Κείρα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η νο1 μαμά ΑΠΑΙΧΤΗ (Νατάσσα)
και η νο3 μαμά δείχνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ( Καρμελία)
ΑX ωραία ( = ανακούφιση)
( για να μην μπερδεύεστε εγώ είμαι η νο2 μαμά)
Μετά από επικοινωνία όλων των μαμάδων μπορώ να πω ότι είμαι πιο ήρεμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Να ζήσεις μια γλυκιά παραμυθένια ζωή στο νέο σου σπιτάκι γλυκούλι γατουλίνι.![]()

myrtos
Δραστήριο μέλος
Εσύ Νατασα πότε θα βρεθείς με το δικό σου γατιδάκι αγκαλιά; Δεν σε βλέπω να αντεχεις για πολυ ακόμα![]()
πηγες απο μεσα, μου λενε οτι ειμαστε κοντα σσσσσσσ

stellak
Διάσημο μέλος
Α, και... κάτι ακόμα: Νατάσα, την πάτησες!έχεις καταχωρηθεί ήδη στη λίστα με τους most wanted υποψήφιους γατογονείς!
![]()
Α, τα είχαμε πει παλιάαααα αυτά!
Νατάσα, για ποιά χτυπάει η καμπάνα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Φρέσκες σημερινές πληροφορίες από 3 μαμά:
-Το όνομα του "Νικήτας" γιατί κατάφερε μέχρι στιγμής να βγει σε όλα Νικητής...
-Έφαγε, ενεργήθηκε και όλα καλά
-Σχόλιο της 3ης μαμάς από χθες το βράδυ: "pio noris pou kathomouna ston kanape ki evlepa tileorasi, ekove voltes, kamoia stigmi koimithike pano mou, kai meta ton evala sto kalathaki tou." Μια ευχάριστη γατήσια ζωή δηλαδή...
Αυτά.... ( Στέλλα -χρόνια πολλά και για εχθές - ), δεν έχεις παράπονο...σας στέλνω full report...
Συνημμένα
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αφού βρέθηκε απο πεταμενος να αποκτήσει τρεις μαμαδες δεν τον φοβαμαι, σιγουρα θα τα καταφερει μια χαρα
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Τι να πω, Νικήτα μου, με τη νίκη!Νατασώ, ευχαριστώ για τις ευχές, και keep up the good work με τα reports
Α! και άρχισε να διαλέγεις γατάκια σιγά-σιγά, δεν έχουμε και πολλούς άγατους εδώ πέρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Κάποιοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με μια μάνα, αυτός έχει 3Τι να πω, Νικήτα μου, με τη νίκη!

Στελλα μου χρονια πολλα για χτες και καλα και ευτυχισμενα και με πολλα χρχρχρχρχρχρ

τι να πω για τισ μαμαδες τα εργα μιλανε μονα τους

το θελω πισω
.............................. πλακα κανω
stellak
Διάσημο μέλος

NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Ο μικρός Νικήτας, τα πάει μια χαρά.
έχει κλέψει την καρδιά της νέας του μαμάς...εννοείται.
Χρησιμοποίησε και την άμμο......!
σας ενημερώνω για νεώτερα!
Ν
moukelis
Επιφανές μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

Εδώ που τον είχα στο τελευταίο άλλαγμα είδα ότι έκανε και μόνος του πιπι σε ένα μέρος. Έτσι του έβαλα ένα μικρό κουτάκι άμμο εκεί. Στην αρχή είδε αν τρώγετε αλλά δεν περίμενα να το μάθει τόσο γρήγορα. 

τοκ τοκ μαμα θελουμε φωτο.

Με τη Νατάσσα πήραμε προαγωγή σε θείες

myrtos
Δραστήριο μέλος
και άσε κάτω το παιδί: θέλει να είναι μοναχογιός!![]()

Εγω λεω τετοια μαμα να μην την αφησουμε με ενα μονο

myrtos
Δραστήριο μέλος
και πηραμε παστουλα για σκουλικακια .
Σε πρόλαβα Νατασσα

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Πότε έγινε μισό κιλό το σκατούλι;γιναμε 500 grκαι πηραμε παστουλα για σκουλικακια .
Σε πρόλαβα Νατασσα![]()
Θα γίνει γάταρος αυτός σίγουρα
aretha
Περιβόητο μέλος

Άντε, σύντομα και του κιλού!

myrtos
Δραστήριο μέλος
Ωωωωω, συγχαρητήρια!!
Άντε, σύντομα και του κιλού!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool