαθαρα.Πηρα το γιατρο που τα ειδε αλλα δεν ειναι εκει .θα παρω το απογευμα
οτι μαθεις να μας στειλεις μνμ να ξερουμε πως πανω τα νινακια!!!!!!!!

myrtos
Δραστήριο μέλος
οτι μαθεις να μας στειλεις μνμ να ξερουμε πως πανω τα νινακια!!!!!!!!![]()
ναι

myrtos
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μπραβο σε όλους σας και κυρίως στον Μύρτο και τα δίποδα αδελφάκια του που δέχονται να μοιράζονται την μαμα τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
αχ μωρέ εχασα ευκαιρία να δώ μωροκοιλούμπαΜπραβο σε όλους σας και κυρίως στον Μύρτο και τα δίποδα αδελφάκια του που δέχονται να μοιράζονται την μαμα τους.
αααα δεν τα γλυτωνεις
Τα παιδια μια χαρα μην σου πω τσακωνομαστε γιατι θελουν να τα ταισουν και δεν τα αφηνω
Παντως συγκινηθικα .Ο μεγαλος μου γιος μου προτεινε να σηκωνεται αυτος το βραδυ
Οσοσ για το Μυρτο μια εικονα 1000 λεξεις
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool