julia
Διακεκριμένο μέλος
Θέλει γιατρό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Πάντως, το ότι έχει το κουράγιο να φωνάζει νομίζω πως είναι καλό σημάδι. Συνήθως τα γατάκια που έχουν σοβαρό πρόβλημα πέφτουν σε λήθαργο. Τρώει καθόλου εκτός απ'το ζαχαρόνερο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

εφυγε στην αγκαλια μου......δεν μπορω να πω αλλα τωρα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
γειά σου μικρούλη.:cry:

aalyah
Διάσημο μέλος
εφυγε στην αγκαλια μου......δεν μπορω να πω αλλα τωρα....
Καλό ταξίδι μικρό γλυκό κουκλάκι

Η ζωή σου εδώ ήταν σύντομη αλλά εκεί που πας θα είσαι ευτυχισμένο.
Myrtos κουράγιο. Τουλάχιστον έφυγε μέσα στην φροντίδα και στην ζεστασιά! Εκανες ότι μπορούσες. Ας αναπαυτεί τουλάχιστον τώρα να μην υποφέρει άλλο απο οτιδήποτε το βασάνιζε. :cry::cry:
aretha
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Αχ, γιατί πρέπει η ζωή να είναι τόσο δύσκολη; Αμαλία μου, δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά... Ξέρω μόνο πόσα έκανες γι'αυτό το μωρό και δεν σου αξίζει αυτός ο πόνος.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ο κτηνίατρος έμεινε και αυτός.
Έτσι τώρα επικεντρωνόμαστε στο άσπρο γκρι. Ας πάνε τουλάχιστον όλα καλά για αυτό…. Έχει ανοίξει τα ματάκια του και είναι μια γλύκα .
Θέλω να αναφέρω ότι και η Νατάσσα περνάει ζόρια. Είναι από τα πιο υπεύθυνα άτομα που έχω γνωρίσει. Μπορεί να μην πολυγραφει αλλά είναι δίπλα μου όλες τις μέρες.
Όσο κι αν ξέρουμε ότι οι πιθανότητες είναι κατά μας δεν θα σταματήσω να πιστεύω ότι έστω για το ένα που θα σωθεί από τα πολλά αξίζει η προσπάθεια.
καλο ταξίδι μικρουλι

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ολες μου τις ευχές για το ασπρογκρι τερατακι, να μεγαλωσει γερο και δυνατο.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Αμαλία μου, μπράβο και πάλι, είσαι φο-βε-ρη μάνα. Στείλ'του ένα φιλάκι, γιατί αν του το δώσεις, τόσο μικρό που είναι, θα κουδουνίσει το κεφάλι του

Κείρα
Δραστήριο μέλος
ψυχούλα είναι. Μεγαλώνει σε πολύ καλά χέρια με όλη την αγαπη του κόσμου πανω του
aretha
Περιβόητο μέλος

(Αμαλία, να σε δω πώς θα το αποχωριστείς...)
myrtos
Δραστήριο μέλος
(Αμαλία, να σε δω πώς θα το αποχωριστείς...)
δεν θα το αποχωριστω.Θα πω μου το πηρε ο Μυρτος

σσσσσσ μην ακουσει η Νατασσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool