NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Οχι δεν είναι ανάγκη να στειρωθεί άμεσα. Απλά δεν ξέρω και πόσο άμεσα μπορεί να ξαναπιάσει γατινάκια. Δεν μπορώ να φανταστώ να ξαναδώ γατάκια στο ίδιο σημείο...και περνάω από αυτό το σημείο κάθε μέρα....
Το πρόβλημα με τη γάτα είναι ότι εγώ δεν έχω μέρος να την πάω....Δυστυχώς, σπίτι μου δεν γίνεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση/πρόταση σε αυτό, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
)Τα νεα απο το μετωπο ειναι καλα
τρωμε χε....με χουρχουριζουμε και κανουμε ζυμαρακια.Εχουμε αρχισει ομως και απαιτουμε αγκαλιτσες χεχε το σκατο .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
myrtos
Δραστήριο μέλος
Έτσι τέτοια ν'ακούω!!! Ελεφαντάκι σε μικρή έκδοση![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
egw kanw genikes erwtiseis giati den 3erw kai polla gia gatinia, δεν έχω ιδέα για στειρώσεις...ρωτάω να μαθαίνω γιατί - τουλάχιστον προς το παρόν - έχω πάθει μια ψύχωση με τον γατόκοσμο.
Οχι δεν είναι ανάγκη να στειρωθεί άμεσα. Απλά δεν ξέρω και πόσο άμεσα μπορεί να ξαναπιάσει γατινάκια. Δεν μπορώ να φανταστώ να ξαναδώ γατάκια στο ίδιο σημείο...και περνάω από αυτό το σημείο κάθε μέρα....
Το πρόβλημα με τη γάτα είναι ότι εγώ δεν έχω μέρος να την πάω....Δυστυχώς, σπίτι μου δεν γίνεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση/πρόταση σε αυτό, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο....![]()
Αν μπορεις δεις αν εχει γαλα για αρχη .Παμε βημα βημα

moukelis
Επιφανές μέλος
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
σήμερα το πρωί πέρασα αλλά δεν ήταν εκεί. θα ξαναδώ το απόγευμα.
καλημέρα!
Κείρα
Δραστήριο μέλος

πολυ ψυχουλες!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
λοιπόν, την είδα την γατούλα. Είναι αδιανόητα χαδάρια και δεν θα πιστεψετε...είδα και τον μπαμπά να την ακολουθεί ο οποίος είναι ίδιος το ασπρο-γκρι γατάκι. Αυτός είναι φοβιτσιάρης!!!
Προσπάθησα να πιέσω τις ρογίτσες της, αλλά δεν έβγαλε γάλα. Ήταν βέβαια φουσκομένο το σημείο...
Λέτε να έχει μείνει πάλι έγγυος;;;;;;;;;;
aalyah
Διάσημο μέλος
Και εδω δεν μπορει να ερθει μεγαλη γατα ( λογο Μυρτου)
Τα νεα απο το μετωπο ειναι καλατρωμε χε....με χουρχουριζουμε και κανουμε ζυμαρακια.Εχουμε αρχισει ομως και απαιτουμε αγκαλιτσες χεχε το σκατο .
Αγάαααπες μου ζουζουνοτές!!!!!

Τι πανέμορφα που είναι μωρέ!! Ανυπομονώ να τα δω να μεγαλώνουν!!!

myrtos
Δραστήριο μέλος

δεν ξερω.Μηπως αφου μεχρι τωρα φτου φτου καλα παει να μεινουμε ετσι.Εσεις τι λετε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

.Χτες πηγαμε επίσκεψη σε ένα απίστευτο σπίτι γεμάτο αγάπη και πρωτοανοιξαμε τα ματάκια μας – έστω και λίγο – να δούμε αυτό το σπίτι και τους ( ανθρώπους ) ώστε να παρακαλέσουμε με όλη μας την ψυχούλα να πάμε και εμείς σε ένα τέτοιο σπίτι Αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι σαν αυτούς με τετοια καρδια
Σήμερα όμως μας πηγανε στο γιατρό

Είμαστε μια χαρά προχωράμε με δύναμη

Το άσπρο γκρι είναι αγόρι και το γκρι κορίτσι τελικά

( moukelis θες μια Σειριουλα? 

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Υ.Σ:ουτε και σε μας αρεσει ο γιατρος!!!!!!1

moukelis
Επιφανές μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Τελικά τι ειπε ο γιατρος για την κοιλουμπα, ειναι φυσιολογικό;
ναι δεν τον απασχολει.Μου ειπε να ελατωσω λιγο το ποσο συχνα τους δινω φαι

natalo9
Δραστήριο μέλος
Ειστε 2 κουκλακια που οταν μεγαλώσετε θα χαρίσετε πολύ αγαπη στους γατογονεις σας!!!
myrtos
Δραστήριο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος
Θετικη ενεργεια απο όλους μας!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool