2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

Myrto??? Ξέρεις να κάνεις ενέσεις??:( Θέλει γιατρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχουτο το κουκλί μου! Έυχομαι να γίνει καλά και να ξεπεράσει τον οποιονδήποτε κίνδυνό. Ψυχούλα μου :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να το ξεπεράσει...
Πάντως, το ότι έχει το κουράγιο να φωνάζει νομίζω πως είναι καλό σημάδι. Συνήθως τα γατάκια που έχουν σοβαρό πρόβλημα πέφτουν σε λήθαργο. Τρώει καθόλου εκτός απ'το ζαχαρόνερο;

Εκτος του οτι φωναζει τί δεν παει καλα; κουραγιο μωρακι, θα γινεις καλα.

:bye::bye::bye:εφυγε στην αγκαλια μου......δεν μπορω να πω αλλα τωρα....

Δεν ήθελα να το πω πριν... αλλά ήταν η κραυγή θανάτου... και δεν μπορείς πλέον να κάνεις τίποτα...

γειά σου μικρούλη.:cry::bye::bye::bye:

:bye::bye::bye:εφυγε στην αγκαλια μου......δεν μπορω να πω αλλα τωρα....

Καλό ταξίδι μικρό γλυκό κουκλάκι :bye:

Η ζωή σου εδώ ήταν σύντομη αλλά εκεί που πας θα είσαι ευτυχισμένο.

Myrtos κουράγιο. Τουλάχιστον έφυγε μέσα στην φροντίδα και στην ζεστασιά! Εκανες ότι μπορούσες. Ας αναπαυτεί τουλάχιστον τώρα να μην υποφέρει άλλο απο οτιδήποτε το βασάνιζε. :cry::cry:

Αμαλία μου, του προσέφερες ό,τι καλύτερο...:(

Αντε μωρε...Καλο του ταξιδι...:(

:cry:

Αχ, γιατί πρέπει η ζωή να είναι τόσο δύσκολη; Αμαλία μου, δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά... Ξέρω μόνο πόσα έκανες γι'αυτό το μωρό και δεν σου αξίζει αυτός ο πόνος.

Καλό ταξίδι ματάκια:bye:

καλο ταξιδι στην ψυχουλα κουραγιο αμαλια!!!!:bye::cry::cry:

Ευχαριστώ για τα μνήματα συμπαράστασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέροντας την κατάληξη πάλι το ίδιο θα έκανα..Το μικρούλη ήταν πάντα το πιο μικρό ,λιγότερο φαγητό ,δεν φώναζε αλλά έτρωγε και έκανε την ανάγκη του. Κάποια στιγμή άκουσα κάποιες απίστευτες φωνές ( όχι κανονικές ) και επειδή ήταν ώρα φαγητού νόμιζα ότι του την έπεσε το μεγάλο .Τι να πω ….το μικρό κατάληξε στην αγκαλιά μου κάτω από τις κουβέρτες για να είναι ζεστό. Κρίμα….
Ο κτηνίατρος έμεινε και αυτός.
Έτσι τώρα επικεντρωνόμαστε στο άσπρο γκρι. Ας πάνε τουλάχιστον όλα καλά για αυτό…. Έχει ανοίξει τα ματάκια του και είναι μια γλύκα .
Θέλω να αναφέρω ότι και η Νατάσσα περνάει ζόρια. Είναι από τα πιο υπεύθυνα άτομα που έχω γνωρίσει. Μπορεί να μην πολυγραφει αλλά είναι δίπλα μου όλες τις μέρες.
Όσο κι αν ξέρουμε ότι οι πιθανότητες είναι κατά μας δεν θα σταματήσω να πιστεύω ότι έστω για το ένα που θα σωθεί από τα πολλά αξίζει η προσπάθεια.
καλο ταξίδι μικρουλι:bye::bye:.

Σιγουρα αξιζει η προσπαθεια οχι μονο για την αγαπη που παιρνεις ταιζοντας και φροντιζοντας αυτα τα πλασματακια αλλα και για την αγαπη που παίρνουν αυτα.
Ολες μου τις ευχές για το ασπρογκρι τερατακι, να μεγαλωσει γερο και δυνατο.

:cry: Πω-πω...πάγωσα τώρα! Αχ, Μύρτος κουράγιο. Μακάρι να έβρισκαν όλες οι ψυχούλες τη στοργή και την αγάπη που τους έδωσες εσύ.

.........τα νεα απο το μετωπο.....:)

Συνημμένα

• Φωτογραφία0025.jpg
    Φωτογραφία0025.jpg
    60 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Φωτογραφία0019.jpg
    Φωτογραφία0019.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Φωτογραφία0031.jpg
    Φωτογραφία0031.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Φωτογραφία0037.jpg
    Φωτογραφία0037.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Φωτογραφία0040.jpg
    Φωτογραφία0040.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 45
Αχ, το βρέφος μας άνοιξε ματάκια και μπουσούλησε!:) Αμαλία μου, μπράβο και πάλι, είσαι φο-βε-ρη μάνα. Στείλ'του ένα φιλάκι, γιατί αν του το δώσεις, τόσο μικρό που είναι, θα κουδουνίσει το κεφάλι του:blink:
:lol:

Καλό μου:redface: ψυχούλα είναι. Μεγαλώνει σε πολύ καλά χέρια με όλη την αγαπη του κόσμου πανω του:)

Καρδιάαααα μουουουου :inlove:
(Αμαλία, να σε δω πώς θα το αποχωριστείς...)

(Αμαλία, να σε δω πώς θα το αποχωριστείς...)

δεν θα το αποχωριστω.Θα πω μου το πηρε ο Μυρτος:P:P σσσσσσ μην ακουσει η Νατασσα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back