2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

Εσύ Νατασα πότε θα βρεθείς με το δικό σου γατιδάκι αγκαλιά; Δεν σε βλέπω να αντεχεις για πολυ ακόμα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πόσο χαίρομαι να γνωρίζω αξιόλογα άτομα δεν λέγεται.:up: Η νο1 μαμά ΑΠΑΙΧΤΗ (Νατάσσα):up:
και η νο3 μαμά δείχνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ( Καρμελία) :up:ΑX ωραία ( = ανακούφιση) :D( για να μην μπερδεύεστε εγώ είμαι η νο2 μαμά):lol:
Μετά από επικοινωνία όλων των μαμάδων μπορώ να πω ότι είμαι πιο ήρεμη:rolleyes::happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ζήσεις μια γλυκιά παραμυθένια ζωή στο νέο σου σπιτάκι γλυκούλι γατουλίνι.:)

:up::up::up:

Εσύ Νατασα πότε θα βρεθείς με το δικό σου γατιδάκι αγκαλιά; Δεν σε βλέπω να αντεχεις για πολυ ακόμα;)

πηγες απο μεσα, μου λενε οτι ειμαστε κοντα σσσσσσσ:P

Α, και... κάτι ακόμα: Νατάσα, την πάτησες! :P έχεις καταχωρηθεί ήδη στη λίστα με τους most wanted υποψήφιους γατογονείς!:)

Α, τα είχαμε πει παλιάαααα αυτά!:P Νατάσα, για ποιά χτυπάει η καμπάνα;

φωτογραφίες από χθες.....λίγο πριν τον παραδώσουμε στην 3 μαμά!

Φρέσκες σημερινές πληροφορίες από 3 μαμά:
-Το όνομα του "Νικήτας" γιατί κατάφερε μέχρι στιγμής να βγει σε όλα Νικητής...
-Έφαγε, ενεργήθηκε και όλα καλά
-Σχόλιο της 3ης μαμάς από χθες το βράδυ: "pio noris pou kathomouna ston kanape ki evlepa tileorasi, ekove voltes, kamoia stigmi koimithike pano mou, kai meta ton evala sto kalathaki tou." Μια ευχάριστη γατήσια ζωή δηλαδή...

Αυτά.... ( Στέλλα -χρόνια πολλά και για εχθές - ), δεν έχεις παράπονο...σας στέλνω full report...

Συνημμένα

• DSC01422.jpg
    DSC01422.jpg
    201,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC01425.jpg
    DSC01425.jpg
    139,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC01428.jpg
    DSC01428.jpg
    276,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC01435.jpg
    DSC01435.jpg
    167,9 KB · Εμφανίσεις: 38
Ψυχούλα μου να είσαι γερή μία ολόκληρη γατοζωή!

Να ναι παντα ΝΙΚΗΤΗΣ στη ζωή του. :) Αφού βρέθηκε απο πεταμενος να αποκτήσει τρεις μαμαδες δεν τον φοβαμαι, σιγουρα θα τα καταφερει μια χαρα:up:

Ωραιο ονομα και ταιριαστο!

Κάποιοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με μια μάνα, αυτός έχει 3:rolleyes: Τι να πω, Νικήτα μου, με τη νίκη!

Νατασώ, ευχαριστώ για τις ευχές, και keep up the good work με τα reports:) Α! και άρχισε να διαλέγεις γατάκια σιγά-σιγά, δεν έχουμε και πολλούς άγατους εδώ πέρα.

Κάποιοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με μια μάνα, αυτός έχει 3:rolleyes: Τι να πω, Νικήτα μου, με τη νίκη!

:P:P:P
Στελλα μου χρονια πολλα για χτες και καλα και ευτυχισμενα και με πολλα χρχρχρχρχρχρ:up:

τι να πω για τισ μαμαδες τα εργα μιλανε μονα τους:D

το θελω πισω:mad:.............................. πλακα κανω:happy:

Ευχαριστώ :kiss: ... και άσε κάτω το παιδί: θέλει να είναι μοναχογιός!:)

update

Ο μικρός Νικήτας, τα πάει μια χαρά.
έχει κλέψει την καρδιά της νέας του μαμάς...εννοείται.
Χρησιμοποίησε και την άμμο......!
σας ενημερώνω για νεώτερα!
Ν

Θελουμε και φωτοοοοοοοοοοοοο!

Αυτό με την άμμο είναι απίστευτο. :blink::blink:Εδώ που τον είχα στο τελευταίο άλλαγμα είδα ότι έκανε και μόνος του πιπι σε ένα μέρος. Έτσι του έβαλα ένα μικρό κουτάκι άμμο εκεί. Στην αρχή είδε αν τρώγετε αλλά δεν περίμενα να το μάθει τόσο γρήγορα. :blink::up:
τοκ τοκ μαμα θελουμε φωτο.:)

Με τη Νατάσσα πήραμε προαγωγή σε θείες:P

και άσε κάτω το παιδί: θέλει να είναι μοναχογιός!:)

:mad::mad::mad::P Εγω λεω τετοια μαμα να μην την αφησουμε με ενα μονο:P:P

γιναμε 500 gr :up: και πηραμε παστουλα για σκουλικακια .:up:

Σε πρόλαβα Νατασσα :P

γιναμε 500 gr :up: και πηραμε παστουλα για σκουλικακια .:up:

Σε πρόλαβα Νατασσα :P
Πότε έγινε μισό κιλό το σκατούλι;:blink: :blink: :blink: Θα γίνει γάταρος αυτός σίγουρα:happy:

Ωωωωω, συγχαρητήρια!! :up:
Άντε, σύντομα και του κιλού! :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back